فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین

طرز تهیه پیراشکی سویا، غذایی دانشجویی و مسافرتی

طرز تهیه پیراشکی سویا که یکی از انواع فست فودها است، راحت بوده و برای دانشجویان و مسافرت های دور و نزدیک بسیار مناسب است.طرز تهیه پیراشکی سویا، غذایی دانشجویی و مسافرتی

ترکیبات استفاده شده در این غذا کاملا گیاهی است و برای تهیه آن زمان ریادی لازم نیست. در برخی موارد که دانشجویان و حتی کارمندان فرصت کافی برای تهیه غذای کلاسیک و مفصل ندارند، تهیه این غذا و غذاهای اینچنینی گزینه مناسبی می تواند باشد.

مواد لازم

سویای دانه درشت: حدود ۱ لیوان

فلفل دلمه نگینی خرد شده: حدود ۴ قاشق غذاخوری

سیب زمینی تقریبا بزرگ: ۱ عدد

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری

پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری

فلفل و ادویه کاری: به میزان لازم

نان باگت گرد: به تعداد لازم و دلخواه

طرز تهیه پیراشکی سویا

ابتدا سیب زمینی را پوست بگیرید و بصورت نگینی خرد کنید و سرخش کنید. سویا را در ظرفی ریخته و مقداری آب اضاف کنید و حدود نیم ساعت صبر کنید تا خیس بخورد. بعد سویا را آبکش کنید. در قابلمه ای مقداری آب ریخته و سویا را داخل آن بریزید و بگذارید روی شعله بجوشد. بعد از اینکه چند جوش زد مقداری آبلیمو اضافه کنید و بعد از یکی دو دقیقه شعله را خاموش کنید و سویا را مجددا آبکش کنید.

سویا را در روغن تفت دهید تا کاملا سرخ شود و پیارداغ و فلفل دلمه خرد شده نگینی را به آن اضافه کرده و مجددا باهم تفت دهید تا فلفل دلمه ای کمی نرم شود. سیب زمینی سرخ شده، رب گوجه فرنگی و ادویه را هم اضافه کنید و دوباره باهم کمی تفت دهید تا خامی رب گرفته شود.

لای نان باگت ها باز کنید و مواد آماده شده را داخلشان بریزید و نوش جان کنید. در صورت تمایل می توانید کمی سس کچاپ روی آن بریزید و با نوشابه یا هر نوشیدنی دلخواهتان نوش جان کنید.

 

آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.