مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
آموزش انواع غذاها

طرز تهیه دلمه بادمجان + آموزش مرحله به مرحله و ترفند ها

مطالب پربازدید

طرز تهیه دلمه بادمجان

دلمه بادمجان یکی از خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین انواع دلمه هاست. طرز تهیه دلمه بادمجان : برای تهیه دلمه بادمجان به بادمجان دلمه ای، برنج و لپه نیم پز و گوشت نیاز دارید.
دلمه ی بادمجان به همراه دلمه برگ مو، دلمه کلم برگ و دلمه قارچ جزو پیش‌غذاهای شیک و بسیار خوشمزه‌ محسوب می‌شوند که مناسب مهمانی‌ها می‌باشند. طرز تهیـه دلمه بادمجان ساده است اما در کل درست‌کردن انواع دلمه‌ها کمی وقت‌گیر است.
در اینجا قصد داریم طرز تهیه دلـمه بادمجان را به روشی ساده به شما آموزش دهیم که تا حدودی، شبیه به طرز تهیـه بادمجان شکم پر می‌باشد منتها در تهیه دلمه بادمجان از بادمجان دلمه‌ای و تپل به جای بادمجان قلمی استفاده می‌شود و چند مورد از مواد داخل دلمه بادمـجان با مواد بادمجان شکم پر متفاوت است.
طرز تهیه دلمه بادمجان

مواد لازم برای تهیه دلمه بادمجان

طرز تهیه دلمه بادمجان

گوشت چرخ‌کرده 250 گرم
لپه نیم‌پز 1 پیمانه
برنج نیم‌پز 1 پیمانه
سبزیجات معطر نصف پیمانه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی به میزان لازم
بادمجان دلمه‌ای به تعداد نفرات
پیاز  1 عدد

طرز تهیه دلـمه بادمجان

  1. برای تهیه دلمه بادمجان ابتدا داخل بادمجان‌ها را خالی کنید.
  2. پیاز را رنده کرده یا خیلی ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید.
  3. به پیاز مقداری زردچوبه و فلفل اضافه کنید و باهم تفت دهید.
  4. گوشت چرخ‌کرده را با پیاز داغ و نمک فلفل زردچوبه تفت دهید و کمی رب گوجه‌فرنگی به آن اضافه کنید.
  5. سبزیجات معطر، برنج و لپه را به گوشت و پیاز اضافه کنید.
  6. شکم بادمجان‌هایی که خالی کرده‌اید را نیز خرد کنید و به مواد بالا اضافه کنید و باز مواد را کمی تفت دهید.
  7. مقدارکمی آب به مایه دلمه اضافه کنید و حرارت را بیشتر کنید تا آب کمی بجوشد و مزه مواد با هم ترکیب شوند.
  8. وقتی آب مواد کمی کشیده شد، داخل بادمجان‌ها را با مواد آماده‌شده پر کنید و داخل قابلمه کنار هم بچینید.
  9. حالا برای دلمه‌‌ها یک سس گوجه‌فرنگی خوشمزه درست کنید به این ترتیب‌که ابتدا کمی پیاز داغ درست کنید و آن را با نمک، فلفل و زردچوبه تفت دهید، سپس به آن مقداری رب‌گوجه‌فرنگی و پوره گوجه‌ فرنگی اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا سس بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس این سس را روی دلمه‌ها بریزید.
  10. درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید تا آب داخل قابلمه بجوشد و تبخیر شود و کم‌تر از یک استکان از سس کف قابلمه باقی بماند.
  11. دلمه بادمجان را همراه با نان و سبزی خوردن تازه سرو کنید. نوش جان.
حال طرز تهیه دلمه بادمجان را یاد گرفتید.
نکته: با استفاده از همین مواد می‌توانید دلمه فلفل و دلمه گوجه‌ فرنگی درست کنید. البته مدت زمان پخت این سبزیجات متفاوت است و گوجه‌ فرنگی خیلی زودتر از فلفل دلمه‌ای و بادمجان پخته می‌شود پس مواظب باشید که اگر دلمه سبزیجات مخلوط تهیه می‌کنید، گوجه‌ها را در مراحل آخر پخت داخل قابلمه قرار دهید یا اینکه در ظرفی جداگانه بپزید تا له نشوند.
طرز تهیه کیک های خوشمزه
کیک شکلاتی خیس: امروزه افرادی علاقه مند به درست کردن کیک های مختلف در خانه هستند و وقتی صحبت از کیک شکلاتی می شود ، علاقه آن ها چند برابر می شود. این کیک مرطوب به دلیل بافت نرم و شکلات فراوان بسیار خوشمزه است. ما در نمناک سعی کرده ایم رایج ترین روش تهیه کیک مرطوب را به شما ارائه دهیم. به ما بپیوند.

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا