مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
انواع نوشیدنی

درست کردن قهوه ترک با گاز ” بهترین جایگزین جذوه یا ایبریک در خانه “

مطالب پربازدید

آیا دوست دارید یاد بگیرید چگونه قهوه ترک درست کنیم؟ این یک نوع نوشیدنی بی نظیر از روش پخت و پز گرفته تا سرو و نوشیدن است. در این مقاله درست کردن قهوه ترک با گاز را به شما آموزش می دهیم. با ما باشید تا نکات کلیدی درست کردن قهوه ترک روی گاز را بررسی کنیم . شما هنگام تهیه این دستور ساده قهوه ترک ، آن بوی رایحه را در خانه خود دوست خواهید داشت . هرچند باید به شما هشدار دهم: اعتیاد آور است!.

درست کردن قهوه ترک با گاز

اولین چیزی که باید روشن کنیم این است که ترکیه دانه های قهوه خود را ندارد. و از دانه های عربی ریز خرد شده و برای تهیه قهوه استفاده می کنند. بیشتر آشپزی است تا دم . در حالی که اصطلاح قهوه ترک به روش تهیه قهوه اشاره دارد ، اما باید به شما بگویم که به نظر نمی رسد مانند دانه های قهوه معمولی شما باشد. قهوه آسیاب شده با آب و شکر (اختیاری) در ظرف مخصوص قهوه به نام سزوه یا ایبریک ترکیب شده و با کمترین حرارت یا به طور سنتی روی ماسه داغ می جوشد.

درست کردن قهوه ترک روی گاز

در مرحله  آخر با یک قهوه غلیظ و کف دار روبرو می شوید که رایحه بسیار قوی دارد. این غذا در فنجان های قهوه کوچک ترکی و در قسمت بالای آن کف زیادی سرو می شود. داشتن مقدار کافی کف قابل توجه است ، این نشان می دهد که شما چقدر از هنر قهوه سازی اطلاع دارید.

مطالب پربازدید

درست کردن قهوه ترک

در مورد سرو ، قهوه ترک روش سنتی خود را دارد. این غذا همیشه با یک لیوان آب و نوعی دسر مانند کناف گرم و ترد ، دلمه های ترکی یا شکلات کنار آن سرو می شود.

از خرد کردن تا پختن و سرو این قهوه ، مانند یک مراسم خاص است. این نوشیدنی خاص راهی برای معاشرت با مردم ترکیه است. بعد از یک وعده غذایی خوب بیشتر از آن لذت می برند. برخلاف چای ترکی ، قهوه ترکی به عنوان راهی برای خراب کردن خود یا میهمانان در نظر گرفته می شود.

نکاتی برای قهوه ترک روی گاز

به طور سنتی ، خرید قهوه از کافی شاپ محلی توصیه می شود زیرا آنها در آنجا تازه له شده اند. با این حال ، هنوز چند نکته برای درک اینکه آیا واقعا تازه و با کیفیت است ، وجود دارد.

اولین چیزی که نشانه کیفیت خوب است بوی قهوه است. اگر بوی شدیدی دارد که به شما احساس بهشت ​​می کند ، بوی خوبی است. اگر به سختی بوی غیرقابل مقاومت را احساس کنید ، احتمالاً کهنه است ، که در هنگام تهیه آن یک قهوه بی مزه ایجاد می کند.

نکته دیگر برای درک اینکه تازه بودن قهوه آسیاب شده شما این است که مقداری در دست دارید و می بینید که آیا قطعات به هم می چسبند. قهوه تازه هرگز نمی چسبد و بسیار شکننده است.

مطالب پربازدید

قهوه ترک با گاز

سرانجام ، هنگام نوشیدن قهوه ، باید آن عطر بهشتی را احساس کنید. اگر احساس طعم آبکی می کنید ، قهوه کیفیت خوبی ندارد یا کهنه است.

