جوجه کباب استانبولی

روغن زیتون، آب لیمو، نعنا، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید.

جوجه کباب استانبولیمواد اولیه جوجه کباب استانبولی

سینه و ران مرغ پوست و استخوان گرفته  1کیلو
سیر کوبیده 3 تا 4 حبه
پیاز کوچک پوست گرفته 10-12 عدد
گوجه فرنگی کوچک 8-10 عدد
فلفل دلمه ای خورد کرده 1-2 عدد
نعنای خشک 1قاشق مرباخوری
آبلیموی تازه 2-3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

روش تهیه جوجه کباب استانبولی

روغن زیتون، آب لیمو، نعنا، فلفل سیاه و سیر را در ظرف در داری بریزید و مخلوط کنید. سپس مرغ را در این مایه بغلتانید، در ظرف را بیندید، و 12 ساعت یا بیشتر در یخچال بخوابانید. چند با زیر و رو کنید.
تکه های مرغ را لوله کنید و با گوجه فرنگی و پیاز و فلفل دلمه ای یک در میان ( مرغ،گوجه فرنگی،مرغ،پیاز،مرغ،فلفل، مرغ) به سیخ بکشید.
سیخ ها را روی آتش زغال یا در کباب پز روی شعله گاز آتش بدهید و نمک بپاشید . دقت کنید کباب خشک نشود.

پیتزا خانگی

آیا یک پیتزا سریع و آسان می خواهید؟ پیتزایی که زمان زیادی نمی برد ، مواد لازم را دارد و در تهیه آن سوسیس یا کالباس استفاده می شود؟ امروز می خواهیم پخت یک پیتزای تند و خوشمزه یا پیتزای معروف پپرونی را به شما معرفی کنیم. اگر می خواهید طرز تهیه پیتزا پپرونی با قارچ را بدانید
پیتزا

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here