آموزش طرز تهیه کوفته تبریزی خوشمزه

مواد لازم کوفته

طرز تهیه کوفته تبریزی : گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفندی و گوساله) 350 گرم-سینه مرغ چرخ شده 200 گرم-پیاز 2 عدد-برنج 1و1/2 پیمانه-سبزی معطر خرد شده 1 پیمانه-سبزی معطر خشک 3-2 ق غ-تخم مرغ درشت 1 عدد-رب گوجه فرنگی 3-2 ق غ-نمک 1 ق م-فلفل و زردچوبه به میزان لازم-جوز هندی رنده شده 1/4 ق چ-مواد میانی-گردو،آلو و پیاز داغ

طرز تهیه کوفته تبریزی

طرز تهیه

اول یک عدد پیاز رو خلالی متوسط خرد می کنیم و با روغن داخل قابلمه میریزیم تا پیازها طلایی بشن.بعد زردچوبه و رب رو هم اضافه کرده تفت میدیم تا هم بوی خامی رب از بین بره هم خوش رنگ بشه.بعد نمک و کمی فلفل و سه لیوان آب جوش اضافه می کنیم و میگذاریم تا بجوشه و یه مقدار غلیظ بشه،تو آب کوفته چند تا آلو و چند ساقه تره اضافه میکنیم تا آبش خوش طعم بشه و بعد از پخت تره ها رو جدا میکنیم.

طرز تهیه کوفته تبریزی

طرز تهیه کوفته تبریزی : برنج و لپه رو از قبل خیس میکنیم،و هر کدوم را جداگانه با نمک و زردچوبه و یک قاشق روغن میپزیم.بهتره لپه کامل پخته بشه و برنج کمی دون دون باشه.بعد از پخت لپه رو با گوشت کوب،نیم کوب می کنیم یعنی کامل له نشه و میگذاریم خنک بشه و همینطور  برنج رو تا کوفته وا نره دومین پیاز رو رنده میکنیم و خیلی کم آب اضافیش رو می گیریم زیاد نگیرید چون آب پیاز کوفته رو خوشمزه تر میکنه بعد گوشت و سینه مرغ رو که بهتره خنک باشه با ادویه ها به پیاز اضافه کرده چند دقیقه ورز میدیم،بعد برنج،لپه،تخم مرغ و سبزی ها رو اضافه کرده و حدود 10 دقیقه ورز میدیم تا حالت چسبنده و منسجم پیدا کنه،روش رو میپوشونیم و نیم ساعت داخل یخچال قرار میدیم تا خنک بشه.

طرز تهیه کوفته تبریزی

منسجم کردن کوفته

طرز تهیه کوفته تبریزی : بعد از مواد به اندازه یه پرتقال برداشته کمی گرد میکنیم و بعد وسط اون یه حفره ایجاد کرده داخلش گردو و آلوی خیس شده رو قرار میدیم و بعد حفره رو میبندیم و کوفته رو کامل گرد کرده و اگه ترکی رو کوفته بود اون را با کمی آب روی ترک میکشیم تا سطحش صاف بشه بهتره هر کوفته رو که میخواید درست کنید دستتون رو به آب بزنید تا دستتون حالت چسبندگی نداشته باشه(میتونید بعد درست کردن هر کوفته دستتون رو بشورید).

طرز تهیه کوفته تبریزی

همه کوفته ها رو آماده کرده و روی یک سینی بچینید و یکی یکی به آب جوش اضافه کنید.هر کوفته رو که میزارید تو آب جوش کمی صبر کنید تا ریز جوش بزنه و کوفته بعدی رو بندازید.بهتره قابلمه بزرگ باشه تا کوفته ها روی هم قرار نگیرند.

در قابلمه رو نیمه باز میذاریم و هر از گاهی کمی از سس روی کوفته ها میریزیم حرارت باید کم باشه.بعد از 40 تا 50 دقیقه میتونید کوفته هارو از قابلمه خارج کرده دقت کنید خیلی آروم بردارید که اگه موادی که برای کوفته درست کردید مناسب نبود کوفته ها وا نرن و زحماتتون هدر نده.

روش تهیه کوفته تبریزی که ما آن را به عنوان کوفته اصلی تبریزی می شناسیم ، نسخه های مختلفی دارد زیرا کوفته یک غذای بین المللی است. غذای خوشمزه گوشت چرخ کرده که علاوه بر ساخت کوفته در کشورهای مختلف در کشورهای مختلف جهان ، کوفته های هر منطقه از ایران رنگ ، طعم و مواد خاص خود را دارند. اروپایی ها و اروپایی ها کوفته هایی دارند که با ماکارونی و ماکارونی سرو می شود ، در حالی که تهرانی های قدیمی کوفته هایی با طعم و بوی دلپذیر درست می کنند ، اصفهانی ها کوفته هایی با پنیر کوک ، کوفته های کوفته و کوفته سبزیجات ، کاشانی ها و شیرازی ها نیز کوفته کوفته دارند. البته مردم تبریز ادعا می کنند که روش اصلی تهیه کوفته از تبریز در دست آنهاست. دستورالعمل تهیه کوفته اصلی و خوشمزه تبریزی برای 4 تا 8 نفر همراه با پیاز مجلسی حرفه ای و داغ را در مجله کوروش بخوانید.

امیدوارم از این آموزش هم خوشتون آمده باشه.نوش جان

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here