فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین

طرز تهیه چای ماسالای هندی

چای ماسالاچای ماسالا یک نوع چای هندی است که علاوه بر اینکه برای سلامتی و تقویت ایمنی بدن بسیار مفید است ضد سرطان نیز می باشد.

مواد لازم:

مواد لازم (برای ۴ فنجان چای ماسالا)
میخک ۶ عدد
هل۷ عدد
چوب دارچین۲ عدد
 زنجبیل ۲ تکه
 پودر رازیانه۱ قاشق غذا‌خوری
دانه فلفل سیاه۲ عدد
 آب ولرم۲ پیمانه
شیر۲ پیمانه
چای سیاهدو قاشق چای خوری
عسل به میزان لازم

 

طرز تهیه:

کلیه‌ی ادویه‌ها را همراه با آب داخل یک ظرف مناسب ریخته و روی شعله‌ی متوسط بگذارید تا بجوشد (طوری که نصف آب آن تبخیر شود).

بعد از اینکه شیر را در یک ظرف جداگانه روی حرارت جوشاندید، عسل (یا شکر) را به شیر اضافه کرده و هم بزنید تا حل شود.

سپس شیر و عسل را به مخلوط آب و ادویه اضافه کرده و چای سیاه خشک را نیز اضافه کنید و بگذارید حدود ۴ الی ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بماند و دم بکشد(اگر بش از حد روی حرارت بماند چای ماسالا عطر و طعم مناسبی نخواهد داشت).

پس از اینکه دم کشید آن را از صافی رد کنید و در فنجان بریزید و میل کنید. (می‌توانید با شکر یا نبات بنوشید)

 

آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.