فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین فارسی

آموزش قدم به قدم تهیه سوپ جو با شیر (تهیه سس سوپ)

طرز تهیه سوپ جو با شیر (سوپ شیر)

یک از خوشمزه ترین و زیباترین سوپ ها، سوپ جو با شیر است که در ماه مبارک رمضان بسیار سوپ محبوب است. و یکی از سوپ های مجلسی در فرهنگ ما ایرانی ها به شمار می رود.طرز تهیه سوپ جو دستورهای متفاوتی دارد که ا در این مقاله طرز تهیه سوپ جو با شیر را بهتون آموزش میدیم.

سوپ جو، طرز تهیه سوپ جو با شیر

مواد لازم (برای ۲ نفر)

آرد ۲ ق غ

شیر نیم لیتر

خامه ۱ فنجان

جو پوست کنده ۱ لیوان

کره ۵۰ گرم

آب مرغ به میزان لازم

هویج ۳ عدد متوسط

جعفری خرد شده به میزان لازم

طرز تهیه سوپ جو

در ابتدا برای اندازه گیری جو میتوانید برای هر بشقاب سوپ خوری یک مشت کوچک در نظر بگیرید. حالا جو ار اندازه بگیرید و سپس خیس کنید. اگر بتوانید جو را از شب قبل خیس کنید، سوپ طعم و مزه بهتری پیدا می کند. بعد از خیس خوردن، جو را درون یک قابلمه سرامیکی یا استیل بریزید و چند برابر جو رو آن آب بریزید. سپس اگر از قبل آب مرغ را آماده کرده اید برای پخت جو میتوانید استفاده کنید. اگر اینکارو نکردید می توانید تکه های مرغ را درون قابلمه با جو بپزید. در این صورت جو با تکه های مرغ پخته می شود و باعث می شود طعم و مزه بی نظیری به جو دهد.

استفاده از عصاره های متفاوت (عصاره قلم گوساله) سوپ شما را بسیار خوشمزه می کند. حال اگر از آب قلم تهیه شده از قبل استفاده کنید می توانید طعم بی نظیر سوپ جو با شیر را بچشید.

هویج ها را به صورت نگینی خرد کرده و در حالی که مراحل آخر پخت جو طی می شود به آن اضافه کنید. فراموش نکنید میزان هویج باید به اندازه ای باشد که رنگ و آب زیبایی به سوپ شما بدهد و هویج می تواند طعم سوپ را شیرین کند (دقت کنید اگر هویج زیاد باشد باعث بی مزه شدن سوپ می شود).

طرز تهیه سس سفید سوپ

ابتدا در مرحله اول کره را در قابلمه ای آب کنید و آرد را در کره سرخ کنید تا کاملا بوی خامی آن گرفته شود حالا شیر را مرحله به مرحله به آرد اضافه کنید و همزمان با یک دست آن را بهم بزنید که کامل باهم مخلوط بشوند تا گلوله ای از آرد باقی نماند.ادویه و نمک و مقدار کمی زردچوبه به سس اضافه کنید (دقت کنید که سس شما باید شبیه به ماست غلیظ باشد).

نکات ریز قابل توجه

تایم اضافه کردن سس به سوپ جو حدودا نیم ساعت قبل از سرو سوپ می باشد زمانیکه سس را اضافه کردید سوپ را به آرامی بهم بزنید تا آرد در سوپ گوله نشود.

جعفری خرد شده را در آخر کار هنگام سرو سوپ اضافه کنید تا اینکه رنگ سبز آن سوپ شما را زیبا بکند.

دقت کنید سوپ جو را می توان با آب مرغ یا آب گوشت پخت اما اگر از آب قلم استفاده بشود طعم بی نظیری به سوپ می دهد

توجه کنید هر چه سوپ را کمتر به هم بزنید ته گرفتن سوپ کمتر خواهد بود.

آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.