طرز تهیه ترشی لبو و اناربرای اینکه یک ترشی فوق العاده خوشمزه و خوشرنگ داشته باشید، می توانید طرز تهیه ترشی لبو و انار را یاد بگیرید و در منزل تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

 

ترشی لبو و انار علاوه بر خوشمزه و خوشرنگ بودن حاوی آنتی اکسیدان قابل توجهی بوده و از بسیاری از بیماری ها از جمله، سرطان و پیرشدن پوست جلوگیری می کند.

 

 

مواد لازم

جغندر قرمز: 1 کیلو گرم

سرکه انار یا انگور: حدود 2 لیوان پر

آب انار: 2 لیتر

انار دانه شده: 2 کیلو گرم

گلپر: 2 قاشق غذاخوری

سیاه دانه: 4 قاشق غذاخوری

تخم گشنیز: 2/5 قاشق غذاخوری

نمک: 1 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز خشک: به میزان لازم

طرز تهیه ترشی لبو و انار

1- روی انارهای دانه شده نمک بریزید و در ظرف را ببندید و بگذارید در دمای محیط 7 تا 8 ساعت بماند و کمی نرم شود.

2- چغندرهای شسته شده را در قابلمه لعابی یا تقلون ریخته و آنقدر آب بریزید که چند سانتیمتری روی آنها را بگیرد.

3- چغندرها را روی حرارت متوسط بگذارید تا کاملا بپزد و بعد از روی حرارت برداشته و پوستشان را بگیرید.

4- چغندرها را به شکل مکعب های ریز یا هر شکلی که دوست دارید درآورید.

5- سرکه انار را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید و بعد از دو دقیقه آب انار را نیز اضافه کرده و بگذارید بجوشد.

6- شش تا هفت دقیقه که جوشید، دانه های انار نمک زده و لبوها را نیز اضافه کرده و 3 تا 4 دقیقه دیگر بگذارید با هم بجوشند.

7- قابلمه را از روی شعله گاز بردارید و بگذارید خنک شود.

8- سیاه دانه، تخم گشنیز، فلفل قرمز و گلپر را با هم آسیاب کنید و به مواد اضافه کنید.

9- ترشی لبو و انار را در ظروف تمیز و دردار ریخته و بگذارید تا یک هفته در یخچال بماند تا برسد و هر موقع تمایل داشتید نوش جان کنید.

خواص بالنگ

فشار خون: مقادیر بالای پتاسیم ،بالنگ ویتامین C و الکترولیت در مومیایی کردن به کاهش فشار خون بالا و کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و تصلب شرایین کمک می کند.

 سلامت قلب: مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی موجود در گیاه ، و همچنین خاصیت ضدالتهابی آن به سلامت قلب کمک کرده و خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here