آموزش انواع غذاها
طرز تهیه خورش انار و بادمجان (غذای مناسب شب یلدا)
مطالب پربازدید
خورش انار و بادمجان
شب یلدا هم یک جورهایی مانند شب عید است، غذاهای خاصی مخصوص این شب وجود دارد که انگار فقط باید همان ها را درست کرد. یکی از این غذاها خورش انار یا مسمای انار و بادمجان است که بیشتر در شمال ایرن طبخ میشود. البته خورشت انار به همراه بادمجان.
مواد لازم:
- پیاز متوسط ۱عدد
- آب انار ۲ پیمانه
- دانه انار ۱پیمانه
- گوشت مرغ ۴۰۰گرم
- بادمجان قلمی ۳ عدد
- روغن ۲ق س
طرز تهیه:
1- پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛ سپس در تابه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. وقتی روغن داغ شد، پیاز را سرخ کنید و پس از برشته شدن آن را از روغن دراورده و کنار بگذارید.
2- مرغ را در روغن داغ در تابه گذاشته و سرخ کنید بهتر است هنگام سرخ کردن درِتابه را بگذارید تا مرغ بهتر سرخ شود میتوانید کمی نمک و فلفل هم به مرغ اضافه کنید تا طعم دار شود.
3- بعد از سرخ شدن مرغ، دانه های انار را هم به تابه اضافه کرده و پس از کمی تفت دادن پیاز سرخ شده را هم اضافه و خوب مخلوط کنید.
4- حالا نوبت اضافه کردن ادویه نمک و فلفل سیاه است. پس از کمی تفت دادن مواد داخل تابه، میتوانید آب انار را اضافه کرده و درِ ظرف را بگذارید تا با حرارت کم آرام آرام بپزد و جا بیفتد.
5- بادمجانها را پوست کنده، نمک زده و کنار بگذارید. پس از حدود ۲۰ دقیقه، آنها را با دستمال خشک کنید و در تابه ای با مقداری روغن سرخ کنید. ۲۰ دقیقه مانده به آخر پخت، بادمجانهای سرخ شده را به خورش اضافه کرده و اجازه دهید تا خورش خوب جا بیفتد.
اگر آب انار در دسترس نبود میتوانبد ۲ قاشق سوپخوری رب انار غلیط اضافه کنید.
ادویه خورشی شامل زیره سیاه زنجبیل جوز هندی فلفل قرمز زردچوبه و فلفل سیاه است همینطور اگر دانه های انار ترش بود میتوانید کمی شکر به آن اضافه کنید.
نکات تکمیلی خورش انار و بادمجان
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
زمان آماده سازی مایحتاج و مواد اولیه آن حدودا 15 دقیقه است.
زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
خورش انار و بادمجان را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
مطالب پربازدید