فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین فارسی

طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی

ذرت مکزیکی یکی از غذاهای خیابانی بسیار لذیذ و پرطرفدار در کشور ماست که در هر فصلی از سال هم مشتری‌های خود را دارد.

ذرت مکزیکیمعادل انگلیسی ذرت مکزیکی، Esquites است که روی چرخ‌های غذاهای خیابانی و در لیوان سرو می‌شود و بهتر است که با ذرت‌های تازه و فصلی درست شود.اگر چندان علاقه‌ای به فلفل ندارید، می‌توانید فلفل کمتری استفاده کنید، اما توصیه می‌کنیم این ادویه را به طور کامل از ذرت مکزیکی حذف نکنید.

در ایران هم علاوه بر مکزیک و کشورهای دیگر، ذرت مکزیکی از خوراکی‌های پرطرفدار است که در کیوسک‌های مخصوصی به صورت تازه به فروش می‌رسد.

با این که این خوردنی با نام ذرت مکزیکی شناخته و فروخته می‌شود، ولی طرز تهیهٔ آن در ایران متفاوت است؛ به این صورت که در دستور پخت ایرانی، عموماً قارچ و پودر آویشن به‌کار می‌رود.

مواد لازم

  • ذرت شیرین ۱ قوطی کنسرو
  • کره گیاهی ۳۰ گرم
  • قارچ خرد شده ۵۰ گرم
  • پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
  • پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
  • آبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه  ۱/۴ قاشق چایخوری
  • پنیر پیتزا در صورت تمایل

 

طرز تهیه

۱. قارچ را به صورت ورقه ای خرد کنید و همراه کره گیاهی کمی تفت دهید.

۲. کنسرو ذرت را به قارچ ها اضافه و به مدت ۵ دقیقه درب ظرف را ببندید تا ذرت ها کاملا داغ شوند.

۳. در یک کاسه، پودر سیر، پودر آویشن، فلفل سیاه، مایونز، پنیر پیتزا و آبلیمو را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.