مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
شیرینی ها

طرز تهیه پشمک خانگی (آموزش تصویری و مرحله به مرحله)

مطالب پربازدید

طرز تهیه پشمک خانگی

طرز تهیه پشمک خانگی بسیار ساده است. پشمک از آن دست خوراکی‌هایی است که بسیار خاطره انگیز بوده و همه ما تجربه چشیدن طعم آن را داریم و تهیه آن در خانه لذت بخش خواهد بود.

طرز تهیه پشمک

پشمک از مخلوط آب و شکر تهیه می‌شود، به همین دلیل مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه پشمک خانگی به راحتی در دسترس بوده و در تمام خانه‌ها یافت می‌شود. طرز تهیه آن نیز راحت بوده و در زمانی اندک می‌توانید آن را درست کنید. از طرف دیگر این خوراکی بسیار خوش طعم است و تمام افراد از بزرگسالان تا کودکان از خوردن آن لذت می‌برند. البته توجه داشته باشید که این خوراکی مواد قندی فراوانی دارد و نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

مواد مورد نیاز برای تهیه پشمک خانگی

مواد اولیه‌ای که برای تهیه این خوراکی به آن نیاز دارید به شرح زیر است.

مواد اولیه
شکر 1 کیلوگرم
آرد سفید 200 گرم
سرکه یک سوم قاشق غذاخوری
روغن 400 گرم


طرز تهیه پشمک در خانه

  1. ابتدا شکر را در حدود نیم لیتر آب حل کنید.
  2. سپس مخلوط آب و شکر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید.
  3. صبر کنید تا شربت به جوش آید و یکی دو جوش بزند، سپس سرکه را اضافه کنید، اندکی بهم بزنید و صبر کنید تا شربت غلیظ شود.
  4. یک سینی فر را چرب کنید.
  5. زمانی که شربت قوام آمد و شبیه عسل شد، آن را داخل سینی بریزید.
  6. پس از آنکه شربت سرد شد، مانند خمیر بازی می‌شود، چنگ بزنید تا نرم شود و سپس آن را به شکل کلاف دربیاورید.
  7. سپس آرد را در روغن سرخ کنید و کف سینی بریزید.

آبنباتی که به شکل کلاف درآوردید را روی آرد قرار دهید و دائما از طرفین بکشید و به شکل عدد هشت انگلیسی تا بزنید و دوباره حلقه کنید.

مطالب پربازدید

پشمک خانگی

سپس دوباره از طرفین بکشید تا دایره بزرگتر شود و دوباره همین کار را انجام دهید.

  1. این کار را آنقدر ادامه دهید که همانند پشمک شود. اکنون پشمک آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

تهیه پشمک

طرز تهیه پشمک
چند نکته:

  • هنگامی که شربت را روی حرارت قرار می‌دهید، شعله گاز را روی حرارت متوسط به بالا تنظیم کنید، زیرا شربت برای قوام آمدن به حرارت بسیار زیادی احتیاج دارد.
  • اگر تمایل دارید که پشمک کاکائویی دست کنید، پس از آن آنکه آرد و روغن را کف سینی ریختید، مقداری پودرکاکائو نیز داخل سینی بریزید.
  • تا زمانی که پشمک کاملا آماده شود، به هیچ وجه برای جداکردن رشته‌ها از یکدیگر از قیچی یا چاقو استفاده نکنید، زیرا با اینکار رشته‌ها به یکدیگر می‌چسبند.
  • برای تهیه پشمک در رنگ‌های مختلف می‌توانید از رنگ‌های خوراکی مجاز استفاده کنید.

    مطالب پربازدید

سرو پشمک خانگی

اکنون باید پشمک را سرو کنید، سرو آن به صورت رشته‌ای باریک و درهم تنیده اگرچه زیبا است، اما به راحتی نمی‌توان آن را میل کرد؛ از اینرو باید آن را آماده کنید. در ادامه ساده‌ترین روش برای سرو پشمک خانگی شرح داده می‌شود. در این روش شما به هیچ چیزی بیش از آنچه که در منزل دارید احتیاج نخواهید داشت.

  1. ابتدا یک مقدار از پشمک را جدا کنید.
  2. آن را داخل یک استکان باریک بریزید و با قاشق مرباخوری یا دست کاملا فشار دهید.
  3. آنقدر پشمک را فشرده کنید که ضخامت آن به ۲ تا ۳ سانتیمتر برسد. بسته به سلیقه خودتان می‌توانید ضخامت بیشتری را در نظر بگیرید، اما بسیار مهم است که کاملا پشمک را فشرده سازید.
  4. استکان را برگردانید و با دست به ته آن ضربه بزنید تا پشمک آزاد شود.
  5. حال می توانید آنها در یک ظرف بچینید و سرو کنید.

طرز تهیه پشمک

اگرچه پشمک یک خوراکی لذیذ است که با شیوه سرو یاد شده می‌توانید آن را در میهمانی‌ها نیز برای پذیرایی استفاده کنید، اما نباید از مضرات آن غافل شوید. پشمک حاوی مواد قندی بسیار زیادی است، از اینرو نه تنها برای مبتلایان به دیابت، بلکه برای تمام افراد ضرر دارد. قند زیاد حتی ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد، بنابراین در استفاده از این خوراکی زیاده روی نکنید. حتی برای کودکان نیز استفاده زیاد از پشمک مضراتی را به همراه دارد؛ علاوه بر آنکه ابتلا به دیابت مختص به سن خاصی نیست و ریسک ابتلا به این بیماری در کودکان نیز وجود دارد، میزان قند بالای این خوراکی به دندان‌ها آسیب خواهد زد و باعث پوسیدگی دندان کودکان می‌شود.

طرز تهیه فالوده

Falude در واقع نوعی دسر خنک و تابستانی ایرانی است که عمدتا از نشاسته و شکر تهیه می شود. این دسر خوشمزه در شهرهای مختلف به سبک های مختلف تهیه می شود و سه نوع معروف آن فالوده شیرازی ، فالوده کرمانی و فالوده یزدی است که از نظر ترکیبات شربت و گاهی از نظر شکل ظاهری متفاوت هستند فالوده یزدی که در یزد به ماقوتک نیز معروف است ، تهیه آن در خانه آسان است

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

یک دیدگاه

  1. وقتی شربت قوام اومد و ریختمش تو سینی شد عین نبات😑ژله مانند نشد که🤦‍♀️

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا