فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین فارسی

طرز تهیه کباب کوبیده – بهترین ترفند برای جلوگیری از ریختن گوشت از سیخ

طرز تهیه کباب کوبیده

کباب کوبیده یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی است که همانند قورمه سبزی کمتر کسی پیدا می شود که از این نوع غذا خوشش نیاید. طرز تهیه کباب کوبیده را در این مقاله به شما آموزش می دهیم. بعض از افراد به دلیل نداشتن اطلاعات کافی (ریختن کباب از روی سیخ) نمی توانند کباب را خوب به عمل بیاورند. برای جلوگیری از ریختن کباب ها باید به نکات ریزی توجه کرد. با ما همراه باشید. 

مواد اولیه (برای ۵ نفر)

گوشت راسته (نیم کیلو ران گوساله و نیم کیلو قلوه گاه یا سردست)

زعفران دم کرده ۱ ق غ

نمک ۱ ق م

بکینگ پودر نصف ق چ

پیاز رنده شده ۳۰۰ گرم

طرز تهیه کباب کوبیده

ابتدا قلوه گاه و گوشت راسته یا سردست را ۲ با با چرخ گوشت، چرخ می کنیم و بدون اینکه پیاز رو اضافه کنیم ورزش می دهیم (حداقل ۱۰ دقیقه). سپس پیاز را رنده کرده و با گوشت کاملا مخلوط می کنیم، در حین مخلوط کردن نمک را اضافه کرده و ورز می دهیم تا نمک به کل مواد افزوده شود تا چسبندگی مناسبی پیدا کند. در انتها بکینگ پودر و زعفران را اضافه می کنیم و دوباره ورز می دهیم. حالا نوبت سیخ زدن گوشتها فرا رسیده. یک مشت از مواد رو برمیداریم و دور سیخ می زنیم اگر دوست دارید کباب ترک ترک نشه میتوانید یک دستمال را خیس کرده و با آن گوشت را صاف کنید (یادتون نره موقع سیخ زدن دقت کنید که گوشتتون آب نداشته باشه)و وقتی همه مواد رو روی سیخ ها زدیم سیخ ها را به مدت یک ساعت در جای خنک قرار داده و بعد از آن منقل یا کباب پز را برای پختن گوشت ها آماده می کنیم. یادتون نره فلفل و گوجه فرنگی رو به سیخ ها اضافه بکنید.

نکات ریز و ضروری

با گوشت تازه، نمی توانید کباب کوبیده را به عمل بیارید. بهتر است گوشت ۲۴ ساعت در یخچال بماند.

اگر کباب پز یا منقل رو به خوبی گرم نکنید احتمال ریختن کباب ها از روی سبخ وجود دارد.

اگر دیدید که کبابتون داره میریزه مقداری تخم مرغ و آرد سوخاری بهش اضافه بکنید.

چربی زیاد در گوشت باعث ریختن کباب ها میشه.اگر مراحل بالا را مو به مو انجام بدید هیچ اتفاقی برای کبابتون نمی افته. حتما خوب ورزش بدید (چنگ نزنید،گوشت رو برگردونید و با کف دست فشار بدید) و منقلتون هم داغ نگه دارید و وقتی دیدید که گوشت ها روی سیخ خوب به هم چسبیدن آتیش رو ملایم تر کنید تا خوب مغز پخت بشن.

اگر دوست دارید پیاز کبابتون بیشتر باشه حتما آب اون رو بگیرید. پیاز را داخل یک پارچه ریخته و آب آن را بگیرید.

 

آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.