فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین فارسی

طرز تهیه خمیر پیتزا نازک تصویری ” تهیه پیتزا خانگی خوشمزه “

طرز تهیه خمیر پیتزا

پیتزا یکی از بهترین آیتم های فست فودی هاست و یکی از خوشمزه ترین غذاهایی است که در سرتاسر دنیا طرفداران بی شماری دارد. مردم برای صرف انواع مختلف پیتزا به رستوران می روند و این غذا آیتم اصلی بیشتر رستوران ها است. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه خمیر پیتزا نازک جادویی را به شما آموزش دهیم. برای طرز تهیه خمیر پیتزا نازک حرفه ای لازم است یک سری اقدامات انجام دهید. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه خمیر پیتزا فست فود آشنا سازیم.

طرز تهیه خمیر پیتزا حرفه ای

همان طور که می دانید تهیه خمیر پیتزا یکی از مراحل  اصلی تولید پیتزا می باشد که می خواهیم به شما شیوه درست کردن آن را بیاموزیم. شما می توانید برای درست کردن خمیر پیتزا حرفه ای در ادامه با ما همراه باشید. پیتزا های بیرون معمولا نمک و چربی زیادی دارند و بنابراین ما تلاش می کنیم این غذای لذیذ را در منزل آماده کنیم.

برای تهیه خمیر پیتزا نازک چه موادی لازم است؟

برای این خمیر به مقداری ¾ پیمانه آب ولرم، ۲ پیمانه آرد همه کاره، و مقدار نصف قاشق چای خوری نمک نیاز است. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با طرز تهیه این ماده به طور کامل آشنا کنیم.

تهیه خمیر نازک پیتزا نازک چگونه است؟ “طرز تهیه خمیر پیتزا نازک “

در مرحله اول مایع خمیر را در مقدار لازم آب که از قبل آماده کرده اید حل نمایید. به مدت ۳ الی ۵ دقیقه اجازه دهید خمیر به خوبی در آب حل شود. و کمی آن را هم بزنید.  سپس مقداری نمک به همراه خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و به آردی که از قبل طبق دستور جدا کرده اید اضافه نمایید. به مدت حدودا ۵ دقیقه این خمیر را ورز دهید تا یک گلوله یک دست از خمیر چسبناک درست شود.

خمیر پیتزا نازک
طرز تهیه خمیر پیتزا نازک

ورز دادن خمیر را به مدت ۸ دقیقه با دست یا هم زن انجام دهید. اگر در حین کار خمیر خیلی چسبناک است و به دست شما یا کاسه می چسبد یک قاشق آرد به ان اضافه نمایید. ممکن است در حین ورز دادن مجبور شوید این کار را چند بار انجام دهید اما مراقب باشید آرد زیاد نریزید.

اگر می خواهید خمیر نازک و ترد داشته باشید بلافاصله از ان برای تهیه پیتزا استفاده کنید و اجازه ندهید پف کند. اگر می خواستید خمیر شما پف کند یک ساعت روی آن را با یک پلاستیک پوشانده و اجازه دهید یک و نیم ساعت بماند.

 

نگهداری خمیر پیتزا نازک ” طرز تهیه خمیر پیتزا نازک “

برای نگهداری خمیر پیتزا آن را می توانید به مدت سه روز در فریزر نگهداری کنید برای این کار لازم است دیواره ظرف را چرب کرده و این کار را انجام دهید. اگر از خمیر فریزی استفاده می کنید اجازه دهید به مدت یک ساعت بیرون از یخچال باشد تا یخ آن باز شود.

نحوه شکل دادن به خمیر پیتزا نازک

برای این که به خمیر پیتزا شکل دهید لازم است آن را به دو قسمت تقسیم کنید. اگر خمیر چسبنده بود کمی آرد به آن بزنید. یک قسمت از آرد را برداشته و خود با وردنه پهن کنید. سپس خمیر را روی کاغذی به اندازه ۳۰ سانتی متر قرار داده و روی آن آرد پخش نمایید.

طرز تهیه پیتزا

طرز تهیه خمیر پیتزا نازک

در این مقاله تلاش کردیم طرز تهیه خمیر پیتزا نازک را به شما آموزش دهیم. برای این کار  می توانید این خمیر پهن شده روی کاغذ را درون فر قرار داده و مابقی مایع پیتزا که از قبل آماده کرده اید را در روی آن بریزید. همچنین می توانید به ان سس اضافه کنید . در مورد این که چه موادی به پیتزا اضافه کنید به ذائقه شما بستگی دارد که چه نوع پیتزایی می خواهید درست کنید.

طرز تهیه خمیر پیتزا

به مدت ۵ الی ۱۲ دقیقه صبر کنید تا پیتزا پخته شده و آب آن جمع شود و سپس آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید سرد شود. در نهایت پیتزا را می توانید با سس گوجه فرنگی سرو کنید.  فراموش نکنید برای هر دو نفر ۴۵۰ گرم خمیر پیتزا نیاز است. و شما می توانید پیتزاهای یک و دو نفره تهیه نموده و میل کنید. خمیر پیتزا مهم ترین بخش پیتزا و بدنه آن است و بسیار حائز اهمیت است که می خواهید چگونه آن را درست کنید و مطابق با این که چه نوع پیتزایی دوست دارید می توانید از آموزش های سایت ما استفاده کنید.

آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.