شلغم یک ماده غذایی پر خاصیت و مفید است که با استفاده از آن، می توان غذاهای متنوع و در عین حال خوشمزه ای را تهیه و نوش جان کرد. این ماده غذایی، بخاطر داشتن ویتامین C و خاصیت آنتی بیوتیکی بیشتر در فصل پاییز و زمستان مصرف شده و در درمان سرماخوردگی بسیار مفید است. طرز تهیه شامی شلغم مثل کوکو سیب زمینی بوده و بسیار راحت است.

طرز تهیه شامی شلغم

از جمله غذاهای مفیدی که با این ماده غذایی می توان تهیه نمود، آش شلغم، سوپ شلغم، شلغم پلو، کوکوی شلغم و شامی شلغم و… می باشد. شامی شلغم غذای بسیار مفیدی است که در ترکیب آن از انواع سبزیجات تازه استفاده شده است.

شلغم دارای خواص فراوانی است که برای سلامتی لازم و مفید است. از جمل این خواص عبارتند از: کاهش فشار خون، جلوگیری از تجمع پلاکت ها، دفع سدیم اضافی، انبساط عروق خونی و بهبود گردش خون، بهبود متابولیسم بدن، درمان کننده آسم، ضد التهاب، تقویت چشم، تقویت و ترمیم استخوان، تقویت سیستم ایمنی بدن، تسهیل هضم و جذب مواد غذایی، پیشگیری از تصلب شرائین و کمک به سلامت قلب و ضد سرطان. در ادامه مطلب طرز تهیه شامی شلغم را می توانید ملاحظه نمایید.

مواد لازم

سیب زمینی: 2 عدد

هویج: 2 عدد

شلغم: 2 عدد

تخم مرغ: 3 تا 4 عدد

پیاز متوسط: 2 عدد

جعفری ساطوری شده: 5 تا 6 قاشق غذاخوری

آرد سوخاری: حدود 5 قاشق چایخوری

نمک: 2 قاشق چایخوری

فلفل سیاه: یک و نیم قاشق چایخوری

روغن مخصوص سرخ کردن: به مقدار لازم

طرز تهیه شامی شلغم

سیب زمینی، شلغم، هویج و پیاز را پوست بگیرید و سپس به صورت درشت رنده کنید. آب اضافی جعفری را بگیرید و آرد و تخم مرغ و نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. مقداری روغن در تابه ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.

بعد از این مرحله به سلیقه خودتان از این مایه شامی بردازد و مثل کوکو سیب زمینی سرخ کنید.

شامی شلغم

خواص شلغم

شلغم اشتها را تقویت می کند و آب شلغم قند خون را کاهش می دهد.

شلغم جوشانده به دلیل داشتن ویتامین A در از بین بردن سنگ مثانه موثر است و از تشکیل سنگ در ادرار جلوگیری کرده و سنگ را کم کم خرد می کند.

شلغم شلغم بهترین ترشی است زیرا باعث تقویت معده و روده و افزایش اشتها می شود.

برای بهبود آسم یک سوراخ در وسط شلغم ایجاد کنید و کمی شکر به آن اضافه کنید و صبر کنید تا آب شود و سپس آن را بخورید.

شلغم یکی از تصفیه کننده ها و سازندگان خون است و همانطور که اشاره کردیم ، نمک های کلسیم و منیزیم موجود در آن از بیماری های خطرناکی مانند سرطان جلوگیری می کند.

پتاسیم موجود در شلغم چربی ها را خنثی می کند و آرسنیک آن مستقیماً در تشکیل گلبول های سفید و قرمز خون نقش دارد.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here