چای ماسالا چیست؟

چای ماسالا از ترکیب چای سیاه یا معمولی است که با طعم دهنده ها و مواد افزودنی بدست می آید. این نوشیدنی تند و تلخ است. مهم نیست اهل کجا هستید شما می توانید این نوشیدنی را در تمام نقاط دنیا پیدا کرده و نوش جان کنید. چای ماسالا در واقع چای اصیل هندی است که با طعم دهنده ها و ادویه های هندی تهیه می شود. اگر چای سیاه را دوست دارید، حتما یک بار از چای ماسالا استفاده کنید تا بتوانید خواص چای ماسالا را بسنجید. در این مطلب برای شما عزیزان طرز تهیه چای ماسالا را آموزش می دهیم.

چای ماسالا

ترکیبات چای ماسالا

شیر 1 پیمانه

آب 2 پیمانه

چای سیاه 1 ق غ

دانه هل ½ ق چ

شکر به میزان لازم

دارچین 1 تکه چوب

طرز تهیه چای ماسالا

ابتدا در یک قوری مناسب و متوسط آب بریزید و چوب دارچین را بهش اضافه کنید و بر روی شعله اجاق قرار داده سپس بعد از جوش آمدن شعله اجاق را کم کنید و در قوری رو گذاشته و اندکی صبر کنید. بعد شیر و دانه های هل و شکر را اضافه کنید و خوب با قاشق هم بزنید و بزارید تا شیر خوب گرم بشه. بعد از گرم شدن شیر، چای را به آن اضافه کنید. حالا قوری را بر روی یک کتری در حا جوش به مدت 7 – 10 دقیقه قرار داده تا چای خوب دم بکشد.

بعد از دم کشیدن چای، چای را از صافی رد کرده و داخل استکان بریزید و سرو کنید.

کسانی که با شیرینی جات رابطه خوبی ندارند میتوانند شکر را حذف مرده و تلخ بنوشند. یا اینکه از عسل استفاده کنند تا تلخی چای را بگیرد.

خواص انواع چای را بشناسید

چای ترش : ضد دلشوره

چای اسطوخدوس : خواب آور

چای نعناع : ضد اضطراب و ناراحتی

چای ماسالا : شادی آور

چای زنجبیل : ضد تهوع

چای سیاه : افزایش انرژی

چای بابونه : آرامبخش

چای سبز : ضد خستگی

چای به لیمو : ضد افسردگی

خواص چای زنجبیل

ویتامین C و آنتی اکسیدان های موجود در لیمو فواید زنجبیل را برای پاکسازی کبد و بهبود هضم غذا افزایش می دهد.ترکیب این دو ماده باعث می شود چای شما دارای خاصیت سم زدایی و ادرار آور باشد و چربی های بیشتر شکم را بسوزاند.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here