روش تهیه زیتون پرورده خانگی خوشمزه در منزل + ویدیو
زیتون پرورده خانگی یکی از انواع پیشغذاها است که اغلب در شمال کشرور رواج دارد و سر سفره ها دیده میشود.
این پیش غذا با طعم های مختلف مثل زیتون پرورده با رب انار، زیتون پرورده با رب آلوچه و… تهیه شده و در سفره های ایرانی جلوه گری میکند. در این مطلب با طرز تهیه زیتون پرورده خانگی آشنا خواهید شد.
مواد لازم
- مغز گردو: حدود 250 گرم
- رب انار: چند قاشق غذاخوری
- زیتون بدون هسته: نیم کیلو
- روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
- دانه انر خشک شده: 2 قاشق غذاخوری
- آویشن: 1 قاشق غذاخوری
- پودر نعنا خشک: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه زیتون پرورده خانگی
ابتدا مغز گردوها را 2 بار چرخ کرده و در ظرف تقریبا بزرگی میریزیم و زیتونها را به آن اضافه میکنیم. مواد را داخل آبکش ریخته و آبکش میکنیم. آب مواد آبکش شده را نگه میداریم تا بعدا به زیتون پرورده اضافه کنیم. بعد آب لیمو ترش و رب انار را به مواد اضافه کرده و مخلوط میکنیم. پودر نعنا خشک، آویشن خشک، روغن زیتون و دانه های انار را هم مخلوط کره و کمی هم می زنیم تا مواد به خورد هم بروند.
بعد از این که تمام مواد را با هم مخلوط کردیم، داخل ظرف در داری میریزیم و در یخچال نگهداری میکنیم تا هر وقت لازم شد سر سفره بیاوریم.
نکات مهم در تهیه زیتون پرورده
- اگر زیتون ها تلخ بودند بهتر است چند بار جوشانده و آب آن را خالی کنید تا تلخی شان گرفته شود.
- سعی کنید از زیتون های ریز استفاده کنید تا زیتون پرورده تان خوشمزه تر شود.
- رب انار کاملا شیرین یا ترش استفاده نکنید بلکه سعی کنید از رب انار ترش و شیرین استفاده کنید.
- سعی کنید از گردوی تازه و مرغوب استفاده کنید تا زیتون پرورده تان تلخ نشود.
- اگر دوست دارید زیتون ها رنگ روشن تری داشته باشد از مغز گردوی بیشتری استفاده کنید ولی اگر می خواهید تیره تر شود از رب انار بیشتری استفاده کنید.
زیتون یکی از میوه های شناخته شده و سالم است. با این حال ، بیشتر مردم از فواید زیتون سبز برای سلامتی آگاه هستند ، اما بیشتر آنها تصوری از وجود زیتون سیاه ندارند زیتون سبز و زیتون سیاه از یک نوع است
در این بخش از Moist Health و در بحث رایج در مورد خواص غذا ، به خواص زیتون خواهیم پرداخت. مهمترین سوال این است که چه چیزی زیتون را بسیار متفاوت می کند؟ خوب ، همانطور که در بالا ذکر شد ، زیتون سیاه و زیتون سبز در همان تنوع موجود است. تنها چیزی که آنها را متفاوت می کند این است که هنگام چیدن ، زیتون سبز قبل از رسیدن یا خام برداشت می شود ، در حالی که زیتون سیاه هنگام رسیدن چیده می شود. زیتون رسیده از سبز به سیاه تبدیل خواهد شد. و به همین دلیل به آن زیتون سیاه می گویند.