نحوه نگهداری اسپرسو ساییده

مهم است که قهوه آسیاب شده به روش صحیح ذخیره شود تا بافت و رایحه آن حفظ شود. نکاتی که باید هنگام نگهداری قهوه خود به خاطر بسپارید:

آن را در مکانی خشک و خنک و دور از نور آفتاب نگهداری کنید.

آن را در یک ظرف ضد هوای یا در یک ظرف شیشه ای با درب محکم نگه دارید.

مطالب پیشنهادی فارسی کلاب

طرز تهیه قهوه ترک در قابلمه قهوه مسی و سرو آن در فنجان های کوچک سنتی

قهوه ترکی با گاز

نکاتی برای درست کردن قهوه ترک با کیفیت خوب روی گاز

به طور سنتی ، خرید قهوه از کافی شاپ محلی توصیه می شود زیرا آنها در آنجا تازه له شده اند. با این حال ، هنوز چند نکته برای درک اینکه آیا واقعا تازه و با کیفیت است ، وجود دارد.

اولین چیزی که نشانه کیفیت خوب است بوی قهوه است. اگر بوی شدیدی دارد که به شما احساس بهشت ​​می کند ، بوی خوبی است. اگر به سختی بوی غیرقابل مقاومت را احساس کنید ، احتمالاً کهنه است ، که در هنگام تهیه آن یک قهوه بی مزه ایجاد می کند.

نکته دیگر برای درک اینکه تازه بودن قهوه آسیاب شده شما این است که مقداری در دست دارید و می بینید که آیا قطعات به هم می چسبند. قهوه تازه هرگز نمی چسبد و بسیار شکننده است.

سرانجام ، هنگام نوشیدن قهوه ، باید آن عطر بهشتی را احساس کنید. اگر احساس طعم آبکی می کنید ، قهوه کیفیت خوبی ندارد یا کهنه است.

قهوه ترک

هرگز قاشق فلزی را در ظرف نگذارید.

آن را در بسته باز شده نگه ندارید. هوا باعث می شود قهوه آسیاب شده شما سریع بیات شود. آن را در یک ظرف ضد هوا منتقل کنید.

طرز تهیه قهوه ترک در قابلمه قهوه مسی و سرو آن در فنجان های کوچک سنتی

مواد لازم برای طرز تهیه قهوه ترک

این یک دستور العمل فوق العاده آسان قهوه با دو یا سه ماده اولیه است. تو نیاز داری:

  • آب
  • قهوه زمین
  • شکر ، اختیاری

طرز تهیه قهوه ترکی با گاز

قهوه ترک در فنجان های سنتی قهوه ترک با یک لیوان آب سرو میشود.

تهیه این قهوه در یک ظرف کوچک قهوه ترک در خانه بسیار آسان است وقتی این مراحل آسان را دنبال کنید.

ابتدا قهوه و آب را مخلوط کنید.

با استفاده از یک قاشق چای خوری ، قهوه ریز آسیاب شده خود را با آب سرد در قابلمه قهوه ترکی مخلوط کنید ، به آرامی مخلوط کنید. نسبت برای قوام مورد نظر 1 فنجان قهوه آب سرد و 2 قاشق چای خوری قهوه آسیاب شده است اگر می خواهید قهوه شما شیرین باشد ، شکر را به همراه قهوه و آب اضافه کنید. هرگز بعد از پخت قهوه آن را اضافه نکنید.

درست کردن قهوه با گاز

شما همیشه باید از مهمانان خود بپرسید که چقدر قهوه خود را دوست دارند :

  • شیرین نشده (قندی اضافه نشده)
  • با کمی شکر (اضافه کردن ½ مکعب شکر)
  • کمی شیرین تر (1 مکعب شکر اضافه کنید)
  • فوق العاده شیرین (اضافه کردن 2 مکعب شکر)

اندازه گیری در اینجا برای یک فنجان قهوه است. اگر برای بیش از یک نفر قهوه درست می کنید و همه افراد قند مختلفی دارند قهوه آنها را جداگانه درست کنید.

