مظالب پیشنهادی

انواع مربا و ترشیجات

انواع مربا و ترشیجات

بسیاری از مردم ایران برای تنوع در صبحانه و عصرانه و غذاهای خود انواع مـربا و ترشـیجات را تهیه و میل می کنند ، که ارزش غذایی بسیار زیادی را داشته و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند . مربا ها بیشتر برای صبحانه و عصرانه استفاده می شود ولی ترشیجات در کنار غذاها بر سر سفره می آیند . ترشیجات به دلیل خوش خوراک بودن و لذیذتر کردن غذاها در بین مردم رایج بوده و هر فصل ترشیجات و مرباهای خاص خودش را دارد.

انواع مربا و ترشیجات بستگی به شهر و قومیت داشته و هر کس با سلیقه منحصر به فرد خود شروع به تهیه مربا و ترشی می کند . در کنار آشپزی و تغذیه سالم می توانید یادگیری مربا و ترشیجات را بیاموزید تا بر سر سفره خود تنوع زیادی داشته باشید.

سایت فارسی کلاب منبع آموزشی خوبی در این زمینه بوده و می توانید استفاده های مفیدی از مطالب ببرید.

پس از یادگیری مطالب باید بتوانید مواد مورد نیاز را تهیه و اقدام به درست کردن آنها بکنید. آموزش مربا ها و ترشیجات یکی از آسان ترین راهکار ها برای درک بیشتر انواع غذاها می باشد.

یادگیری و آموزش مربا و ترشیجات در سایت کاملا تست شده بوده و آزمون و خطاهای خود را انجام داده است.

 

طرز تهیه سس فلفل قرمز ترکی بسیار خوشمزه و خوش طعم

سس فلفل قرمز ترکی، یکی از سس های خوشمزه و خوش طعم است که در بین مردم ترکیه و ایران…

بیشتر بخوانید »

روش درست کردن مربای خرمالو در منزل

مربای خرمالو خرمالو یکی از میوه‌های خوشمزه پاییزی است که طعمی شیرین و رنگی بسیار زیبا و چشم‌نواز دارد. درباره…

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه لیمو عمانی خانگی

لیمو عمانی در این مطلب قصد داریم بهتون طرز تهیه لیمو عمانی رو یاد بدیم. به راحتی میتونید تو خونه…

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه مربای انگور در خانه(مربایی لذیذ ومتفاوت)

 این مربای لذیذ را می‌توانید برای صبحانه یا میان وعده استفاده کنید. این مربا بافت نرمی دارد و بسیار مورد…

بیشتر بخوانید »

طرزتهیه مربای گل محمدی (مربای گل سرخ تازه)

مربای گل محمدی با استفاده از برگ های تازه یا خشگ گل محمدی تهیه میشود. گل محمدی از زمان های…

بیشتر بخوانید »

روش تهیه لواشک انار در منزل

لواشک انار در منزل جزو لواشک‌های ترش مثل انار وگوجه سبز وآلو، معمولا در فصل پاییز که انار به وفور یافت…

بیشتر بخوانید »

روش تهیه رب انار خانگی

رب انار خانگی رب انار به عنوان چاشنی در بسیاری از غذاها استفاده می‌شود. طعم رب انار ممکن است مایل…

بیشتر بخوانید »

طرز تهیه سرکه انگور به روش سنتی (خانگی)

طرز تهیه سرکه انگور به روش سنتی بطور کلی انگور به دو نوع دانه دار و بی دانه تقسیم می…

بیشتر بخوانید »

روش های نگهداری آبغوره خانگی

نگهداری آبغوره خانگی آبغوره از دیرباز مورد استفاده ایرانیان بوده است و اغلب خانواده ها آن را در خانه درست…

بیشتر بخوانید »

طرز گرفتن تلخی آب لیموی تازه

گرفتن تلخی آب لیموی تازه دوستان الان فصل لیمو و آب لیمو هست و چون اکثرا بصورت ماشینی و با…

بیشتر بخوانید »
مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
دکمه بازگشت به بالا