فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین

روش درست کردن مربای خرمالو در منزل

خرمالوخرمالو یکی از میوه‌های خوشمزه پاییزی است که طعمی شیرین و رنگی بسیار زیبا و چشم‌نواز دارد. درباره خواص خرمالو زیاد گفته شده اما با این حال برخی افراد به دلیل ته مزه گس این میوه، تمایلی به خوردن آن ندارند.

مواد لازم برای تهیه مربای خرمالو:

خرمالوی رسیدهبه اندازه دل‌خواه
شکرهم‌وزن خرمالو
آبلیمو۱ ق غذاخوری
چوب دارچین۲-۱ تکه

طرز تهیه مربای خرمالو:

  1. برای تهیه مربای خرمالو ابتدا گوشت خرمالوی کاملا رسیده را با قاشق جدا کرده، داخل ظرفی بریزید.
  2. اگر خرمالوهایی که دارید هنوز سفت هستند، می‌توانید حدود یکی، دو روز آن‌ها را در دمای اتاق قرار دهید تا کاملا نرم شده و به اصطلاح برسند و بعد از آن‌ها استفاده کنید.
  3. بعد از جدا‌کردن همه خرمالو‌ها از پوست، آن‌ها را  توسط ترازو وزن کنید و داخل یک قابلمه مناسب بریزید.
  4. هم‌وزن خرمالو‌ها، شکر برداشته و روی خرمالو‌ها بریزید و به مدت یک شب داخل یخچال نگه دارید تا کمی آب بیندازند.
  5. فردای آن شب؛ بدون اینکه قطر‌ه‌ای آب به میوه‌ها اضافه کنید، قابلمه  را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  6. دمای گاز نباید زیاد باشد و مربا اصلا نباید جوشیده شود.
  7. خرمالوها را به مدت یک ساعت بپزید.
  8. در ۵ دقیقه نهایی پخت مربا و برای جلوگیری از شکرک زدن مربا به آن ابلیمو اضافه کنید.
  9. مربای خرمالوی شما آماده است. مثل بقیه انواع مرباها باید آن را بعد از خنک‌شدن، داخل ظرف تمیز، خشک و در دار ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.