فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین

طرز تهیه ته چین مرغ و انار، خوشمزه ترین غذای شب یلدا

طرز تهیه ته چین مرغ و اناریکی از غذاهای بسیار خوشمزه ای که می توان در شب یلدا تهیه و در کنار عزیزان میل نمود، ته چین مرغ و انار است. در ادامه با طرز تهیه ته چین مرغ و انار آشنا خواهید شد.

مواد لازم

برنج آبکش شده: ۲ لیوان

آب انار شیرین: ۲/۵ لیوان

دانه انار: به مقدار لازم برای تزیین

ماست چکیده: سه چهارم لیوان

کره آب شده (یا روغن مایع): نصف لیوان

زرده تخم مرغ: ۲ عدد

نمک، فلفل سیاه و قرمز: به مقدار لازم

مرغ پخته شده و تکه تکه شده: به مقدار دلخواه

طرز تهیه ته چین مرغ و انار

طرز تهیه ته چین مرغ و انار تقریبا مانند ته چین معمولی که اکثر بانوان درست می کنند می باشد با این تفاوت که، برای تهیه این غذای خوشمزه و یلدایی از انار و آب انار نیز استفاده می شود و جلوه زیبایی به سفره شب یلدا می بخشد.

۱- ابتدا آب انار شیرین را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت متوسط می گذاریم تا کمی غلیظ شود و سپس آن را برمی داریم و صبر می کنیم تا سرد شود.

۲- زرده های تخم مرغ، ماست چکیده، نمک، فلفل سیاه و کره آب شده (یا روغن مایع) را در ظرفی مناسب به خوبی هم می زنیم تا کاملا یکدست شود.

۳- برنج آبکش شده، مرغ پخته شده و تکه تکه شده و آب انار غلیظ شده را به مواد ته چین اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم.

۴- ته ظرف ته چین را به خوبی چرب کرده و مواد ته چین را داخل آن می ریزیم و کمی با قاشق فشار می دهیم تا فشرده شود.

۵- در ظرف را با ورق آلومینیوم می پوشانیم و تا نیم ساعت الی ۴۰ دقیقه داخل فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم یا اینکه روی حرارت متوسط شعله گاز خوب دم می کنیم.

۶- بعد از آماده شدن آنرا در ظرف مخصوص پذیرایی ریخته و با دانه های انار، برنج زعفرانی و… تزیین می کنیم و نوش جان می کنیم.

آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.