مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
آموزش انواع غذاها

طرز تهیه کالباس خانگی با روشی جالب در منزل

مطالب پربازدید

کالباس خانگی

اگر میخواهید یک کالباس سالم و خوشمزه را نوش جان کنید، این روش تهیه را امتحان کنید. اگر بعضی ادویه هارو ندارید میتونید حذف کنید.
کالباس خانگی

مواد لازم :

  • مرغ یا گوشت (چرخ شده) 600 گرم
  • یخ (خرد شده) نصف لیوان
  • شیرخشک (قنادی) 1 ق غ
  • نشاسته ذرت 1 ق غ
  • سیر سه حبه
  • پودر سیر 1 ق چ
  • جوز رنده شده 1/2 ق چ
  • پودر زنجبیل 1 ق چ
  • پاپریکا 1 ق چ
  • آویشن 1 ق چ
  • تخم گشنیز 1 ق چ
  • فلفل سیاه و قرمز هرکدام 1/2 ق چ
  • نمک 1 ق غ
  • خلال پسته (خیس خورده در آب جوش) به میزان دلخواه
  • هویج (پخته و نگینی خرد شده) یک عدد
طرز تهیه:
  1. ابتدا مرغ چرخ شده رو (ترجیحا دو یا سه بار چرخ کنید) با سیر توی غذاساز بریزید و خوب میکس کنید.
  2. کلیه ادویه هارو توش بریزید و یخ رو اضافه کنید و دوباره میکس کنید.یخ باعث میشه حفره هایی توی کالباس ایجاد شه.وقتی همه رو باهم میکس کردین خلال پسته و هویج خرد شده رو اضافه کنید و همه رو باهم مخلوط کنید.(با قاشق/نیازی به مخلوط کن نیست چون هویج و پسته نباید له بشه).
  3. این مواد رو با سلفون کاملا رول کنید و خوب بپیچید و هوای کیسه رو بگیرید.میتونین برای اطمینان بیشتر با یه کیسه تنورک هم کاملا رول کنید که هنگام پخت اصلا آب واردش نشه.(کیسه تنورک کیسه های مختص حرارت دیدن و توی فر رفتنه)
  4. بعد داخل آب جوش بندازید یا بخارپز کنید تا زمانی که کاملا بپزه.حدود یک ساعت و ربع کافیه.
  5. بعد داخل یخچال یا اگه عجله دارید داخل فریزر بذارید تا سرد و محکم بشه و سپس برش بزنید و نوش جان کنید
  6. به همین سادگی شما یه کالباس سالم و رژیمی و خوش طعم دارید.

 

کالباس یکی از محبوب ترین غذاهایی است که طرفداران زیادی دارد. البته بسیاری از افراد سعی می کنند سوسیس و کالباس کمتری بخورند زیرا از نحوه پختن آنها اطمینان ندارند. با تهیه یک سوسیس مرغ خانگی سالم می توانید با اطمینان از این غذا استفاده کنید.

مطالب پربازدید

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا