فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین فارسی

طرز تهیه ترشی لبو و انار، ترشی زمستانی فوق العاده خوشمزه و خوشرنگ

طرز تهیه ترشی لبو و اناربرای اینکه یک ترشی فوق العاده خوشمزه و خوشرنگ داشته باشید، می توانید طرز تهیه ترشی لبو و انار را یاد بگیرید و در منزل تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

 

ترشی لبو و انار علاوه بر خوشمزه و خوشرنگ بودن حاوی آنتی اکسیدان قابل توجهی بوده و از بسیاری از بیماری ها از جمله، سرطان و پیرشدن پوست جلوگیری می کند.

 

 

مواد لازم

جغندر قرمز: ۱ کیلو گرم

سرکه انار یا انگور: حدود ۲ لیوان پر

آب انار: ۲ لیتر

انار دانه شده: ۲ کیلو گرم

گلپر: ۲ قاشق غذاخوری

سیاه دانه: ۴ قاشق غذاخوری

تخم گشنیز: ۲/۵ قاشق غذاخوری

نمک: ۱ قاشق غذاخوری

فلفل قرمز خشک: به میزان لازم

طرز تهیه ترشی لبو و انار

۱- روی انارهای دانه شده نمک بریزید و در ظرف را ببندید و بگذارید در دمای محیط ۷ تا ۸ ساعت بماند و کمی نرم شود.

۲- چغندرهای شسته شده را در قابلمه لعابی یا تقلون ریخته و آنقدر آب بریزید که چند سانتیمتری روی آنها را بگیرد.

۳- چغندرها را روی حرارت متوسط بگذارید تا کاملا بپزد و بعد از روی حرارت برداشته و پوستشان را بگیرید.

۴- چغندرها را به شکل مکعب های ریز یا هر شکلی که دوست دارید درآورید.

۵- سرکه انار را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید و بعد از دو دقیقه آب انار را نیز اضافه کرده و بگذارید بجوشد.

۶- شش تا هفت دقیقه که جوشید، دانه های انار نمک زده و لبوها را نیز اضافه کرده و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر بگذارید با هم بجوشند.

۷- قابلمه را از روی شعله گاز بردارید و بگذارید خنک شود.

۸- سیاه دانه، تخم گشنیز، فلفل قرمز و گلپر را با هم آسیاب کنید و به مواد اضافه کنید.

۹- ترشی لبو و انار را در ظروف تمیز و دردار ریخته و بگذارید تا یک هفته در یخچال بماند تا برسد و هر موقع تمایل داشتید نوش جان کنید.

آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.