طرز تهیه پیراشکی سویا که یکی از انواع فست فودها است، راحت بوده و برای دانشجویان و مسافرت های دور و نزدیک بسیار مناسب است.طرز تهیه پیراشکی سویا، غذایی دانشجویی و مسافرتی

ترکیبات استفاده شده در این غذا کاملا گیاهی است و برای تهیه آن زمان ریادی لازم نیست. در برخی موارد که دانشجویان و حتی کارمندان فرصت کافی برای تهیه غذای کلاسیک و مفصل ندارند، تهیه این غذا و غذاهای اینچنینی گزینه مناسبی می تواند باشد.

مواد لازم

سویای دانه درشت: حدود 1 لیوان

فلفل دلمه نگینی خرد شده: حدود 4 قاشق غذاخوری

سیب زمینی تقریبا بزرگ: 1 عدد

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری

پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری

فلفل و ادویه کاری: به میزان لازم

نان باگت گرد: به تعداد لازم و دلخواه

طرز تهیه پیراشکی سویا

پیراشکی سویا ابتدا سیب زمینی را پوست بگیرید و بصورت نگینی خرد کنید و سرخش کنید. سویا را در ظرفی ریخته و مقداری آب اضاف کنید و حدود نیم ساعت صبر کنید تا خیس بخورد. بعد سویا را آبکش کنید. در قابلمه ای مقداری آب ریخته و سویا را داخل آن بریزید و بگذارید روی شعله بجوشد. بعد از اینکه چند جوش زد مقداری آبلیمو اضافه کنید و بعد از یکی دو دقیقه شعله را خاموش کنید و سویا را مجددا آبکش کنید.

سویا را در روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شود و پیارداغ و فلفل دلمه خرد شده نگینی را به آن اضافه کرده و مجددا باهم تفت دهید تا فلفل دلمه ای کمی نرم شود. سیب زمینی سرخ شده، رب گوجه فرنگی و ادویه را هم اضافه کنید و دوباره باهم کمی تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.

لای نان باگت ها باز کنید و مواد آماده شده را داخلشان بریزید و نوش جان کنید. در صورت تمایل می توانید کمی سس کچاپ روی آن بریزید و با نوشابه یا هر نوشیدنی دلخواهتان نوش جان کنید.

پیراشکی دونات: دونات یکی از کیک های خوشمزه و گرد است که طرفداران زیادی در سراسر دنیا دارد و یکی از کیک های محبوب است و آن را در میان میان وعده ها دوست دارند. این دسر خوشمزه با سرخ شدن یک خمیر مخصوص در روغن درست می شود و انواع مختلفی از آن در سراسر جهان وجود دارد.

دونات
baked donuts

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here