مربای بهار نارنج و آموزش مرحله به مرحله تهیه آن
مربای بهار نارنج
طرز تهیه مربای بهار نارنج :
مواد لازم:
بهار نارنج | 1 کیلو |
شکر | 1.200 گرم |
آب | 3 لیوان |
آبلیمو | 3 قاشق غذاخوری |
آب آهک | به مقدا لازم |
طرزتهیه:
بهار نارنج تازه را به مدت 2 ساعت در آب آهک قرار دهید. دردیگ مناسبی 5 الی 6 لیتر آب ریخته و جوش بیاورید.بهار نارنج را از آب آهک خارج کرده و با آب سرد یا ولرم بشویید و در آب جوش ریخته و 2 بار بجوشانید و هر بار آب جوشیده را عوض کنید.
حالا وقت آن رسیده که تلخی بهار نارنج را بگیرید. برای این کار، بهار نارنج را در آب سرد قرار دهید و هر پنج ساعت یک بار آب آن را عوض کنید تا تلخی آن ها گرفته شود.
شکررا در آب بجوشانید و صاف کنید و مجددا روی شعله قرار دهید. بهار نارنج را داخل آن بریزید و با حرارت ملایم آنقدر بجوشانید تا قوام بیاید. قبل از برداشتن مربا از روی شعله 3 قاشق سوپخوری آبلیمو اضافه کنید وپسازچند جوش مربا را از روی حرارت بردارید.حال شما توانستید مربای بهار نارنج درست کنید
بهارنارنج از گل تا میوه قابل استفاده است طبیعت بهار نارنج گرم و خشک است و برای افرادی که طبیعت سرد دارند بسیار مناسب است. این گیاه سرشار از ویتامین های مختلف مانند ویتامین های b ، c و d است. بهار نارنج به رنگ درخت نارنج است که باعث زیبایی این درخت در بهار می شود و در پاییز و زمستان به آن میوه نارنج می دهد.
میوه ها ، گل ها و برگ های این درخت پر از خاصیت است. گلهای ریز این گیاه رایحه ای مسحورکننده دارند و به طور گسترده ای در تولید عطر و روغنهای اساسی ، انواع نوشیدنی های فصلی و عرق های گیاهی و همچنین تهیه مربا ، زردچوبه ، سوهان و … استفاده می شود