طرز تهیه پیراشکی سویا، غذایی دانشجویی و مسافرتی
طرز تهیه پیراشکی سویا که یکی از انواع فست فودها است، راحت بوده و برای دانشجویان و مسافرت های دور و نزدیک بسیار مناسب است.
ترکیبات استفاده شده در این غذا کاملا گیاهی است و برای تهیه آن زمان ریادی لازم نیست. در برخی موارد که دانشجویان و حتی کارمندان فرصت کافی برای تهیه غذای کلاسیک و مفصل ندارند، تهیه این غذا و غذاهای اینچنینی گزینه مناسبی می تواند باشد.
مواد لازم
سویای دانه درشت: حدود 1 لیوان
فلفل دلمه نگینی خرد شده: حدود 4 قاشق غذاخوری
سیب زمینی تقریبا بزرگ: 1 عدد
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
پیاز داغ: 2 قاشق غذاخوری
فلفل و ادویه کاری: به میزان لازم
نان باگت گرد: به تعداد لازم و دلخواه
طرز تهیه پیراشکی سویا
پیراشکی سویا ابتدا سیب زمینی را پوست بگیرید و بصورت نگینی خرد کنید و سرخش کنید. سویا را در ظرفی ریخته و مقداری آب اضاف کنید و حدود نیم ساعت صبر کنید تا خیس بخورد. بعد سویا را آبکش کنید. در قابلمه ای مقداری آب ریخته و سویا را داخل آن بریزید و بگذارید روی شعله بجوشد. بعد از اینکه چند جوش زد مقداری آبلیمو اضافه کنید و بعد از یکی دو دقیقه شعله را خاموش کنید و سویا را مجددا آبکش کنید.
سویا را در روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شود و پیارداغ و فلفل دلمه خرد شده نگینی را به آن اضافه کرده و مجددا باهم تفت دهید تا فلفل دلمه ای کمی نرم شود. سیب زمینی سرخ شده، رب گوجه فرنگی و ادویه را هم اضافه کنید و دوباره باهم کمی تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.
لای نان باگت ها باز کنید و مواد آماده شده را داخلشان بریزید و نوش جان کنید. در صورت تمایل می توانید کمی سس کچاپ روی آن بریزید و با نوشابه یا هر نوشیدنی دلخواهتان نوش جان کنید.
پیراشکی دونات: دونات یکی از کیک های خوشمزه و گرد است که طرفداران زیادی در سراسر دنیا دارد و یکی از کیک های محبوب است و آن را در میان میان وعده ها دوست دارند. این دسر خوشمزه با سرخ شدن یک خمیر مخصوص در روغن درست می شود و انواع مختلفی از آن در سراسر جهان وجود دارد.