مطالب پیشنهادی فارسی کلاب
انواع مربا و ترشیجات

روش درست کردن مربای خرمالو در منزل

مطالب پربازدید

مربای خرمالو

خرمالوخرمالو یکی از میوه‌های خوشمزه پاییزی است که طعمی شیرین و رنگی بسیار زیبا و چشم‌نواز دارد. درباره خواص خرمالو زیاد گفته شده اما با این حال برخی افراد به دلیل ته مزه گس این میوه، تمایلی به خوردن آن ندارند.

مواد لازم برای تهیه مربای خرمالو:

خرمالوی رسیده به اندازه دل‌خواه
شکر هم‌وزن خرمالو
آبلیمو 1 ق غذاخوری
چوب دارچین 2-1 تکه

طرز تهیه مربای خرمالو:

  1. برای تهیه مربای خرمالو ابتدا گوشت خرمالوی کاملا رسیده را با قاشق جدا کرده، داخل ظرفی بریزید.
  2. اگر خرمالوهایی که دارید هنوز سفت هستند، می‌توانید حدود یکی، دو روز آن‌ها را در دمای اتاق قرار دهید تا کاملا نرم شده و به اصطلاح برسند و بعد از آن‌ها استفاده کنید.
  3. بعد از جدا‌کردن همه خرمالو‌ها از پوست، آن‌ها را  توسط ترازو وزن کنید و داخل یک قابلمه مناسب بریزید.
  4. هم‌وزن خرمالو‌ها، شکر برداشته و روی خرمالو‌ها بریزید و به مدت یک شب داخل یخچال نگه دارید تا کمی آب بیندازند.
  5. فردای آن شب؛ بدون اینکه قطر‌ه‌ای آب به میوه‌ها اضافه کنید، قابلمه  را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  6. دمای گاز نباید زیاد باشد و مربا اصلا نباید جوشیده شود.
  7. خرمالوها را به مدت یک ساعت بپزید.
  8. در 5 دقیقه نهایی پخت مربا و برای جلوگیری از شکرک زدن مربا به آن ابلیمو اضافه کنید.
  9. مربای خرمالوی شما آماده است. مثل بقیه انواع مرباها باید آن را بعد از خنک‌شدن، داخل ظرف تمیز، خشک و در دار ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید

طرز تهیه مربای به

مربا به یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین انواع مربا در بین ایرانیان است که مانند سایر مرباها بیشتر به عنوان میان وعده استفاده می شود.
این مربا به خوشمزه نیز طعم بسیار خوبی دارد ، رنگ و مایه بسیار زیبایی دارد. معمولاً مربا در پاییز تهیه می شود ، زمانی که میوه ها به وفور در بازار وجود دارد ، بنابراین باید توصیه هایی را در تهیه این مربا دنبال کنیم تا حدود یک سال یا بیشتر دوام داشته باشد. جالب است بدانید که این میوه مانند یک سیب زرد است اما می توانیم مربای آن را به رنگ قرمز بسیار رنگی آماده کنیم

مطالب پربازدید
وب گردی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا