مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
آموزش انواع غذاها

طرز تهیه سیر کباب و پیازچه با ماست / میان وعده رژیمی خوشمزه

مطالب پربازدید

سیرکباب و پیازچه با ماستمیان وعده ها در رژیم غذایی نقش مهمی ایفا می کنند و مانع از گرسنگی در بین وعده های غذایی می شود اما نکته بسیار مهم این است که میان وعده غذایی باید سالم باشد و رژیم غذایی را خراب نکند. بنابراین باید به دنبال میان وعده ای بسیار مغذی با کالری پایین باشیم.

مواد لازم:

  • سیر: یک دوم فنجان (پوست نگرفته)
  • ماست ساده یونانی: یک دوم فنجان
  • خامه ترش سبک: یک دوم فنجان
  • پیازچه تازه: دو قاشق غذا خوری
  • نمک: سه هشتم قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم

 

طرزتهیه:

مطالب پربازدید

1. یک ماهی تابه بزرگ و نچسب را روی حرارت متوسط گرم کنید. حبه های سیر را به ماهی تابه اضافه کنید. درب ماهی تابه را بگذارید و به مدت 8 دقیقه یا تا زمانی که مقداری قهوه ای و نرم شدند بپزید، مواد را هم دائما داخل ماهی تابه تکان دهید. اجازه دهید کمی سرد شود. سیرها را از داخل پوستشان در بیاورید و داخل مخلوط کن بریزید. پوسته ها را دور بیندازید و ادامه دهید تا سیرها پوره شوند.

2. ماست، خامه ترش، پیازچه، نمک و فلفل را در یک کاسه متوسط ترکیب کنید و با یک همزن دستی خوب هم بزنید. سیر را به مخلوط ماست اضافه کنید و دوباره با همزن هم بزنید. غذای شما آماده سرو است از آن لذت ببرید.

3. می توانید با این ترکیب قطعات هویج و کرفس میل کنید.

برای خشک كردن سیر: قسمت بالای حبه سیر را ببرید تا حبه های سیر از بین نرود. سپس آن را به شکل مناسب و کوچک در فر قرار دهید و 2 قاشق چای خوری روغن زیتون روی آن بریزید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید و بعد از خنک شدن و پوست گیری ، آن را در رژیم با نان و سیب زمینی له شده استفاده کنید.

برای خشک شدن گوجه: آنها را از وسط خرد کرده و قسمت داخلی آن را خارج کنید تا زودتر خشک شود. گوجه فرنگی های پوست شده را با فاصله در پایین سینی فر قرار داده و به مدت 6 ساعت در فر با دمای 100 درجه سانتیگراد قرار دهید. بگذارید در فر خنک شود و سپس در یک کاسه بریزید. قبل از مصرف مدتی در آب جوش قرار دهید.

مطالب پربازدید

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا