طرز تهیه سمبوسه دانشجویی

طرز تهیه سمبوسه : سمبوسه یک غذای جنوبی است که بسیار مورد علاقه دانشجویان و کارمندان می باشد. لذا به سمبوسه دانشجویی نیز معروف است.

طرز تهیه سمبوسه

 

سمبوسه

مواد اولیه و طرز تهیه سمبوسه دانشجویی

  • سیب زمینی 3 عدد متوسط
  • پیاز متوسط 2 عدد متوسط
  • پیازچه 5 تا 6 ساقه جوان
  • گشنیز 2 قاشق غذا خوری ساطوری شده
  • جعفری 2 قاشق غذا خوری ساطوری شده
  • نان لواش 4 ورق نان
  • روغن 250 میلی لیتر یا یک پیمانه اندازه گیری
  • زرد چوبه 1 چهارم قاشق چایخوری
  • در صورت تمایل میتوانید کمی گوشت چرخ کرده هم تفت بدهید و برای مغذی تر شدن غذا به آن اضافه کنید
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

این غذا برای 4 تا 5 نفر تهیه میشود.

سمبوسه

طرز تهیه سمبوسه

برای درست کردن سمبوسه می توانید سیب زمینی ها را پوست بکنید نگینی کنید و بعد آپز کنید و یا با پوست سیب زمینی را آبپز کنید . سیب زمینی ها را به همراه آب، نمک و کمی روغن میذاریم .دلیل اینکه به آن نمک و روغن اضافه میکنیم اینه که در خلال پخت اگر سیب زمینی شکاف یا اینکه آب داخل آن نفوذ کرد سیب زمینی مزه دار شده باشد و مزه آب به خودش نگیرد

در فاصله ای که سیب زمینی ها آب پز میشوند، پیازها را خرد میکنیم و در ظرف مورد نظر سرخ میکنیم ولی خیلی خشکش نمیکنیم و در آخر تفت هم کمی زرد چوبه به آن اضافه میکنیم تا پیازمون خوش رنگ و طلایی بشه .بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت و سرد شد آن را با رنده ی درشت یا به شکل نگینی خرد می کنیم و مواد سمبوسه را که شامل سیب زمینی ، پیاز و همچنین سیزی های معطر است را به همراه کمی نمک ، فلفل و زرد چوبه با هم ترکیب میکنیم البته باید دقت داشته باشید که هنگام پختن سیب زمینی ها هم به آن نمک زدیم و مراقب باشیدکه مواد شور نشود.

مرحله بعدی

وقتی موادمان آماده شد باید نان های لواشمان را برش بزنیم اگر میخواهید سمبوسه های بزرگ درست کنید باید نان هارا به صورت طولی و اگر سمبوسه های کوچک آنها را به صورت عرضی برش میزنیم

حالا برای پیچیدن سمبوسه از مواد بر می داریم و یک سمت نان قرارمی دهیم و به حالت مثلثی نان را می پیچونیم این مثلت چند جرخ میخورد تا تمام اظلاع آن بسته شود فقط اگر لب های نان ها خشک بود یه خورده مرطوبش کنید تا نان موقع کار نشکنه.

بعد از پیچاندن سمبوسه ها. آنها را در روغنی که حدودا نیم سانت از سطح ظرف را پر کرده سرخ کنیم. فقط دقت کنید برای اینکه سمبوسه ها باز نشن از سمتی که پیچیده شدن داخل روغن قرار دهید. وقتی سمبوسه ها سرخ شدن طرف دیگر آن را سرخ میکنیم و بعد از سرخ شدن روغن اضافه آن را با کاغذ خشک کن و یا قرار دادن بر روی صافی بگیرید.

 

کیک شکلاتی: آیا کسی هست که بتواند به کیک شکلاتی نه بگوید: حتی اگر شخصی نیستید که مانند من شکلات را دوست ندارید ، اما بعید به نظر می رسد که بتوانید به راحتی یک تکه کیک شکلاتی را که با یک لایه گاناش پوشانده شده است ، سرو کنید و یک فنجان چای یا قهوه بخواهید تا از خستگی خلاص شوید و عصر. شیرین و دلچسب و چشمانت را ببند! همیشه برای تهیه یک کیک یا تهیه یک کیک ظریف که نیاز به اندازه گیری و آماده سازی دقیق دارد ، خیلی سخت کار نخواهیم کرد. بنابراین امروز ما یک کیک شکلاتی راحت و بدون درد درست خواهیم کرد که خیلی سریع آماده می شود و کام ما را شیرین می کند و لبخند رضایت ما را بهمراه می آورد. پس با ما همراه باشید.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here