مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
آشپزی و تغذیه

اردک ماهی چگونه سرو می شود ؟ 4 دستور غذای خوشمزه اردک ماهی

مطالب پربازدید

اردک ماهی ، (Harpadon nehereus) ، ماهی از خانواده Synodontidae ، در خورهای شمالی هند پیدا شده است . جایی که به طور گسترده ای به عنوان ماهی غذایی استفاده می شود . و در صورت خشک شدن ، به عنوان چاشنی استفاده می شود . طول اردک ماهی در حدود 41 سانتی متر (16 اینچ) رشد می کند و به رنگ خاکستری یا قهوه ای مات ، نیمه شفاف و دارای لکه های کوچک و تیره است. دهانی بزرگ ، دم چنگالی و باله های بزرگ سینه ای و لگنی دارد. چندین گونه وابسته ، که از تیره Harpadon نیز هستند ، از آفریقا تا استرالیا و گینه نو یافت می شوند.

اردک ماهی انزلی ، اردک ماهی ایران

4 دستور غذای خوشمزه اردک ماهی

اردک بمبئی یا اردک ماهی بمبل به عنوان لوت فیش کشور جنوب شرقی آسیا شناخته می شود. این بدن بسیار نرم ماهی دریایی با عنصر عظیم آهن و ید است. برداشت فراوان این ماهی در منطقه ساحلی جنوبی بنگلادش باعث محبوبیت و تقریباً فراوانی آن می شود. ماهی خوشمزه است و کمبود آهن بسیاری از مردم در منطقه پرجمعیت را برطرف می کند.

دوستداران ماهی های خشک ماهی خشک اردک بمبئی را بسیار دوست دارند. آیا می خواهید بدانید که چگونه اردک خشک بمبئی را طبخ کنید؟ من دستور العمل های مختلفی از ماهی خشک اردک بمبئی دارم. بعداً دستورهای غذایی ماهی خشک را با شما به اشتراک خواهم گذاشت. من در اینجا دو دستور العمل خوشمزه برای سرخ کردن اردک بمبئی و دو دستور غذا برای کاری را شرح داده ام.

مطالب پربازدید

دستور العمل اردک ماهی سرخ شده

از آنجا که استخوان های اردک ماهی بسیار نرم هستند ، می توانید به راحتی آنها را از بین ببرید. اگر مقداری گوشت ماهی بگذارید ، می توان آن را جوید و خورد. دستور العمل های Bomble / Bombay Duck یا Crunchy Lotfish یکی از آن دستورهایی است که می توان خیلی راحت آن را طبخ کرد. فقط لازم است جوشانده شود ، با مواد دیگر مخلوط شود و سپس سرخ شود.

زمان آماده سازی 20 دقیقه است . زمان پخت و پز 20 دقیقه است .کل زمان 40 دقیقه است

مواد لازم برای دستور العمل های اردک ماهی سرخ شده ترد

نیم کیلو ماهی بمبئی

1 پیاز ، خلال شده

مطالب پربازدید

2-3 عدد فلفل قرمز

1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری رب سیر

2 قاشق غذاخوری آب لیمو

1 قاشق غذاخوری روغن

مطالب پیشنهادی فارسی کلاب

روند سرخ کردن ماهی منفجره

ماهی بامبرگ / اردک یا غنیمت را با 2 قاشق غذاخوری آب لیمو به مدت 10 دقیقه روی حرارت متوسط ​​بجوشانید.

آب ماهی را تخلیه کنید.

استخوان مرکزی را خارج کنید.

روغن را در ظرف نچسب روی اجاق گاز بریزید.

برش های پیاز ، فلفل تند ، رب سیر ، و نمک را به روغن اضافه کنید.

به مدت دو دقیقه هم بزنید.

فلش های ماهی را اضافه کنید و مرتبا هم بزنید.

آن را سرخ کنید تا ترد شود.

اردک ماهی یا اردک بمبئی یا اردک لوت ترد آماده خوردن است.

