چگونه می توان چای ماسالای اصیل درست کرد

چای ماسالا چیست : من تا آن زمان که به هند رفتم و بار اول چای ماسالا را تجربه کردم ، عاشق آن شدم. حالا روزی نیست که بگذرد که من برای خودم یک فنجان درست نکنم. چگونه چای ماسالا درست کنیم ؟ بله ، من بارها در ایالت های مختلف این چای را امتحان کرده ام ، اما به نوعی ، یا بیش از حد شیرین بوده، یا بیش از حد نرم یا غلیظ بوده است ، یا شاید من هرگز به طور واقعی با آن “ارتباط” نداشته ام. تقریباً مثل این بود که من برای اولین بار ، در 50 سالگی وقتی به هند رفتم ، چای را ملاقات کردم. باورم نمی شود که این همه سال بدون آن زندگی کردم!

چای ماسالا چیست ؟

در هند ماسالا به معنی ادویه ، و چای به معنای چای است. چای ادویه دار

مواد چای ماسالا ، مواد تشکیل دهنده چای ماسالا

و این دقیقاً همان چیزی است که ماسالا چای است چای سیاه که با ادویه جات معطر ترکیب می شود و معمولاً با شیر سرو می شود.

مواد چای ماسالا چیست ؟

چه چایی برای چای ماسالا استفاده می شود ؟

چای پایه ماسالا به طور معمول چای سیاه است.

چای سیاه تیره ، غنی و قوی در اینجا بهترین نتیجه را خواهد داشت. آسام ، دارجیلینگ و … همچنین می توانید قسمت چای را به همان اندازه که دوست دارید قوی کنید.

، هر فرد در هند احتمالاً ترکیب منحصر به فرد ادویه جات خاص خود را دارد که در ماسالای چای خود ترجیح می دهد و هیچ راهی “درست” وجود ندارد. بسیار ذهنی است.

از چه ادویه هایی در چای ماسالا استفاده می شود ؟

فروشندگان خیابانی که ماسالا چای درست می کنند ، همه نیز ترکیب منحصر به فرد ادویه های مخصوص چای را دارند.

این ادویه های چای است که من بیشترین استفاده را در هند دیدم: زنجبیل تازه ، هل ، دارچین ، میخک ، دانه های فلفل.

چای ماسالا چیست ، چای ماسالا فوری

من مخصوصاً غلافهای هل سبز که در هند برداشتم را دوست دارم . بنابراین در اینجا یک نقطه شروع برای شما وجود دارد اما احساس راحتی کنید و بداهه سازی کنید و مطابق سلیقه خود تنظیم کنید.

قبل از ریختن داخل قابلمه آب با چای سیاه ، کل ادویه ها را کمی خرد کنید.

من ترجیح می دهم از چای سیاه و شل ارگانیک و مرغوب که در قسمت عمده فروشگاه های مواد غذایی تهیه می کنم استفاده کنم. من در هر وعده حدود یک قاشق غذاخوری سنگین استفاده می کنم.

همچنین می توانید از یک یا دو کیسه چای سیاه استفاده کنید.

طرز تهیه چای ماسالا

یک فنجان آب همراه با ادویه ها و چای شل بیاورید ، فقط بگذارید جوش بیاید – سپس حرارت را خاموش کرده جوشاندن چای باعث تلخی آن می شود ، بنابراین کافی است آن را بجوشانید.

بعد از اینکه شل شد ، شیر را اضافه کنید

چه نوع شیرهایی در ماسالا چای استفاده می شود؟

در هند به طور معمول در چای ماسالا از شیر کامل استفاده می شود.

از شیر بادام و شیر جو دوسر هم میتوانید استفاده کنید.

اگر یک چای غلیظ تری دوست دارید- یک فنجان شیر کامل اضافه کنید. اگر چای رقیق تری دوست دارید ، می توانید شیر را با آب مخلوط کنید. به عنوان مثال : 1/2 فنجان شیر ، 1/2 فنجان آب.

چای ماسالا به خانه برمیگردیم ، چای ماسالا از کجا بخرم

به طور خلاصه ، اگر دوست دارید چای غنی و غلیظ تری داشته باشید ، از شیر بیشتری استفاده کنید (یا حتی به جای آب از همه شیر استفاده کنید) ادویه ها و چای را به آرامی در شیر بجوشانید. یا اگر ماسالای چای سبک تری دوست دارید ، شیر را با آب برش دهید. به خود شما بستگی دارد.

چگونه چای ماسالا را شیرین کنیم:

چهارمین ترکیب ماسالا چای شیرین کننده است. در هند به طور معمول از قند و شکر  استفاده می شود.

من ترجیح می دهم چای ماسالا را به جای شکر با شربت افرا یا عسل شیرین کنم. اما هر نوع جایگزین شکر در اینجا کار خواهد کرد.

به سلیقه خود شیرین کنید. برای یک وعده 220 گرمی بزرگ ، حدود 2-3 قاشق چای خوری شربت افرا استفاده می کنم – برای تعادل ادویه ها و چای سیاه. شاید این کمی زیاد به نظر برسد ، اما به نظر من طعم کاملی دارد.

زمان آماده سازی: 5 دقیقه

زمان پخت: 15

کل زمان: 20 دقیقه

عملکرد: 1 لیوان بزرگ 

چای ماسالا نوشیدنی گرم 

فنجان شیر به انتخاب شما – شیر کامل آلی ، شیر بادام ، شیر جو دوسر ، شیر سویا ، شیر بادام هندی ، شیر شاهدانه (من شیر بادام یا جو دو سر شیرین نشده ، با طعم وانیل را دوست دارم).

2 – 3 قاشق چایخوری (یا بیشتر یا کمتر) شربت افرا ، عسل ، شکر یا جایگزین. ( شکر سنتی است ، اما من افرا را ترجیح می دهم).

حداقل 10 دقیقه خنک شود. یا برای چندین ساعت هر چه طولانی تر ، عطر و طعم بیشتر!

انتخاب شیر خود را اضافه کنید. یک بار دیگر بگذارید تا دم بکشد ، حرارت را خاموش کنید.

خواص پای ماسالا ، فواید چای ماسالا

با انتخاب شیرین کننده ، طعم و مزه ، شیرین کننده بیشتری به مزه اضافه کنید. اگر مزه آن تلخ باشد ، به شیرین کننده بیشتری احتیاج دارید. 

نسبت شیر: به جای فنجان کامل شیر ، من معمولاً از نسبت ½ آب و ½ شیر استفاده می کنم. بسیاری غنی بودن یک فنجان شیر کامل را ترجیح می دهند ، بنابراین در صورت تمایل با ذائقه خود سازگار شوید.

می توانید یک دسته بزرگ از چای ماسالا (بدون شیر) درست کرده و تا 4 روز در یخچال قرار دهید و پس از آماده شدن با شیر و شیرین کننده آن را گرم کنید.

شما می توانید ادویه کامل و چای سیاه بیشتری را برای یک نسخه حتی غلیظ تر ، اضافه کنید.

خواص چای ماسالا

از سرماخوردگی و گرفتگی بینی جلوگیری کنید
علاوه بر این ، میخک و زنجبیل موجود در این چای با تقویت سیستم ایمنی بدن ، سرفه را تسکین می دهد.

نوشیدن یک فنجان چای داغ ماسالا در روز به تقویت بدن و مبارزه با سرماخوردگی کمک می کند.

خواص ضد التهابی
خاصیت ضدالتهابی چای ماسالا عمدتا به دلیل وجود زنجبیل است.

مطالعات نشان می دهد که زنجبیل و میخک تأثیر مثبتی در کاهش التهاب در بدن دارند. این دو ادویه همچنین مسکن قدرتمندی هستند.

انرژی را افزایش دهید
ماده اصلی تشکیل دهنده چای ماسالا چای سیاه است. چای سیاه حاوی مقادیر زیادی کافئین است که به افزایش انرژی کمک می کند.

درست است که مصرف زیاد کافئین نیز اثرات منفی دارد ، اما سایر مواد موجود در چای ماسالا این اثرات را خنثی می کند.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here