فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین فارسی

بهترین آموزش تهیه مرحله به مرحله کوفته تبریزی خوشمزه

آموزش طرز تهیه کفته تبریزی خوشمزه

مواد لازم کوفته

گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفندی و گوساله) ۳۵۰ گرم-سینه مرغ چرخ شده ۲۰۰ گرم-پیاز ۲ عدد-برنج ۱و۱/۲ پیمانه-سبزی معطر خرد شده ۱ پیمانه-سبزی معطر خشک ۳-۲ ق غ-تخم مرغ درشت ۱ عدد-رب گوجه فرنگی ۳-۲ ق غ-نمک ۱ ق م-فلفل و زردچوبه به میزان لازم-جوز هندی رنده شده ۱/۴ ق چ-مواد میانی-گردو،آلو و پیاز داغ

طرز تهیه

اول یک عدد پیاز رو خلالی متوسط خرد می کنیم و با روغن داخل قابلمه میریزیم تا پیازها طلایی بشن.بعد زردچوبه و رب رو هم اضافه کرده تفت میدیم تا هم بوی خامی رب از بین بره هم خوشرنگ بشه.بعد نمک و کمی فلفل و سه لیوان آب جوش اضافه می کنیم و میگذاریم تا بجوشه و یه مقدار غلیظ بشه،تو آب کوفته چند تا آلو و چند ساقه تره اضافه میکنیم تا آبش خوش طعم بشه و بعد از پخت تره ها رو جدا میکنیم.

طرز تهیه کوفته تبریزی

برنج و لپه رو از قبل خیس میکنیم،و هر کدوم را جداگانه با نمک و زردچوبه و یک قاشق روغن میپزیم.بهتره لپه کامل پخته بشه و برنج کمی دون دون باشه.بعد از پخت لپه رو با گوشت کوب،نیم کوب می کنیم یعنی کامل له نشه و میگذاریم خنک بشه و همینطور  برنج رو تا کوفته وا نره دومین پیاز رو رنده میکنیم و خیلی کم آب اضافیش رو می گیریم زیاد نگیرید چون آب پیاز کوفته رو خوشمزه تر میکنه بعد گوشت و سینه مرغ رو که بهتره خنک باشه با ادویه ها به پیاز اضافه کرده چند دقیقه ورز میدیم،بعد برنج،لپه،تخم مرغ و سبزی ها رو اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه ورز میدیم تا حالت چسبنده و منسجم پیدا کنه،روش رو میپوشونیم و نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا خنک بشه.

منسجم کردن کوفته

بعد از مواد به اندازه یه پرتقال برداشته کمی گرد میکنیم و بعد وسط اون یه حفره ایجاد کرده داخلش گردو و آلوی خیس شده رو قرار میدیم و بعد حفره رو میبندیم و کوفته رو کامل گرد کرده و اگه ترکی رو کوفته بود اون را با کمی آب روی ترک میکشیم تا سطحش صاف بشه بهتره هر کوفته رو که میخواید درست کنید دستتون رو به آب بزنید تا دستتون حالت چسبندگی نداشته باشه(میتونید بعد درست کردن هر کوفته دستتون رو بشورید).

همه کوفته ها رو آماده کرده و روی یک سینی بچینید و یکی یکی به آب جوش اضافه کنید.هر کوفته رو که میزارید تو آب جوش کمی صبر کنید تا ریز جوش بزنه و کوفته بعدی رو بندازید.بهتره قابلمه بزرگ باشه تا کوفته ها روی هم قرار نگیرند.

در قابلمه رو نیمه باز میذاریم و هر از گاهی کمی از سس روی کوفته ها میریزیم حرارت باید کم باشه.بعد از ۴۰ تا ۵۰ دقیقه میتونید کوفته هارو از قابلمه خارج کرده دقت کنید خیلی آروم بردارید که اگه موادی که برای کوفته درست کردید مناسب نبود کوفته ها وا نرن و زحماتتون هدر نده.

امیدوارم از این آموزش هم خوشتون آمده باشه.نوش جان

آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.