آموزش انواع غذاها

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و ساده ” ترفند طلائی برای طعم دل چسب “

ته چین مرغ یک غذای خوشمزه ایرانی است که طرفدارهای مخصوص خود را دارد که می توان آن را با مرغ ، گوشت ، سبزیجات ساده به عنوان یک غذای فرعی تهیه کرد . طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی برای مجالس و مهمانی است . ته چین مرغ ساده دارای پوسته ترد برنج طلایی در خارج و مرغ آبدار در مرکز آن است که در بالای آن برنج زعفرانی معطر و زرشک های ترش و شیرین احاطه شده است. با آب میوه های خوش طعم مرغ یا گوشت و مقداری ماست خامه ای سرو می شود ، این یک وعده غذایی خوشمزه را ایجاد می کند.

ته چین مرغ

این بار ته چین مرغ (با ران مرغ) درست کردم اما می توانید از این دستور برای تهیه هر نوع ته چین که دوست دارید استفاده کنید. اگر میخواهید میتوانید مرغ را با گوشت بره یا سبزیجات جایگزین کنید. اگر سراغ مرغ می روید ، من ران مرغ را توصیه می کنم ، زیرا آبدارتر از سینه است.

طرز تهیه ته چین مرغ ساده

اگر می خواهید یک ته چین گیاهی یا ساده درست کنید ، تقریباً ۱ ساعت از شما وقت می گیرد ، زیرا شما فقط باید قبل از لایه لایه کردن ته چین ، سبزیجات مورد علاقه خود را سرخ کنید . طعم آن با اسفناج ، بادمجان /  یا هویج عالی است.

مواد لازم برای طرز تهیه ته چین مرغ

  • (ران مرغ متوسط ​​تا بزرگ تقریباً ۲۵۰ تا ۳۳۰ گرم)
  • (گرم ماست چکیده صاف شده ۱/۲ فنجان)
  • یک عدد تخم مرغ
  • یکدعدد پیاز
  • برنج ½ پیمانه
  • زرشک ۲قاشق سوپ خوری
  • ۲قاشق غذاخوری کره آب شده
  • خلال پسته برای تزئین به مقدار لازم
  • خلال بادام یرای تزئین به مقدار لازم
  • نمک و فلفل  به مقدار لازم
  • ۲قاشق غذاخوری روغن نباتی
  • شکر به مقدار لازم
  • زعفران آسیاب شده ۱قاشق غذاخو‌ری

زمان تهیه ته چین مرغ

آماده سازی: ۳۰ دقیقه

آشپزی: ۲ ساعت

کل: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

روش تهیه ته چین مرغ

زعفران را آماده کنید.

زعفران را در چند قاشق غذاخوری آب تازه جوشانده شده حل کنید. آن را در جای مناسب قرار دهید و بعدا استفاده کنید.

مرغ را سرخ کرده و بپزید.

۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی را در یک تابه گرم کرده و ران مرغ را از هر طرف سرخ کنید ، تا زمانی که قهوه ای طلایی شود. آن را از ظرف خارج کنید.

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه

ران مرغ را در یک ظرف کوچک که درپوش دارد قرار دهید و ۲۵۰ میلی لیتر (۱ فنجان) آب تازه جوشانده شده را به آن اضافه کنید. پیاز را پوست بگیرید و از قسمت نیمه بالا به سمت پایین دو برش صلیبی ایجاد کنید. آن را به همراه فلفل سیاه ، نیمی از آب زعفران و نمک به دلخواه به ماهیتابه اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید حدود ۱ ساعت با حرارت ملایم بپزد.

وقتی ران مرغ پخت ، آن را از ظرف خارج کنید و بگذارید تا خنک شود. آب مرغ را دور نریزید. پیاز را بردارید و بعداً آن را به عنوان سس تهچین سرو کنید .

برنج را آب پز کنید

فقط با دست برنج را در ظرفی با آب بشویید. سپس آب را تخلیه کرده و این مراحل را چند بار تکرار کنید.

مقدار زیادی آب بیاورید تا در قابلمه بجوشد. ۲ قاشق غذاخوری نمک را در آن حل کنید (جای نگرانی نیست ، نمک اضافی بعداً شسته می شود ، اما به من اعتماد کنید بدون این مقدار نمک برنج شما طعم ملایم خواهد داشت). برنج را اضافه کرده ، خوب هم بزنید و اجازه دهید آب دوباره جوش بیاید.

