آش

اش ماشاب

این آش خوشمزه را خصوصاً در فصل پاییز از دست ندهید.

در این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه آش ماشاب که غذای محلی شهر قم است را خدمتتان آموزش دهیم، غذایی که با گوشت و ماش تهیه می‌شود. این آش خوشمزه را خصوصاً در فصل پاییز از دست ندهید.

مواد لازم:

  • گوشت گوسفند پخته و ریش شده -200 گرم
  • ماش – یک و نیم پیمانه
  • لوبیا چشم‌ بلبلی – نصف پیمانه
  • برنج – نصف پیمانه
  • گندم – نصف پیمانه
  • سیب‌ زمینی نگینی خردشده – یک عدد
  • کدو حلوایی نگینی خردشده – یک پیمانه
  • عدس -یک پیمانه
  • پیاز سرخ شده – سه عدد
  • زردچوبه، نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم
  • آب گوشت – به میزان لازم
  • کشک و نعناع – به میزان لازم

 

طرز تهیه:

1. برای تهیه ماشاب خوشمزه ابتدا باید ماش، لوبیا چشم‌ بلبلی، عدس، برنج و گندم را بشویید.

2. سپس آن ها را داخل قابلمه ای بریزید.

3. پیاز سرخ شده را به همراه زردچوبه و کمی نمک و فلفل و به میزان کافی آب، داخل قابلمه بریزید.

4. حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید و مواد پخته شود.

5. در اواسط پخت، کدو حلوایی و سیب زمینی و آب گوشت را اضافه کنید.

6. حرارت را ملایم کنید تا آش جا بیفتد.

7. یکی از نشانه های جا افتادن آش، این است که پوست ماش روی سطح آش دیده شود.

8. هنگامی که آش جا افتاد و خواستید سرو کنید، نیمی از گوشت ریش شده را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید.

9. می توانید نیمی دیگر از گوشت را به همراه کشک و نعناع داغ برای تزیین استفاده کنید.

 

آش دوغ:  تقریباً در تمام شهرهای ایران یافت می شود. البته شهرهایی هستند که آش دوغ آنها بیشتر شناخته شده و شناخته شده است مانند سرعین ، تبریز ، اردبیل ، شیراز ، ارومیه ، رشت ، مازندران و گردنه حیران. حیاط

با مقدار مواد موجود در این دستور العمل می توانید برای 4 نفر سوپ تهیه کنید. اگر می خواهید سوپ کم و بیش درست کنید ، فقط مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش آشپزی Ash Doogh با پارسی D همراه باشید.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here