کپی برداری از مطالب باذکر منبع بلامانع است.
طرز تهیه پیراشکی سویا، غذایی دانشجویی و مسافرتی
طرز تهیه پیراشکی سویا که یکی از انواع فست فودها است، راحت بوده و برای دانشجویان و مسافرت های دور و نزدیک بسیار مناسب است.
ترکیبات استفاده شده در این غذا کاملا گیاهی است و برای تهیه آن زمان ریادی لازم نیست. در برخی موارد که دانشجویان و حتی کارمندان فرصت کافی برای تهیه غذای کلاسیک و مفصل ندارند، تهیه این غذا و غذاهای اینچنینی گزینه مناسبی می تواند باشد.
مواد لازم
سویای دانه درشت: حدود ۱ لیوان
فلفل دلمه نگینی خرد شده: حدود ۴ قاشق غذاخوری
سیب زمینی تقریبا بزرگ: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل و ادویه کاری: به میزان لازم
نان باگت گرد: به تعداد لازم و دلخواه
طرز تهیه پیراشکی سویا
ابتدا سیب زمینی را پوست بگیرید و بصورت نگینی خرد کنید و سرخش کنید. سویا را در ظرفی ریخته و مقداری آب اضاف کنید و حدود نیم ساعت صبر کنید تا خیس بخورد. بعد سویا را آبکش کنید. در قابلمه ای مقداری آب ریخته و سویا را داخل آن بریزید و بگذارید روی شعله بجوشد. بعد از اینکه چند جوش زد مقداری آبلیمو اضافه کنید و بعد از یکی دو دقیقه شعله را خاموش کنید و سویا را مجددا آبکش کنید.
سویا را در روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شود و پیارداغ و فلفل دلمه خرد شده نگینی را به آن اضافه کرده و مجددا باهم تفت دهید تا فلفل دلمه ای کمی نرم شود. سیب زمینی سرخ شده، رب گوجه فرنگی و ادویه را هم اضافه کنید و دوباره باهم کمی تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.
لای نان باگت ها باز کنید و مواد آماده شده را داخلشان بریزید و نوش جان کنید. در صورت تمایل می توانید کمی سس کچاپ روی آن بریزید و با نوشابه یا هر نوشیدنی دلخواهتان نوش جان کنید.