بگذارید برنج چند دقیقه از قبل بپزد. زمان پخت به برنجی که استفاده می کنید بستگی دارد. بعد از حدود ۳ دقیقه یک ذرت برنجی را از ظرف خارج کنید و آن را با ناخن خود تقسیم کنید. اگر بیرون آن پخته شده باشد اما مرکز ذرت برنج هنوز سفت باشد ، آماده است و اکنون می توان آن را تخلیه و آبکشی کرد. فکر کنید ماکارونی نیمه پخته شده برای پخت ماکارونی است. ممکن است بین ۳ تا ۷ دقیقه طول بکشد تا برنج شما به آن نقطه برسد از برنج ایرانی استفاده کنید زیرا تهچین را خوشمزه تر میکند.

جوشاندن برنج برای ته چین مرغ

برنج را در صافی آبکش کرده و با آب سرد بشویید. در حین شستشوی آن را با قاشق هم بزنید تا مطمئن شوید نمک اضافی از بین می رود و خنک می شود تا روند پخت و پز قطع شود.

مخلوط ته چین مواد تشکیل دهنده

در یک کاسه تخم مرغ را با ماست ، بقیه زعفران حل شده و کمی نمک ترکیب کنید. برنج را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا همه ی مواد یک دست شوند.

مخلوط برنج زعفران ماست تخم مرغ برای ته چین.

برای قرار گرفتن در سمت ذخیره ، یک تابه روکش دار را انتخاب کنید.  کره را در تابه ذوب کنید.

، پای مرغ را از استخوان بکشید و آن را تکه تکه کنید.

ته چین مرغ را لایه لایه کنید و بپزید

نیمی از برنج را به ماهیتابه اضافه کنید ، سپس مرغ ها را روی آن به طور یکنواخت پهن کنید و کمی فاصله بین دو طرف قالب و مرغ بگذارید تا مطمئن شوید داخل کیک برنج مخفی مانده است.

نیمه دیگر برنج را اضافه کرده و سطح آن را بدون فشار وارد کنید و صاف کنید. فقط اطمینان حاصل کنید که از سطح برنج تا لبه ظرف شما حداقل ۱ اینچ فاصله وجود دارد ، زیرا برنج با پخت کامل منبسط می شود.

طرز تهیه ته چین مرغ

اگر مثل من تهچین کوچک برای ۴ نفر آماده کنید ، احتمالاً فقط دو لایه برنج خواهید داشت که یک لایه مرغ در آن قرار دارد. اگر ته چین بزرگتر در نظر دارید مواد را دو برابر می کنید ، می توانید لایه های بیشتری درست کنید تا اطمینان حاصل کنید که مرغ به طور مساوی در سراسر تهچین پخش شده است .

لایه بالایی ته چین مرغ

روی آن ۱ قاشق غذاخوری آب تازه جوشانده بپاشید و چند سوراخ در آن فرو کنید (تا ته تابه) با سیخ بامبو یا یک خلال دندان بلند. ظرف را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد قرار دهید. به محض مشاهده بخار از برنج ، درب ظرف را بگذارید و دما را به پایین کاهش دهید. بگذارید  تهچین به  مدت ۱ ساعت بپزد

آماده کردن زرشک

زرشک ها را بشویید و آنها را به مدت کوتاه در ۱ قاشق غذاخوری کره یا غلیظ با ۲ قاشق چایخوری شکر سرخ کنید. این مدت زمان نباید بیش از ۱۰ ثانیه باشد ، در غیر این صورت زرشک ها می سوزند. زرشک ، شکر و قیمه را با ۱ قاشق غذاخوری آب تازه جوشانده شده و بادام و پسته خرد شده ترکیب کنید. آن را برای بعد کنار بگذارید.

درب قابلمه را برداشته و یک بشقاب سرو به صورت وارونه در جای خود قرار دهید. ظرف را با دقت ورق بزنید و آن را خارج کنید.

تهچین خود را  با مخلوط پسته زرشک تزئین کنید  . آن را با آب مرغ و ماست سرو کنید. لذت بردن

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

بلوک تبلیغ حذف شد

با غیرفعال کردن مسدودکننده تبلیغات از ما حمایت کنید