طرز تهیه ترشی لبو و انار، ترشی زمستانی فوق العاده خوشمزه و خوشرنگ

برای اینکه یک ترشی فوق العاده خوشمزه و خوشرنگ داشته باشید، می توانید طرز تهیه ترشی لبو و انار را یاد بگیرید و در منزل تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
ترشی لبو و انار علاوه بر خوشمزه و خوشرنگ بودن حاوی آنتی اکسیدان قابل توجهی بوده و از بسیاری از بیماری ها از جمله، سرطان و پیرشدن پوست جلوگیری می کند.
مواد لازم
جغندر قرمز: ۱ کیلو گرم
سرکه انار یا انگور: حدود ۲ لیوان پر
آب انار: ۲ لیتر
انار دانه شده: ۲ کیلو گرم
گلپر: ۲ قاشق غذاخوری
سیاه دانه: ۴ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز: ۲/۵ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خشک: به میزان لازم
طرز تهیه ترشی لبو و انار
۱- روی انارهای دانه شده نمک بریزید و در ظرف را ببندید و بگذارید در دمای محیط ۷ تا ۸ ساعت بماند و کمی نرم شود.
۲- چغندرهای شسته شده را در قابلمه لعابی یا تقلون ریخته و آنقدر آب بریزید که چند سانتیمتری روی آنها را بگیرد.
۳- چغندرها را روی حرارت متوسط بگذارید تا کاملا بپزد و بعد از روی حرارت برداشته و پوستشان را بگیرید.
۴- چغندرها را به شکل مکعب های ریز یا هر شکلی که دوست دارید درآورید.
۵- سرکه انار را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید و بعد از دو دقیقه آب انار را نیز اضافه کرده و بگذارید بجوشد.
۶- شش تا هفت دقیقه که جوشید، دانه های انار نمک زده و لبوها را نیز اضافه کرده و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر بگذارید با هم بجوشند.
۷- قابلمه را از روی شعله گاز بردارید و بگذارید خنک شود.
۸- سیاه دانه، تخم گشنیز، فلفل قرمز و گلپر را با هم آسیاب کنید و به مواد اضافه کنید.
۹- ترشی لبو و انار را در ظروف تمیز و دردار ریخته و بگذارید تا یک هفته در یخچال بماند تا برسد و هر موقع تمایل داشتید نوش جان کنید.