طرز تهیه کیک گوشت بدون فر

این کیک با استفاده از گوشت چرخ کرده و سیب زمینی و پیاز تهیه می شود که هم برای دسر و میان وعده و هم به عنوان غذا استفاده می شود.

 

مواد لازم:

مواد لازم
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز 1 عدد
سیر 1 حبه
سیب زمینی 500 گرم
کره 4 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سس ورچستر به میزان لازم
سس کچاپ به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. سیب زمینی‌ها را پخته، پوست بگیرید، کمی نمک و کره به آن اضافه کنید و بکوبید تا له شوند.
  2. پیاز و سیر را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
  3. نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران دم کرده را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد کاملا مخلوط شوند.
  4. مخلوط گوشت را به سه قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک همبرگر بزرگ به ضخامت ۱.۵ سانتی‌متر درآورید.
  5. تابه را روی حرارت داغ کنید و کمی روغن در آن بریزید. گوشت‌ها را در تابه قرار دهید و اجازه دهید هر طرف آن‌ها ۱۰ دقیقه بپزد و سرخ شود.کیک گوشت 1
  6. اطراف گوشت‌ها را پس از سرخ شدن با یک چاقوی تیز برش بزنید تا کاملا گرد شوند.کیکگوشت 2
  7. یک لایه از گوشت را در ظرف سرو قرار دهید، روی آن را با سس کچاپ بپوشانید.کیک گوشت 3
  8. لایه دوم گوشت را روی لایه اول قرار دهید و روی آن را با سس ورچستر بپوشانید. طرز تهیه کیک گوشت بدون فر
  9. لایه سوم را روی لایه دوم قرار دهید و با سیب زمینی له شده روی آن را بپوشانید.
  10. سیب زمینی له شده را برای پوشاندن اطراف گوشت‌ها استفاده کنید و با کاردک روی سطح آن را صاف کنید تا مانند کیک شود.
  11. برای تزیین کیک گوشت، مقداری از سیب زمینی له شده را در قیف بریزید و با استفاده از آن کیک را تزیین کنید. همچنین می‌توانید از سس کچاپ استفاده کنید.
  12. کیک گوشت را برش بزنید و به صورت داغ سرو کنید.کیک گوشت 4

آموزش کیک خیس: کیک مرطوب روش های مختلفی برای تهیه دارد و هر کدام بسته به ذائقه خود میزان شکلات و سایر مواد را تغییر می دهند.در این روش تهیه سعی کردیم بهترین روش تهیه کیک مرطوب را به شما آموزش دهیم.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here