مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
انواع مربا و ترشیجات

طرز تهیه ترشی لبو و انار، ترشی زمستانی فوق العاده خوشمزه و خوشرنگ

مطالب پربازدید

طرز تهیه ترشی لبو و اناربرای اینکه یک ترشی فوق العاده خوشمزه و خوشرنگ داشته باشید، می توانید طرز تهیه ترشی لبو و انار را یاد بگیرید و در منزل تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

 

ترشی لبو و انار علاوه بر خوشمزه و خوشرنگ بودن حاوی آنتی اکسیدان قابل توجهی بوده و از بسیاری از بیماری ها از جمله، سرطان و پیرشدن پوست جلوگیری می کند.

 

مطالب پربازدید

 

مواد لازم

جغندر قرمز: 1 کیلو گرم

سرکه انار یا انگور: حدود 2 لیوان پر

آب انار: 2 لیتر

انار دانه شده: 2 کیلو گرم

مطالب پربازدید

گلپر: 2 قاشق غذاخوری

سیاه دانه: 4 قاشق غذاخوری

تخم گشنیز: 2/5 قاشق غذاخوری

نمک: 1 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز خشک: به میزان لازم

مطالب پیشنهادی فارسی کلاب

طرز تهیه ترشی لبو و انار

1- روی انارهای دانه شده نمک بریزید و در ظرف را ببندید و بگذارید در دمای محیط 7 تا 8 ساعت بماند و کمی نرم شود.

2- چغندرهای شسته شده را در قابلمه لعابی یا تقلون ریخته و آنقدر آب بریزید که چند سانتیمتری روی آنها را بگیرد.

3- چغندرها را روی حرارت متوسط بگذارید تا کاملا بپزد و بعد از روی حرارت برداشته و پوستشان را بگیرید.

4- چغندرها را به شکل مکعب های ریز یا هر شکلی که دوست دارید درآورید.

5- سرکه انار را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید و بعد از دو دقیقه آب انار را نیز اضافه کرده و بگذارید بجوشد.

6- شش تا هفت دقیقه که جوشید، دانه های انار نمک زده و لبوها را نیز اضافه کرده و 3 تا 4 دقیقه دیگر بگذارید با هم بجوشند.

7- قابلمه را از روی شعله گاز بردارید و بگذارید خنک شود.

8- سیاه دانه، تخم گشنیز، فلفل قرمز و گلپر را با هم آسیاب کنید و به مواد اضافه کنید.

9- ترشی لبو و انار را در ظروف تمیز و دردار ریخته و بگذارید تا یک هفته در یخچال بماند تا برسد و هر موقع تمایل داشتید نوش جان کنید.

خواص بالنگ

فشار خون: مقادیر بالای پتاسیم ،بالنگ ویتامین C و الکترولیت در مومیایی کردن به کاهش فشار خون بالا و کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی و تصلب شرایین کمک می کند.

 سلامت قلب: مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و مواد مغذی موجود در گیاه ، و همچنین خاصیت ضدالتهابی آن به سلامت قلب کمک کرده و خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی را کاهش می دهد.

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا