فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین فارسی

طرز تهیه آش بلغور گندم + ترفندهای کلیدی برای خوشمزه تر کردن آش

طرز تهیه آش بلغور

آش بلغور یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین آش های ایرانی است. و آش بلغور به چندین روش پخته می شود و همینطور می توان از بلغور جو یا بلغور گندم استفاده کرد. ما در این مقاله قصد داریم آش بلغور گندم بدون گوشت را به شما عزیزان آموزش بدهیم.

آش بلغور گندم، آش بلغور، طرز تهیه آش بلغور

مواد لازم

سبزی آش (اسفناج،گشنیز،جعفری،تره) بیشتر از نیم کیلو

نخود نصف پیمانه

عدس ۱ پیمانه

بلغور گندم ۱ پیمانه

لوبیا چیتی نصف پیمانه

زردچوبه،نمک،فلفل به میزان لازم

پیاز ۲ عدد متوسط

نعنا خشک به میزان لازم

طرز تهیه آش گندم

لوبیا و نخود را باهم از یک شب قبل بزارید داخل یک ظرف خیس بخوره و ۲ الی ۳ مرتبه آبش رو عوض کنید تا اینکه نفخ حبوبات گرفته بشه. عدس را داخل یک ظرف جداگانه بزارید خوب خیس بخوره.

پیاز ها را نگینی یا خلالی خرد کنید و به همراه بلغور، عدس، سبزی خرد شده و زردچوبه (۲ ق غ) داخل یک قابلمه بریزید و نمک و فلفل هم بهش اضافه بکنید، به اندازه مواد داخل قابلمه کمی بیشتر آب بریزید و بزارید کامل جوش بیاد بعد از جوش آمدن میتونید زیرش رو کم بکنید یا از شعله پخش کن استفاده بکنید و در قابلمه رو بزارید و اجازه بدید بپزه و کمی لعاب بندازه آگر تونستید حتما از آب قلم استفاده بکنید. استفاده از یک عصاره گوشت برای آش گزینه مناسبی است. در حین انجام این مراحل لوبیا و نخود رو بزارید بپزه و وقتی پخته شد به مواد اضافه بکنید. هر ۱۰ دقیقه آروم مواد رو بهم بزنید تا آشتون ته نگیره.

مقداری پیاز داغ آماده کنید برای تزئین رو آش و همینطور نعنا را در یک تابه دیگر به مقداری روغن تفت بدهید.

حالا رسیدیم به چند نکته ضروری

موقه پیاز داغ کردن حتما مقدار کمی زردچوبه استفاده بکنید برای خوش رنگ شدن آش.

هر چقدر آش رو اجاق بیشتر بمونه لعاب خوبی میندازه و خوب جا می افته.

اضافه کردن مقداری سوسن عنبر داخل آش بلغور طعم و عطر خوبی میده مخصوصا آش رشته.

آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.