دوم ، قابلمه قهوه را روی حرارت کم قرار دهید و بگذارید تا مدتی بپزد ، دو یا سه بار به آرامی هم بزنید. وقتی درست است که بجوشد و کف ها بلند شوند ، آن را از روی حرارت بردارید. با استفاده از یک قاشق چای خوری ، کف ها را در هر فنجان قهوه ترک تقسیم کنید. به حرارت برگردانید و وقتی جوش آمد آن را بردارید. قهوه را درون فنجان ها بریزید.

قهوه ترک در فنجان های سنتی در یک سینی مسی سنتی سرو می شود که در کنار آن یک لیوان کوچک آب قرار دارد.

چگونه قهوه ترک بدون دستگاه قهوه جوش درست کنیم؟

اگر ایبریک سنتی ندارید نگران نباشید. یک قابلمه کوچک هم خوب کار می کند. کوچکتر ، بهتر است. اگر از یک قابلمه بزرگ استفاده می کنید و قهوه را برای دو نفر درست می کنید ، کف کافی ندارید. از طرف دیگر ، اگر آن را برای 6-7 فنجان قهوه درست کنید ، می توانید کف های خود را بدست آورید.

اگر راهی ساده تر و سریعتر دنبال می کنید ، قطعاً می توانید از دستگاه قهوه ساز ترکیه ای استفاده کنید. مارک ها و انواع مختلفی با طیف گسترده ای از قیمت وجود دارد ، اما یک نمونه ساده مانند قهوه ساز تفال برای قهوه کف دار کافی خواهد بود.

نکاتی در مورد بهترین دستور تهیه اسپرسو ترک

نکاتی برای تهیه قهوه خود با کف کافی در بالا و با قوام مورد نظر وجود دارد:

از قهوه تازه آسیاب شده استفاده کنید. اگر قهوه شما تازه نباشد و ماه ها در شربت خانه شما بنشیند ، کف نمی شود. برای تازه نگه داشتن قهوه خود پس از باز کردن بسته بندی ، آن را در یک ظرف ضد هوای داخل یخچال نگهداری کنید.

از آب فیلتر شده سرد استفاده کنید. هرگز سعی نکنید آن را با آب گرم یا گرم درست کنید.

قهوه ، آب و شکر (در صورت استفاده) در قابلمه را به آرامی مخلوط کنید تا مخلوط شوند. سریع آن را مخلوط نکنید. همیشه با قهوه خود مهربانانه رفتار کنید.

قهوه خود را با کمترین حرارت بپزید ، دو یا سه بار هم بزنید تا شروع به افزایش کند. هرگز نگذارید بجوشد.

آیا می توانم آن را با شیر درست کنم؟

به طور سنتی ، قهوه ترک به دلیل رایحه قوی معروف است ، بنابراین هرگز با شیر درست نمی شود. با این حال ، من به یاد دارم که مادر وقتی بچه بودم برایم شیر درست می کرد درست مثل اینکه چند مادر برای بچه ها این کار را می کردند. بنابراین فقط از شیر استفاده کنید تا طعم ملایمی به آن ببخشد اما انتظار نداشته باشید که آن را کف کند.

چرا با آب سرو می شود؟

آن را همیشه با یک لیوان آب در کنار غذا سرو می کنند. این به این دلیل است که شما باید کام خود را برای قهوه آماده کنید . به طور سنتی ابتدا آب و سپس قهوه می نوشید تا بیشترین عطر آن را احساس کنید. می توانید یک برش نازک از سیب یا گلبرگ گل رز در آب خود قرار دهید تا عطر و بویی لطیف به آن ببخشد

 

اما ارزش واقعی قهوه زمانی است که به مقدار زیادی آنتی اکسیدان توجه کنیم. همانطور که در رژیم غذایی بیشتر کشورهای غربی ، از آنتی اکسیدان های قهوه بیشتر از مصرف روزانه سبزیجات و میوه ها استفاده می شود.

قهوه

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا