انواع نوشیدنی

چای لاته چیست ؟ ” بهترین گزینه برای جایگزین کردن چای معمولی “

طرفداران چای که تمایل به فراوانی شیری موجود در لاته کافه را دارند می توانند از یک لاته چای لذت ببرند. تهیه این نوشیدنی های ساده و خوشمزه به راحتی در خانه انجام می شود و طعم آن می تواند رقیب هرکدام از کافی شاپ های محلی باشد. بهتر از این ، شما می توانید یک لاته چای را به هر روشی که دوست دارید کاملاً سفارشی کنید.

چای لاته

چای لاته نوعی چای شیر است و نوعی تغییر در لاته کافه است. مانند لته های کافه ای ، آنها معمولاً با شیر بخار پز تهیه می شوند. با این حال ، آنها به جای اسپرسو ، حاوی چای هستند که معمولاً به شکل چای سبز ماتچا یا کنسانتره ای است که از چای دم کرده قوی ساخته می شود. یک لاته چای ممکن است گرم یا سرد باشد و تمام آنچه شما نیاز دارید چند ماده ساده از جمله چای مورد علاقه شما است.

فواید چای لاته

لاته چای

انتخاب بهترین شیر برای کف قهوه و هنر لاته

کف سفت بالای کاپوچینوی بی عیب و نقص به طور تصادفی اتفاق نمی افتد و همچنین لایه های رنگی آن در یک لاته اتفاق نمی افتد. هنر عالی لاته و کف قهوه به دلیل اسکی باریستا وجود دارد.

طرز تهیه قهوه آمریکایی

چگونه با یک قابلمه موکا قهوه عالی درست کنیم.

قابلمه موکا نمادی از فرهنگ قهوه ایتالیایی است که بلافاصله قابل شناسایی است و یکی از معروف ترین دستگاه های دم کنی در جهان است.

چای لاته چیست ؟

ماتچا لاته برای اولین بار در منوی کافی شاپ چند سال پیش ظاهر شد و در مدت زمان نسبتاً کوتاهی محبوبیت قابل توجهی را شاهد بود. 

مواد لازم چای لاته

مواد اساسی لازم برای تهیه لاته چای شامل چای دم کرده ، شیر و یک شیرین کننده است. می توان آنها را گرم سرو کرد ، اگرچه به عنوان یک لاته یخی نیز محبوب هستند. گزینه دیگر ایجاد نوشیدنی مخلوط است. برای این منظور ، می توانید مواد لاته را با حدود ۱ فنجان یخ مخلوط کنید یا یخ نوشیدنی را بیشتر شبیه اسموتی چای سبز ماتچا کنار بگذارید.

قهوه لاته

بیشترین نوع رایج از اسپرسو چای است اسپرسو چای . این یک نوع تنوع غربی در ماسالای چای هند است و اغلب روی یخ سرو می شود یا مخلوط می شود. از دیگر چایهای رایج که در لاته استفاده می شود می توان به چای سبز ماتچا و ارل گری اشاره کرد ، هرچند می توانید از هر نوع چای که دوست دارید استفاده کنید.

طبق تعریف ، لاته شامل شیر است و شیر کامل به بهترین وجهی کار می کند ، مخصوصاً اگر بخواهید آن را بخارپز کنید. اگر ترجیح می دهید ، چای لاته وقتی با شیر سویا یا سایر گزینه های شیر تهیه می شود به همان اندازه خوشمزه است . وقتی به صورت نوشیدنی خشک تهیه می شوند (مانند لاته کافه ای که دارای شیر کف بسیار بیشتری نسبت به خامه است) ، می توان آن را با هنر لاته تزئین کرد.

لاته های چای اغلب با شکر یا عسل شیرین می شوند. باز هم مانند نسخه اسپرسو می توانید لاتهای با طعم درست کنید . بسته به چای ، می توانید طعم های مختلفی مانند کارامل ، وانیل ، شکلات و دارچین را اضافه کنید. ساده ترین راه برای این کار خرید یا تهیه یک شربت ساده با طعم است . این مواد همچنین می توانند برای شیرین سازی قهوه ، کوکتل و سایر نوشیدنی های شما استفاده شوند.

طرز تهیه چای

چای یک گزینه عالی برای قهوه است زیرا طعم های مختلف زیادی برای انتخاب وجود دارد. آنها چای های غلیظ شده ای هستند که با شیر  کف گرم شده برای یک نوشیدنی ابریشمی و سیرکننده ترکیب می شوند. در اینجا چند نکته اساسی برای تهیه یک لاته چای شگفت انگیز آورده شده است.

چای گیاهی لاته

از هر نوع چای می توان مانند برگ های سست ، کیسه های پاره پاره شده یا پودرهایی مانند ماتچا استفاده کرد. برای داشتن عطر و طعم جسورانه تر ، چای های با طعم شدید مانند چای ، مات ، رویبوس یا سایر چای های سیاه توصیه می شود. بابونه یا سایر چای های گیاهی بسیار آرامش بخش خواهد بود و داشتن گزینه ای بدون قهوه بسیار خوب است.

لاته قهوه

انواع مختلف چای ممکن است به زمان های شیب دار مختلفی نیاز داشته باشد. ممکن است دم کرده دمنوش های گیاهی حدود ۵-۶ دقیقه زمان لازم داشته باشد ، در حالی که چای های سفید ، سبز و سیاه از ۵ دقیقه ممکن است باشد. دستورالعمل های مربوط به انواع چای را که برای زمان های خاص خریداری می کنید بررسی کنید.

شیر

آنچه باعث مقاومت بیشتر چای لاته می شود افزودن شیر خامه ای و کف هوا است. می توانید از هر شیری که دوست دارید استفاده کنید. خوب است که یک گزینه بدون لبنیات مانند بادام ، بادام هندی ، سویا یا شیر نارگیل برای مهمانان در دسترس باشد. من کاملاً یک مخلوط کن دستی شیر را توصیه می کنم تا بتوانید در عرض چند ثانیه ، خوش ذوق ترین کف را درست در لیوان خود ایجاد کنید!

می توانید نوشیدنی چای خود را با افزودنی ها و مواد افزودنی خوشمزه به سطح بعدی برسانید. آجیل خرد شده ، سس کارامل ، عسل ، استویا مایع ، شکلات تراشیده ، دارچین ، پودر کاکائو، یا زنجبیل متبلور برخی از گزینه های جالب هستند.

دمای آب قهوه لاته

برای بهینه سازی طعم و مزه یا چای خود ، مفید است که از درجه حرارت زیاد برای چای های مختلف استفاده کنید. برگهای ظریف مانند چای سفید و سبز باید در زیر آب جوش در دمای ۱۷۰ تا ۱۸۵ درجه فارنهایت غوطه ور شوند ، تا از سوختگی و در نتیجه نت های تلخ جلوگیری شود. چای های اولانگ به جوش متوسط ​​در دمای ۱۸۰ تا ۱۹۰ درجه فارنهایت نیاز دارند.

چای لاته

چای های گیاهی مقاوم تری مانند سیاه و گیاهی می توانند از آب کاملاً جوشیده شده در دمای ۲۰۸ تا ۲۱۲ درجه فارنهایت استفاده کنند. یک دماسنج دیجیتال به اندازه گیری دمای آب کمک می کند ، یا می توانید حواستان باشد که حباب ها در هنگام گرم شدن چگونه سرعت صفحه را می شکند تا پیش بینی کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

بلوک تبلیغ حذف شد

با غیرفعال کردن مسدودکننده تبلیغات از ما حمایت کنید