ماهی سرخ شده را با برنج سرو کنید وگرنه می توانید آن را به عنوان میان وعده سرو کنید.

حقایق تغذیه این ماهی : مقدار هر وعده

کالری 339

چربی کل 8.8 گرم

کلسترول 0 میلی گرم

سدیم 582 میلی گرم

پتاسیم 99 میلی گرم

کربوهیدرات های کل 4.6 گرم است

پروتئین 76.6 گرم

ویتامین A 13٪

کلسیم 1٪

ویتامین C 12٪

آهن 1٪

اردک ماهی دستورالعمل 2

این یکی از دستورهای مورد علاقه کودکان است. آنها بسیار دوست داشتند که شما می توانید اردک بمبئی را به عنوان میان وعده سرو کنید.

زمان آماده سازی 40 دقیقه است

زمان پخت 10 دقیقه است

کل زمان 50 دقیقه است

 

اردک ماهی جنوب ، اردک ماهی شمال

مواد تشکیل دهنده دستور اردک ماهی

500 گرم ماهی عود

1 قاشق غذاخوری سس سویا

1 قاشق چایخوری رب سیر

1 قاشق چایخوری رب زنجبیل

نمک 1/2 قاشق چایخوری

1 قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز

1 فنجان پودر برنج

1/2 فنجان روغن

اردک بمبئی

سرخ کردن اردک Bumabay

عملیات Bumble Fry

ماهی را بشویید و بزنید. سس سویا ، نمک ، پودر چیلی ، رب زنجبیل و رب سیر را به ماهی اضافه کنید. بماند به مدت 30 دقیقه .

روغن داغ در قابلمه. ماهی را با پودر برنج لایه لایه کنید. سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود. اگر سرخ کن دارید می توانید از آن برای سرخ کردن استفاده کنید.

ماهی را از روغن خارج کرده و در حوله آشپزخانه نگه دارید تا روغن اضافی آن را جذب کند.

با سالاد و سس سرو می شود.

دستور العمل 3 اردک ماهی یا کاری لوته

زمان آماده سازی 10 دقیقه

زمان پخت 15 دقیقه است

کل زمان 25 دقیقه است

مواد تشکیل دهنده کاری ماهی لوت

500 گرم ماهی بامبل

1 پیاز ، خلال شده

1 قاشق غذاخوری رب سیر

2 گوجه فرنگی

1 قاشق چایخوری پودر زردچوبه

1 قاشق چایخوری پودر چیلی

3-4 فلفل تند سبز

1 قاشق چایخوری پودر زیره

1 قاشق چایخوری نمک

4 قاشق چایخوری برگ گشنیز

1 قاشق غذاخوری روغن

اردک ماهی اکواریوم ، اردک ماهی ایرانی

حقایق تغذیه ای برای این دستور: مقدار هر وعده

کالری 259

چربی کل 5.8 گرم

کلسترول 0 میلی گرم

سدیم 392 میلی گرم

پتاسیم 167 میلی گرم

کل کربوهیدرات ها 4.8 گرم است

پروتئین 51.6 گرم

ویتامین A 14٪

کلسیم 2٪

ویتامین C 17٪

4٪ آهن

تربچه یک سبزیجات فصلی است. ریشه آن برای سالاد و کاری مفید است. برگ تربچه نیز یک سبزی خوشمزه است. می توان آن را به روش دیگری پخت ، یکی از آنها برگ ترب کوهی با اردک ماهی / بمبئی یا ماهی نیلوفر است. دلیل استفاده از اردک بمبئی / اردک ماهی یا لوت فقط طعم دادن به ماهی نیست ، بلکه همچنین مخلوط کردن ماهی کامل با سبزیجات برگ دار است.

لوت بافت های نرم را خرد کرده و به راحتی با هر ماده غذایی دیگر مخلوط می کند. این یک دستورالعمل سالم است که با اردک ماهی / اردک بمبئی یا لوت پر شده است.

