مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
آموزش انواع غذاها

آشنایی با روش تهیه‌ی جوجه کباب استانبولی

مطالب پربازدید

جوجه کباب استانبولی

روغن زیتون، آب لیمو، نعنا، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید.

جوجه کباب استانبولیمواد اولیه جوجه کباب استانبولی

سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته  1کیلو
سیر کوبیده 3 تا 4 حبه
پیاز کوچک پوست گرفته 10-12 عدد
گوجه فرنگی کوچک 8-10 عدد
فلفل دلمه ای خورد کرده 1-2 عدد
نعنای خشک 1قاشق مرباخوری
آبلیموی تازه 2-3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

روش تهیه جوجه کباب استانبولی

روغن زیتون، آب لیمو، نعنا، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید. سپس مرغ را در این مایه بغلتانید، در ظرف را بیندید، و 12 ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید. چند با زیر و رو کنید.
تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ،گوجه فرنگی،مرغ،پیاز،مرغ،فلفل، مرغ) به سیخ بکشید.
سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود.

پیتزا خانگی

آیا یک پیتزا سریع و آسان می خواهید؟ پیتزایی که زمان زیادی نمی برد ، مواد لازم را دارد و در تهیه آن سوسیس یا کالباس استفاده می شود؟ امروز می خواهیم پخت یک پیتزای تند و خوشمزه یا پیتزای معروف پپرونی را به شما معرفی کنیم. اگر می خواهید طرز تهیه پیتزا پپرونی با قارچ را بدانید
پیتزا

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا