فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین

طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی مجلسی / نوشیدنی مناسب پاییز و زمستان

هات چاکلت مکزیکی (شکلات داغ مکزیکی)، یک نوشیدنی گرم و مجلسی است که در اکثر کشورهای جهان و خصوصا در بین آمریکایی ها و ایرانی ها طرفداران زیادی دارد. در ادامه طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی را می توانید ملاحظه نمایید.

طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی مجلسی

مواد لازم

شکلات تلخ: ۵۰ تا ۶۰ گرم

شکر: ۲ قاشق غذاخوری

پودر دارچین: ۱ تا ۱٫۵ قاشق چایخوری

فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری

پودر کاکائو: ۴ قاشق غذاخوری

خانه: ۱ قاشق غذاخوری

شیر: ۱ پیمانه

نمک: ۱٫۵ قاشق چایخوری

طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی

طرز تهیه هات چاکلت مکزیکی، در عین ساده و راحت بودن، لذتبخش نیز هست. برای تهیه این نوشیدنی گرم مجلسی ابتدا پودر دارچین، فلفل سیاه، شکر و نمک را مخلوط کرده و شیر و خامه را با مخلوط کن میکس میکنیم و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. مخلوط شیر و خامه جوشیده را در یخچال می گذاریم تا کاملا خنک شود و دوباره روی حرات می گذاریم تا به نقطه جوش برسد (نجوشد).

زمانی که شیر کف کرد شعله را خاموش می کنیم و مواد خشکی را که قبلا مخلوط کرده بودیم به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکدست شود. نوشیدنی گرم و مجلسی برای پذیرایی از دوستان و آشنایان و میهمان ها آماده است. می توانید در فنجان بریزید و با خامه یا شکلات رنده شده آن را تزیین کنید.

 

 

 

آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.