پختن برگ ترب کوهی با اردک ماهی/ بمبئی کار دشواری نیست. اما شما باید قبل از مخلوط کردن ، دو ماده اصلی غذایی را جداگانه بجوشانید. ادویه جات به آن دسته از ادویه ها گفته می شود که معمولاً در دستورهای پخت هند استفاده می شود.

دستورالعمل 4 برای اردک بمبئی

زمان 20 دقیقه است

زمان پخت 25 دقیقه است

کل زمان 45 دقیقه است

مواد لازم برای یک دستور العمل سبز بمبئی

1 فنجان تربچه خرد شده

200 گرم اردک بمبئی (اندازه متوسط)

1 قاشق غذاخوری پودر برنج

1 قاشق چای خوری برش سیر

پیاز خرد شده 2 قاشق غذاخوری

نصف قاشق چایخوری پودر زردچوبه

نصف قاشق چای خوری پودر زیره

4-5 فلفل تند سبز

نصف قاشق چایخوری پودر چیلی

نمک 1 قاشق غذاخوری

1/2 فنجان روغن

اردک ماهی با برگ تربچه

برگ های تربچه را با خلال پیاز (1 قاشق غذاخوری) ، خلال سیر ، فلفل سبز و نمک بجوشانید. شیب آنقدر بپزید تا برگها نرم شوند و آب آن خشک شود.

یک تابه دیگر را روی اجاق گاز روی حرارت متوسط ​​گرم کنید.

برش های پیاز باقیمانده ، پودر زیره ، پودر زردچوبه ، پودر چیلی ، و نمک را به روغن اضافه کنید.

نصف فنجان آب داغ اضافه می کنیم و فیله ماهی را می گذاریم.

وقتی آب خشک شد ، برش های برگ تربچه را اضافه کنید.

مرتب هم بزنید و ماهی را خرد کنید.

پودر برنج را با نصف فنجان آب مخلوط کنید.

بعد از 5 دقیقه ، پودر برنج را به مخلوط برگ اضافه کنید.

وقتی آب خشک شد ، کاری را بیرون آورده و اجاق گاز را خاموش کنید.

ماهی لوته با برگ تربچه آماده خوردن است.

ماهی را با تورتیلا یا برنج سرو کنید.

حقایق تغذیه ای برای این دستور : مقدار هر وعده

کالری 625

چربی کل 53.8 گرم

کلسترول 0 میلی گرم

سدیم 1592 میلی گرم

پتاسیم 28 میلی گرم

کربوهیدرات های کل 4.1 گرم

30.6 گرم پروتئین

ویتامین A 2٪

کلسیم 1٪

ویتامین C 7٪

آهن 3٪

اگر دستور العمل های اردک ماهی / اردک بمبئی یا لوت را دوست دارید ، لطفا این دستورها را با خانواده و دوستان خود به اشتراک بگذارید. من عاشق آشپزی هستم و دوست دارم دستور العمل های غذایی خوشمزه را با دوستان دوست داشتنی خود به اشتراک بگذارم.

طرز تهیه خوراک اردک ماهی

ابتدا گوشت اردک را با نمک و فلفل ماساژ دهید تا خوش طعم شود.سپس کمی روغن درون تابه ریخته و صبر کنید تا گرم شود. اردک را در روغن داغ سرخ کنید.

وقتی اردک خوب سرخ شد ، آن را از ظرف خارج کرده و پیاز را به همان شکل برش زده و سرخ کنید تا طلایی شود. زردچوبه را اضافه کنید و سپس سیر را رنده کرده و با پیاز تفت دهید تا عطر و طعم آن گرفته شود.

سپس رب انار ، رب گوجه فرنگی و آب نارنج را اضافه کرده و کمی اردک سرخ شده به سس اضافه کرده و کمی آب جوش روی آن ریخته و در قابلمه می گذاریم تا مغزها بپزند. بعد از پختن ، به غذا نمک اضافه کنید.

منبع : sultanarecipe

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا