مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
آموزش انواع غذاها

غذایی محلی که پوستتان را مثل آینه صاف و از بروز کم خونی و پوکی استخوان جلوگیری می کند

مطالب پربازدید

ویتامین

کوکوی لوبیا سبزکوکوی لوبیا سبز یکی از غذا‌های محلی استان آذربایجان شرقی (شهر تبریز) بوده که حاوی انواع ویتامین‌های A ، C ، E ، گروه ویتامین‌های B مانند B۱، B۲، B۳، B۵، B۶، B۹ ، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، اسید فولیک، کلسیم، منگنز، منیزیم، فیبر، آهن، پروتئین، روی (زینک)، اسید چرب امگا ۳، گوگرد، سولفور، نشاسته و فسفر است.

 

مهم‌ترین خواص کوکوی لوبیا سبز

این کوکو به علت داشتن ویتامین‌های A ، C ، E ، گروه ویتامین‌های B و سایر املاح معدنی نقشی موثر در طراوت و شادابی پوست و مو دارد؛ کوکوی لوبیا سبز از پیری زودرس پوست و بروز چین و چروک جلوگیری و به رویش مجدد مو‌ها کمک می‌کند

مطالب پربازدید

این غذا بینایی را تقویت و از ابتلای افراد به آب مروارید (کاتاراکت) و تباهی لکه زرد (دژنراسیون ماکولا) جلوگیری می‌کند، فیبر موجود در این غذا تأثیری چشمگیر در بهبود عملکرد روده‌ها، هضم بهتر غذا و رفع یبوست دارد و به علت وجود ویتامین‌های A ، C و E خاصیت آنتی اکسیدانی دارد، بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند

کوکوی لوبیا سبز حاوی پروتئین فراوان است، بنابراین به تقویت عمومی، افزایش انرژی و عضلانی شدن بدن کمک می‌کند، این کوکو به علت وجود آهن و اسید فولیک تعداد گلبول‌های قرمز خون را افزایش می‌دهد، بنابراین کم‌خونی را رفع می‌کند، کوکوی لوبیا سبز برای زنان باردار و جنین بسیار مفید است.

این غذا نقشی موثر در بهبود عملکرد مغز، تقویت حافظه و پیشگیری از ابتلای افراد به آلزایمردارد، این کوکو به علت داشتن کلسیم، منیزیم و فسفر استخوان‌ها و دندان‌ها را محکم و از بروز پوکی استخوان و آرتروز در اشخاص جلوگیری می‌کند.

 

 

مطالب پربازدید

مواد لازم برای تهیه کوکوی لوبیا سبز (پنج تا ۶ نفر)

لوبیا سبز تازه                                                  ۵۰۰ گرم
هویج متوسط                                                  سه عدد
تخم‌مرغ                                                          چهار تا پنج عدد
مغز گردو                                                        ۶۰ گرم
پیاز                                                                  یک عدد
پودر زعفران                                                    به مقدار لازم
نمک، پودر زردچوبه و فلفل سیاه                 به مقدار لازم
زرشک پلویی                                                  ۸۰ گرم
سیب زمینی                                                   یک تا ۲ عدد
روغن کنجد یا دنبه                                       به مقدار لازم
آب                                                                  به مقدار لازم

 

 طرز تهیه کوکوی لوبیا سبز

– نخست لوبیا سبز را بشویید و به قطعات یک سانتی‌متری خُرد کنید.
– هویج و سیب زمینی را هم ریز خُرد کنید.
– لوبیا، هویج و سیب زمینی خُرد شده را با مقداری آب بپزید.
– پیاز را نگینی خُرد کنید و با روغن تفت دهید.
– نمک، پودر زردچوبه و فلفل سیاه را به پیاز‌های تفت داده شده اضافه کنید.
– لوبیا سبز، هویج و سیب زمینی پخته شده را با پیاز‌های تفت داده شده مخلوط کنید.
– مغز گردوی خُرد شده و پودر زعفران را به مواد اضافه کنید.
– زرشک پلویی را هم به مواد بیفزایید.
– مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
– تخم‌مرغ‌ها را به مواد اضافه و صبر کنید تا کوکو در حرارت ملایم به خوبی بپزد.
– کوکوی لوبیا سبز را به همراه نان تازه و سبزی خوردن میل کنید.

لوبیای سبز را می توان در انواع غذاها استفاده کرد. لوبیای سبز مهم نیست که چطور استفاده کنید ، باز هم خواص زیادی خواهد داشت. لوبیای سبز انواع ویتامین ها دارد. لوبیا سبز زمانی برداشت می شود که هنوز در غلاف باشد و به بلوغ نرسد. در این مقاله با خواص لوبیا سبز بیشتر آشنا خواهیم شد.

لوبیا سبز

مطالب پیشنهادی فارسی کلاب

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا