فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین

طرز تهیه مربای بهار نارنج

مربای بهار نارنج

 

مواد لازم:

بهار نارنج۱ کیلو
شکر۱٫۲۰۰ گرم
آب۳ لیوان
آبلیمو۳ قاشق غذاخوری
آب آهکبه مقدا لازم

 

طرزتهیه:

بهار نارنج تازه را به مدت ۲ ساعت در آب آهک قرار دهید. دردیگ مناسبی  ۵ الی ۶ لیتر آب ریخته و جوش بیاورید.بهار نارنج را از آب آهک خارج کرده و با آب سرد یا ولرم بشویید و در آب جوش ریخته و ۲ بار بجوشانید و هر بار آب جوشیده را عوض کنید.

حالا وقت آن رسیده که تلخی بهار نارنج را بگیرید. برای این کار، بهار نارنج را در آب سرد قرار دهید و هر پنج ساعت یک بار آب آن را عوض کنید تا تلخی آن ها گرفته شود.

شکررا در آب بجوشانید و صاف کنید و مجددا روی شعله قرار دهید. بهار نارنج را داخل آن بریزید و با حرارت ملایم آنقدر بجوشانید تا قوام بیاید. قبل از برداشتن مربا از روی شعله ۳ قاشق سوپخوری آبلیمو اضافه کنید وپسازچند جوش مربا را از روی حرارت بردارید. مربا آماده است . نوش جانتان.

 

منبع: کتاب “آشپزی نو عروس” (تالیف: مینا دباغ)

 


آدرس کوتاه مطلب

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.