مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
آموزش انواع غذاها

طرز تهیه چیپس ذرت + آموزش مرحله به مرحله

مطالب پربازدید

طرز تهیه چیپس ذرت + آموزش مرحله به مرحله

طرز تهیه چیپس ذرت :

طرز تهیه چیپس ذرت + آموزش مرحله به مرحلهمواد لازم برای چیپس ذرت :

آرد ذرت ۶۰ گرم
نشاسته ذرت ۶۰ گرم
 آرد گندم یا قنادی ۵۰ گرم
 شیر  ۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
نمک به مقدار لازم
پودر فلفل قرمز و سیاه به مقدار لازم
پودر سیر و پودر پیاز به مقدار لازم
جعفری و شوید خشک شده به مقدار لازم

ابتدا شیر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کرده و آنقدر هم می زنیم تا صاف و یکدست شود، سپس به تناوب آرد گندم و آرد ذرت را اضافه می کنیم و هم می زنیم.سپس تخم مرغ، نمک و سبزی خشک و چاشنی های دلخواه را اضافه می کنیم و هم‌ می زنیم تا مخلوط یکدست شود.

روغن را در ظرف مناسب و گود روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم کاملا داغ شود، قالب نان پنجره ای را نیز درون روغن می گذاریم‌ تا داغ شود.و سپس در مخلوط چیپس فرو می کنیم و مجددا در روغن قرار می دهیم تا چیپس از قالب جدا شود و اندکی زمان می دهیم و ۲ طرف آن را جابجا می کنیم تا خوب سرخ شود.و سپس از ظرف خارج کرده روی دستمال آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافی آن خارج شود و همین طور ادامه می دهیم تا مایه چیپس تمام شود؛ سپس با سس های دلخواه سرو می کنیم؛ نوش جان.

مطالب پربازدید

 

سایر نکات

این چیپس ها رو دقیقا همانند نان پنجره ای با قالب مخصوص نان پنجره ای سرخ می کنیم.

 

این چیپس ها خیلی فوری و زود سرخ می شوند پس حواستان باشد روی حرارت زیاد که قرار می دهید بلافاصله که دیدید رنگ آن تغییر می کند سریعا پشت و رو کنید تا ۲ طرف آن کامل سرخ شود و سپس از روغن خارج کنید تا خیلی تیره نشود و نسوزد.

 

مطالب پربازدید

میزان آرد ذرت و نشاسته ذرت ۶۰ گرم هست که تقریبا معادل ۸ قاشق غذاخوری می شود.

میزان آرد گندم یا قنادی ۵۰ گرم می شود تقریبا حدود ۶ قاشق غذاخوری.

 

تمامی ادویه ها دلخواه هستند می توانید اضافه کنید و اگر مایل نیستید می توانید تنها از نمک استفاده کنید.

 

مطالب پیشنهادی فارسی کلاب

برای خوشرنگ تر شدن چیپس ها می توانید ۱ قاشق مرباخوری زردچوبه یا مقداری زعفران یا حتی برای مناسبت هایی مانند تولد بچه ها می توانید از رنگ خوراکی هم استفاده کنید.

 

کیک اسفنجی: اساس پخت اکثر کیک ها یکسان است و تنها روش پخت و مقدار مواد استفاده شده در آنها متفاوت است. به عنوان مثال ، یک کیک معمولی تفاوت زیادی با کیک اسفنجی ندارد. فقط در دستور پخت کیک اسفنجی ، از تخم مرغ بیشتری استفاده می کنیم.

منبع: sarashpazpapion.com

 

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا