مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
آشپزی و تغذیه

نکاتی کلیدی برای طرز تهیه بستنی خانگی ” بستنی خانگی بدون ثعلب “

مطالب پربازدید

این دستور تهیه بستنی خانگی را می توان ساده ترین و بهترین بستنی ای که تاکنون درست کرده اید یا میل کرده اید ، نامید. بیش از 5 سال است که من حداقل یک بار در ماه این بستنی را درست می کنم. بهترین و ساده ترین بستنی وانیلی خانگی که تاکنون درست کرده اید. در اینجا آموزش طرز تهیه بستنی خانگی را با هم بررسی می کنیم.

طرز تهیه بستنی خانگی  

در حالی که بستنی یکی از مواد اصلی در تمام فریزرهای ما در طول سال است ، اما ظرفیت های اضافی این بستنی خاص بی پایان است.

من همچنین روی این بستنی را با سس شکلات گرم و محبوب ترین سس تزئین می کنم.

طرز تهیه بستنی سنتی خانگی ، بستنی سنتی مخصوص

مطالب پربازدید

برای تهیه بهترین و ساده ترین بستنی خانگی فقط به پنج ماده نیاز دارید! پس این دستور العمل را دریافت کنید.

دستور پخت بستنی خانگی

 بستنی خانگی را به روش های مختلف میشه تهیه کرد من در این جا به 2 روش را به شما آموزش میدهم بستنی بی ثعلب و با ثعلب.

فقط با پنج ماده ساده می توانید این بستنی وانیلی نرم و خامه ای خوشمزه را تهیه کنید.

دستور تهیه بستنی وانیلی خانگی

این بستنی ساده است. همه را با هم در قابلمه هم بزنید ، بپزید ، هم بزنید ، خنک کنید و فریز کنید. کمتر از 10 دقیقه زمان آماده سازی واقعی.

مطالب پربازدید

اگر من صبح این مخلوط را کنار هم بگذارم ، آن را در یخچال قرار دهم و بعد از ظهر آن را خنک کنم ، به همین راحتی عصر همان روز برای دسر این بستنی آماده می شود.

بستنی وانیلی خانگی مانند هیچ بستنی دیگری نیست! 

طرز تهیه بستنی کاکائویی ، طرز تهیه بستنی وانیلی

هنگامی که یک دستگاه بستنی ساز در آشپزخانه خود دارید ، برای تمام دستور العمل های بستنی که می توانید از پس آن برآیید ، آماده شوید.

مواد لازم بستنی خانگی

  • 3/4 فنجان خامه
  • 1/4 فنجان شیر کامل
  • 3/4 فنجان شکر
  • 1/8 قاشق چای خوری نمک خوبه دریا
  •  1 قاشق غذا خوری عصاره وانیل  

دستور تهیه بستنی خانگی بدون ثعلب

روش اول

مطالب پیشنهادی فارسی کلاب

یک فنجان از خامه را در قابلمه بریزید و شکرو نمک و وانیل را به آن اضافه کنید.

مخلوط را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید ، فقط زمانی که شکر حل شود. از روی حرارت برداشته و خامه ، شیر و وانیل باقیمانده را اضافه کنید. هم بزنید تا مخلوط شود و در یخچال سرد شود.

طرز تهیه بستنی خانگی مرحله به مرحله ، طرز تهیه بستنی در 5 دقیقه

وقتی آماده ریز شدن شد ، دوباره مخلوط را مخلوط کرده و در بستنی ساز بریزید. مطابق دستورالعمل های سازنده ریز ریز شوند.

بستنی تمام شده را به یک ظرف ضد هوا منتقل کرده و در فریزر قرار دهید تا آماده شود.

میزان تغذیه بستنی خانگی

  • کالری: 373 کیلو کالری ·
  •  کربوهیدرات: 30 گرم
  • پروتئین: 3 گرم ·
  • چربی: 27 گرم ·
  • چربی اشباع شده: 17 گرم ·
  •  کلسترول: 100 میلی گرم ·
  •  سدیم: 97 میلی گرم ·
  •  پتاسیم: 119 میلی گرم ·
  • شکر: 28 گرم ·
  • کلسیم: 103 میلی گرم

نکات برتر در مورد طرز تهیه بستنی خانگی

شیر تغلیظ شده شیر گاو است که محتوای آب آن تبخیر شده و دومین ماده در بستنی خانگی من است. شیر غلیظ و شربت مانند به عنوان یک شیرین کننده عمل می کند و بستنی را نرم می کند . برای شیرین سازی بستنی خود می توانید از شیر تغلیظ شده کم چرب یا فاقد چربی استفاده کنید. هنگام تهیه شیر تغلیظ شده خانگی ، می توانید جایگزین شکر را با جایگزینی مانند عسل ، شهد گاو و شربت افرا جایگزین کنید.

دستور شیر تغلیظ شده شیرین

آیا می توانم کرم سنگین را با شیر جایگزین کنم؟

در بیشتر دستورالعمل های من ، از جمله این بستنی  ، از کرم لبنی تازه بدون چربی که از شیر گاوهای پرچرب استفاده شده است استفاده می شود. با 35 درصد یا بیشتر چربی ، به خوبی منجمد می شود. یک کرم مایع که در راهروهای فروشگاه های مواد غذایی یافت می شود ، حتی در یخچال به دلیل کمبود مواد افزودنی مصنوعی ظرف چند روز خراب می شود.

طرز تهیه بستنی خانگی ، طرز تهیه بستنی ساده بدون ثعلب

خامه سنگین در این دستورالعمل ضروری است و نمی توان آن را با شیر جایگزین کرد. در کشورهایی که صنعت لبنیات وجود ندارد ، یافتن این مسئله دشوار است. محصولات تولید شده ، ساخته شده با پودرهای شیر و چربی ها ، در مکان هایی وجود دارد که هیچ صنعت لبنی وجود ندارد. اگرچه برای برخی از دستورها مفید است ، اما آنها خامه تازه مورد نیاز در دستور تهیه بستنی خانگی من نیستند.

چگونه بستنی خانگی را در خانه نگهداری کنیم ؟

عصاره وانیل باعث می شود بستنی شما خیلی یخ نزند. اگر عصاره وانیل را حذف کنید ، می توانید بستنی خود را حدود 15 دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا حالت اسکوپ شدن آن بیشتر شود. بستنی خود را تا شش هفته در یک ظرف ضد هوای نگهداری کنید. این ظروف دسر منجمد را برای ذخیره طعم بستنی خود امتحان کنید .

 طرز تهیه بستنی خانگی بدون لبنیات

لبنیات نمی خورید؟ مشکلی نیست! بستنی خانگی من را می توانید با شیر نارگیل پرچرب و شیر تغلیظ شده وگان کاملاً لبنی تهیه کنید.

اسرار آشپز حرفه ای ساخت بستنی در خانه:

خامه ای که باید برای بستنی من استفاده کنید ،  کرم شلاق پرچرب است . کرم با 38 درصد محتوای چربی یا بالاتر عالی است! این بهترین انتخاب برای بستنی من است. حجم آن دو برابر شده و قله های سفت را در خود نگه می دارد. می توانید درصد چربی را روی کارتن کرم پیدا کنید.

با استفاده از میکسر دستی ، خامه سرد را با سرعت متوسط ​​/ زیاد بزنید تا  ، تقریبا 3 دقیقه. شما در این مرحله به دنبال کرم غلیظ شده ای هستید که خیلی سفت نباشد.

شیر تغلیظ شده سرد یک ماده اصلی است و هیچ جایگزینی ندارد. بستنی را نرمتر و نرم می کند. در صورت تمایل می توانید از قند کم و بدون چربی استفاده کنید. همچنین می توانید به راحتی با تهیه دستور شیر  تغلیظ شده منزل خود را تهیه کنید.

طرز تهیه بستنی خانگی مرحله به مرحله ، طرز تهیه بستنی در 5 دقیقه

بعد از افزودن شیر تغلیظ شده ، مخلوط را با سرعت زیاد به  بزنید – این بدان معنی است که آنها شکل خود را حفظ می کنند و از قبل سفت تر می شوند. مراقب باشید در این مرحله بیش از حد شلاق نزنید وگرنه کرم شما سفت می شود.

در انتها کمی عصاره وانیل اضافه کنید. الکل موجود در عصاره باعث کاهش درجه یخ زدگی می شود و باعث می شود بستنی شما کمی نرم تر و راحت تر شوید.

نوش جان

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا