مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
بیماری ها و راه درمان

درمان کبد خشک در طب سنتی چگونه است ؟ ” علائم و نشانه های کبد خشک “

مطالب پربازدید

درمان کبد خشک در طب سنتی

کبد از اصلی ترین بخش های درون بدن هر فردی است که وظیفه ی مثل سم زدایی، جذب ویتامین، مواد و املاح و .. را بر عهده دارد و زمانی که چربی این عضو از یک حدی فرا تر برود در اصطلاح می گویند که فرد به کبد چرب دچار شده است . درمان کبد خشک در طب سنتی : لازم به ذکر است زمانی که بلغم ، سودا و صفرا از حالت نرمال خارج می شوند در اصل استارت بیماری های کبدی و کبد چرب زده می شود . در طب سنتی سو مزاج به چهار دسته اصلی تقسیم می شود.

  • سو مزاج خشک
  • سو مزاج تر
  • سو مزاج گرم
  • سو مزاج سرد

درمان سیروز کبدی با طب سنتی ، درمان انزیم بالای کبد در طب سنتی

هر کدام از این سو مزاج ها علائم و صد البته روش درمانی متفاوتی دارند . با ما همراه باشید تا بیش تر در رابطه با درمان خشکی کبد در طب سنتی صحبت کنیم و بیش تر در این رابطه اطلاعات کسب کنیم.

درمان و علائم کبد خشک چیست ؟

بهتر است قبل از هر چیزی به علائم این بیماری بپردازیم و بدانیم که با داشتن چه علائمی به کبد خشک دچار شده ایم . همان طور که از اسم این بیماری پیدا است این بیماری با خشکی دهان همراه است و فرد به شدت احساس تشنگی می کند و همواره زبان او خشک است و حلق آن با خشکی همراه است و فرد همیشه دوست دارد .

مطالب پربازدید

نوشیدنی و غذا های مرطوب بخورد تا این خشکی از بین برود و هنگام خوردن غذا های نرم و تر احساس رضایت می کند . یکی دیگر از علائم این بیماری درد سر لاغری است ، مدفوع این افراد خشک است و حجم مدفوع نیز کم تر از حد نرمال است . چنان چه این علائم را داشتید فورا به پزشک مراجعه کنید . سعی کنید هر چه زود تر درمان خشکی کبد را شروع کنید . در بخش بعدی روش درمان سنتی را برای شما تشریح می کنیم.

کبد چرب در طب سنتی ، طب سنتی برای کبد چرب

درمان خشکی کبد چگونه است ؟

همان طور که می دانید هر بیماری اگر به موقع تشخیص داده شود ممکن است تا حد زیادی کنترل شود و در بسیاری از مواقع به کل درمان شود . قطعا خشکی کبد نیز از این قاعده مستثنی نیست . اگر سریع آن را تشخیص دهید و درمان را شروع کنید قطعا عوارض کم تری را شاهد خواهید بود .

در قدم اول باید برای درمان خشکی کبد در طب سنتی با غذا های خشک و تنقلات خشک خداحافظی کنید . سعی کنید بیش تر از قبل از غذا های نرم و مرطوب استفاده کنید و دائم معده ی خود را با شیر، ماست و ‌‌‌ مرطوب نگه دارید.

در درمان خشکی کبد در طب سنتی باید بیش تر از سابق میوه جات و سبزیجات بخورید و دائم از آب، شیر، شربت و … استفاده کنید و غذا های آبکی مثل آش و سوپ بخورید و از دانه های میوه ها نیز غافل نشوید . شایان به ذکر است که مصرف ماء الشعیر نیز می تواند کمک به سزایی در درمان خشکی کبد در طب سنتی به شما کند . بهتر است در این ایام بیش تر از سابق به تغذیه ی خود توجه کنید.

مطالب پربازدید

کبد چرب طب سنتی ، طب سنتی درمان کبد چرب

علایم و درمان دیگر مزاج ها

از علایم گرم مزاجی می توان به تشنگی و خشکی دهان اشاره کرد . به این نکته توجه کرد که فرد اشتهای خود را از دست می دهد و هضم راحتی دارد . دقت کنید اگر به این مشکل دچار هستید مصرف ادویه ها و غذا های گرم را کنار بگذارید . به جای آن سکنجبین ، انار، سیب و به مصرف کنید و سعی کنید در آش های خود از سماغ و آب غوره استفاده کنید.

از علائم مزاج سرد نیز می توان به هضم کند غذا و ترش کردن اشاره کرد . جالب این است ، که فرد مبتلا به مزاج سرد اشتهایش بیش تر می شود و غذا مدت زمان زیادی را در راه معده به روده می ماند . حتما مصرف غذا های سرد، ماست ، نوشابه ، سس و برنج را محدود کنید تا دیگر شاهد مدفوع نرم و نفخ نباشید . افراد مبتلا به مزاج مرطوب نیز خیلی کم تشنه می شوند . بیش تر تمایل دارند که غذای خشک بخورند و از غذای نرم احساس تنفر می کنند و غذا خیلی سریع از معده به روده شان  می رود.

منبع سایت ” hopkinsmedicine

مطالب پیشنهادی فارسی کلاب

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا