طرز تهیه فلافل خانگی

طرز تهیه فلافل خانگی ، ریشه فلافل به کشور های عربی برمیگرده . وقتی به جنوب ایران رسیده به خاطر طعم خوب، قیمت ارزون، مفید و مقوی بودنش و در آخر طرز تهیه نسبتا آسونی که داره در تمام ایران شناخته شده و الان هم کمتر کسیه که یا اسمشو نشنیده باشه یا اینکه نخورده باشدش.
در ایران فلافل با مواد اولیه مختلفی درست میشه و من در این مطلب ساده ترین دستورش رو براتون میگم.
طرز تهیه فلافل

مواد لازم برای تهیه فلافل

۱۵۰ گرم نخود خام – ۱ حبه سیر خام – ۱ قاشق غذاخوری – آرد نخودچی ۱/۲ قاشق چایخوری-  دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری-  زرچوبه-  پودر فلفل قرمز به مقدار لازم-  نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- خیس دادن نخود برای فلافل

۲ – فلافل با نخود خامی که کاملا خیس خورده باشه تهیه میشه و احتیاجی به پختن نخود ها نیست. پس از یک روز قبل نخودها رو خیس کرده و چند بار هم آبشون رو عوض میکنیم تا نفخشون بره و آب رو به خودشون بکشن و کمی نرم بشن. بعد از یک روز هم نخود هارو داخل صافی میریزیم تا آب اضافیشون کاملا بره.

۳- حالا نخود و یک حبه سیری که داشتیم رو داخل غذاساز میریزیم و با هم مخلوطشون میکنیم تا کاملا پودر بشن.

۴- بعد از اینکه سیر و نخود رو با هم پودر کردیم داخل یه کاسه میریزیمشون و آرد نخود چی ، زرچوبه، دارچین ، نمک و به مقداردلخواه با توجه به تندی که میپسندیم فلفل قرمز رو هم اضافه کرده و مواد رو با قاشق مخلوط میکنیم.

۵- مقدار فلفل کاملا سلیقه ای ولی در کل فلافل به عنوان یه غذای تند معروفه.

۶- حالا برای بار دوم مخلوط رو داخل غداساز ریخته و یکبار دیگه غذاسازو روشن میکنیم تا مخلوط حالتی تقریبا شبیه به یه خمیر با خورده های قابل مشاهده نخود به خودش بگیره و انسجام پیدا کنه.

طرز تهیه فلافل خانگی مرحله به مرحله

۷- حالا یه مقدار از مخلوط رو برمیداریم و اول گوله اش میکنیم .و بعد کمی فشارش میدیم تا یکم صاف بشه.

۸- وقتی تمام مواد رو شکل دادیم روی کاغذ روغنی میذاریمشون .و برای مدت یک ربع الی نیم ساعت داخل فریزر میذاریم تا موقع سرخ شدن منسجم بمونن و وا نرن .

۹- بعد از نیم ساعت فلافل هارو داخل روغن داغ با حرارت ملایم سرخ میکنیم .تا علاوه بر مغز پخت شدن طلایی هم بشن.

۱۰- در نهایت بعد از سرخ شدن روی دستمال میذاریمشون تا روغن اضافیشون هم بره.

۱۱- این فلافل ها به دلیل خام بودن نخودی که داخلشون استفاده میشه پوک و ترد میشن. و روغن کمی هم به خودشون میکشن در صورتی که ترجیح میدین فلافلتون لطیف تر باشه. میتونین یک عدد سیب زمینی پخته رو با مابقی مواد داخل غذاساز بریزین . و در صورتی که انسجام مواد کم شد از یک عدد تخم مرغ خام هم استفاده کنین .در اینصورت فلافلتون نرم و لطیف میشه و روغن بیشتری هم به خودش میکشه.

۱۲- حالا فلافل های خوشمزه ما حاضرن و آماده سرو کردن

 

سالاد ماکارونی: یکی از محبوب ترین غذاها برای بزرگسالان و کودکان است. سالاد ماکارونی یا سالاد اندونزیایی یک سالاد خوشمزه و مقوی است. این غذای ساده و خوشمزه با خمیر فرمی تهیه می شود و معمولاً از ترشی ، سوسیس ، ذرت و … استفاده می شود. این غذای خوشمزه در چند دقیقه تهیه می شود. این زمان زیادی از شما نمی گیرد و با موادی که اغلب در خانه همه یافت می شود یافت می شود. می توانیم یک سالاد ماکارونی خوشمزه درست کنیم و لذت ببریم.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here