آموزش انواع غذاها
دستور تهیه لوبیا پلو(استانبولی)
مطالب پربازدید
لوبیا پلو
لوبیا پلو غذایی است که به راحتی درست میشود و سرشار از پروتئین، فیبر و کربوهیدرات است.
مواد لازم | |
برنج | 2 پیمانه |
گوشت چرخ کرده | 500 گرم |
پیاز متوسط خرد شده | 1 عدد |
سیر | 1 حبه |
ادویه | 1 قاشق چایخوری |
پودر فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
پودر زیره سبز | 1/2 قاشق چایخوری |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | 1/2 قاشق چایخوری |
پودر آویشن | 1/2 قاشق چایخوری |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری |
لوبیا سبز خرد شده | 500 گرم |
رب گوجه فرنگی | 3 قاشق غذاخوری |
زعفران ساییده | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک و روغن | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- پیاز را با ۲ قاشق غذاخوری روغن روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شود، سپس سیر له شده را به آن اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید تا به رنگ طلایی درآید. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود. نمک، زردچوبه و همه ادویهها را اضافه کنید و هم بزنید. حدود ۳-۲ دقیقه تفت دهید و سپس لوبیا سبز خرد شده اضافه کنید.
- لوبیا سبز را ۶-۵ دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید، سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و هم بزنید. به تفت دادن ادامه دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.
- حدود ۱/۴ فنجان آب جوش در تابه بریزید، درب تابه را ببندید و اجازه دهید لوبیا سبز روی حرارت ملایم کاملا بپزد و نرم شود.
- برنج را آبکش کنید و با سس گوشت و لوبیا سبز به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید. زعفران را در ۴ قاشق غذاخوری آب جوش حل کنید و با یک قاشق روغن زیتون روی برنج بدهید.
- درب قابلمه را ببندید و حرارت را متوسط کنید. پس از ۱۰ دقیقه روی درب قابلمه دمی بگذارید و حرارت را کم کنید.
- حدود ۴۵-۴۰ دقیقه صبر کنید تا پلو دم بکشد و استانبولی آماده شود.
این غذا حاوی ۲۹۱ کالری، ۸ گرم چربی، ۴۱ میلی گرم کلسترول، ۲۹۵ میلی گرم سدیم، ۴۹۵ میلی گرم پتاسیم، ۳۷ گرم کربوهیدرات، ۳ گرم فیبر، ۳ گرم قند و ۱۷ گرم پروتئین است؛ بنابراین غذایی سرشار از پروتئین و کربوهیدرات محسوب میشود که برای بچهها و ورزشکاران مناسب است.
خواص لوبیا چشم بلبی:
لوبیای چشم آبی یکی از حبوباتی است که بیشتر مورد مصرف هندی ها قرار می گیرد ، اگرچه غذای محبوب آفریقایی نیز محسوب می شود. این نوک پستانها بیضی شکل بوده و از بالا چشمان سیاهی دارند. نخود گاو را می توانید به سوپ های مورد علاقه خود اضافه کنید ، زیرا غنی از مواد مغذی ضروری است و می تواند یک انتخاب سالم در رژیم غذایی روزانه شما باشد. همچنین به جلوگیری از چندین بیماری مختلف کمک کرده و بدن را سالم نگه می دارد.
مطالب پربازدید
مطالب پربازدید