فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین

دستور تهیه لوبیا پلو(استانبولی)

لوبیا پلولوبیا پلو غذایی است که به راحتی درست می‌شود و سرشار از پروتئین، فیبر و کربوهیدرات است.
مواد لازم
برنج۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
پیاز متوسط خرد شده۱ عدد
سیر۱ حبه
ادویه۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز۱ قاشق چایخوری
پودر زیره سبز۱/۲ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱/۲ قاشق چایخوری
پودر آویشن۱/۲ قاشق چایخوری
آبلیمو۲ قاشق غذاخوری
لوبیا سبز خرد شده۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۳ قاشق غذاخوری
زعفران ساییده۱/۲ قاشق چایخوری
نمک و روغنبه میزان لازم

دستور تهیه:

  1. پیاز را با ۲ قاشق غذاخوری روغن روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شود، سپس سیر له شده را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا به رنگ طلایی درآید. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود. نمک، زردچوبه و همه ادویه‌ها را اضافه کنید و هم بزنید. حدود ۳-۲ دقیقه تفت دهید و سپس لوبیا سبز خرد شده اضافه کنید.
  2. لوبیا سبز را ۶-۵ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
  3. حدود ۱/۴ فنجان آب جوش در تابه بریزید، درب تابه را ببندید و اجازه دهید لوبیا سبز روی حرارت ملایم کاملا بپزد و نرم شود.
  4. برنج را آبکش کنید و با سس گوشت و لوبیا سبز به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید. زعفران را در ۴ قاشق غذاخوری آب جوش حل کنید و با یک قاشق روغن زیتون روی برنج بدهید.
  5. درب قابلمه را ببندید و حرارت را متوسط کنید. پس از ۱۰ دقیقه روی درب قابلمه دمی بگذارید و حرارت را کم کنید.
  6. حدود ۴۵-۴۰ دقیقه صبر کنید تا پلو دم بکشد و استانبولی آماده شود.
این غذا حاوی ۲۹۱ کالری، ۸ گرم چربی، ۴۱ میلی گرم کلسترول، ۲۹۵ میلی گرم سدیم، ۴۹۵ میلی گرم پتاسیم، ۳۷ گرم کربوهیدرات، ۳ گرم فیبر، ۳ گرم قند و ۱۷ گرم پروتئین است؛ بنابراین غذایی سرشار از پروتئین و کربوهیدرات محسوب می‌شود که برای بچه‌ها و ورزشکاران مناسب است.

آدرس کوتاه مطلب

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.