درجه بندی توستر برای کیک – آموزش مرحله به مرحله درجه بندی توستر
درجه بندی توستر برای کیک
توستر یکی از تجهیزات پر کاربرد در آشپزخانه می باشد که این امکان را برای همگان فراهم آورده است به راحتی بتوانند انواع و اقسام خوراکی ها از جمله کیک ساده ، پیتزا را در سریع ترین وقت ممکن تهیه کنند و در کنار دوستان و اعضای خانواده میل کنند. در این مقاله درجه بندی توستر برای کیک ، درجه بندی حرارت توستر برای تهیه کیک ساده و کاربرد توستر برای پخت کیک را بهتون آموزش می دهیم.
مطالب زیر را نیز دنبال کنید:
دو نوع توستر در بازار وجود دارد که شامل توستر ساده و آون توستر می باشد
کاربرد توستر ساده
این نوع توستر اکثرا برای آشپزخانه منازل مسکونی تهیه و خریداری می شود و از ان برای گرم کردن فوری و سریع نان و غذا استفاده می شود، این نوع توستر برای کسانی که خانه دار نیستند و غذا های خود را فریز می کنند بسیار مناسب است چرا که به محض ورد به خانه سریع می توانند غذای خود را گرم کنند بدون اینکه کیفیت غذا تغییر کند.
کاربرد آون توستر یا همان توستر
این نوع توستر ها کمی پیشرفته تر از نوع اول هستند. این نوع توستر ها دارای درجه بندی گوناگون برای انواع غذاها می باشد. در این نوع توستر می توانید دمای پخت، نوع پخت و زمان پخت را مشخص کنید. این نوع توستر شامل المنت هایی در قسمت بالا و پایین دستگاه می باشد که نقش تولید گرما را در این وسیله پرکاربرد برعهده داردـ در بعضی از مدل های توستر، تعدادی فن هم تعبیه شده که برای پخت های حرفه ای تر و پیشرفته تر استفاده می شود.
توجه داشته باشید که باید ۱۰ دقیقه قبل از اینکه شروع به پخت کیک کنیم توستر را روشن کنیم تا گرمای لازم برای تهیه کیک از قبل تامین شود. این مرحله جزو مراحل مهم برای تهیه کیک یا پیتزا در توستر می باشد.
توسترها دارای درجه حرارت های گوناگون برای تهیه غذا های مختلف و کیک ها نی باشد که بسته به نوع مواد آن متفاوت می باشد و نمی توان یک درجه حرارت قطعی برای پخت کیک بیان کرد. برای مثال درجه حرارت لازم برای تهیه کیک اسفنجی و کیک ساده از ۱۵۰درجه تا ۱۶۰درجه برای مدت زمان ۳۰دقیقه تا ۴۵ دقیقه می باشد.
نکاتی در مورد توستر ” درجه بندی توستر برای کیک “
- یهترین قسمت برای قرار دادن قالب کیک طبقه وسط توستراست چون حرارت به تمام قسمت کیک بطور یکنواخت می رسد و کیک نه می سوزد نه خام می ماند.
- چون توستر کوچک است پس فضای در دسترس آن محدود است و به این علت بیشتر برای کیک های کوچک استفاده می شود. برای کیک های به حجم بیشتر بهتر است از فر اجاق گاز استفاده شود.
- قالب کیک شما بهتر است کوتاه باشد، اگر ارتفاع قالب کیک شما زیاد باشد کیک خام می ماند.
- دمای پخت کیک در توستر با دمای پخت کیک در فر متفاوت است، برای پخت در توستر باید دمای کمتر نسبت به دمای فر و مدت زمان بیشتر نسبت به زمان فر انتخاب کنیم.
نکات ضروری
- در ده دقیقه آخر زمان پخت کیک، قالب کیک را بچرخانید تا همه کیک بطور یکنواخت بپزد.
- دماها و درجه های گوناگون برای پخت کیک در توستر وجود دارد که هر کدام خاص یک ماده غذایی است اما معمولا درجه حرارت پیشنهادی برای پخت کیک در توستر دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۰دقیقه یا دمای ۱۵۰درجه به مدت ۴۵دقیقه است.
- اگر دمای توستر بیش از حد لازم باشد سطح کیک ترک می خورد و ممکن است کیک بسوزد و کیفیت خود را از دست بدهد، در واقع وقتی دمای کیک بالا باشد، سطح رویی کیک زود می بندد و بدون اینکه پف لازم را داشته باشد سطح کیک بسته می شود و وقتی میخواهد پف کند سطح کیک ترک نی خورد.
- دماهای خیلی بالا باعث می شود تا بکینگ پودر فعال شده و بدون شکل خاصی، کیک دچار پف زیادی شود که وقتی کیک را از توستر خادج می کنیم پف خوابیده و کیک فرو می ریزد.
- دماهای پایین توستر باعث می شود کیک اصلا پف نکند و ساختار لازم را نداشته باشد.
توستر با امکاناتی که دارد کار را برای همه جهت پخت انواع کیک ها و غذاهای گوناگون در منزل راحت کرده است اگر تمامی نکات مربوط به توستر را رعایت کنید مطمئن باشید تا کیک هایی که در منزل تهیه می کنید قطعا از کیک هایی که از قنادی خریداری می کنید بهتر است.
توستر چه نقاط قوتی را به خود اختصاص داده است؟
هر دستگاهی از آنجایی طراحی و ساخته می شود که بتواند بخشی از نیازهای افراد را برآورده کند. توستر نیز دقیقا به همین صورت می باشد. هر چند این وسیله جذب اصلی ترین تجهیزات آشپزخانه های معمولی به حساب نمی آید ولی وجود آن می تواند باعث جذابیت های بسیار زیادی شود. توستر نیز توانسته مزیت های متعددی را به خود اختصاص دهد و غیر از بحث درست کردن کیک، استفاده های دیگری نیز از آن شود. این نقاط قوت به صورت زیر تعریف می شوند:
- یکی از بهترین دستگاه هایی که با استفاده از آن می توان غذا یا خوراکی مورد نظری را گرم کرد، توستر می باشد و اگر قصد گرم کردن نان را دارید، باید گفت توسترها بهترین گزینه هستند.
- برای برشته کردن عملکرد فوق العاده ای را از خود نشان می دهند.
- اگر حجم غذا کم باشد، توسترها گزینه ایده آلی هستند و از این طریق می توان مصرف انرژی بهتری را داشت.
- همچنین فضایی که این دستگاه اشغال می کند، به خاطر ابعادی که دارد، زیاد نمی باشد و شما می توانید در هر جای آشپزخانه آن را قرار دهید و بهره لازم را ببرید.
توستر: وسیله ای است که غذای ما را گرم کرده و در مدت زمان کوتاهی غذای گرم تحویل می دهد. این برای کسانی که خسته و گرسنه به خانه برمی گردند نعمت است.و برای درست کردن کیک کاربرد دارد .