انواع مربا و ترشیجات

طرز تهیه ترشی پیاز ” شیرین کننده های طبیعی و نکات طلائی تهیه ترشی “

دستور ترشی پیاز سریع

آیا شما به اندازه من پیاز ترشی را دوست دارید؟ ترشی پیاز یکی از ترشی های خوشمزه و مورد علاقه همه ایرانیان است که در فصول مختلف سال در کنار انواع غذاها سرو میشه. در این آموزش از سایت فارسی کلاب میخواهیم طرز تهیه ترشی پیاز سریع را به شما ارائه دهیم. با ما باشید تا نکات کلیدی طزرز تهیه ترشی پیاز را باهم بررسی کنیم.

این پیازها چاشنی عالی برای تاکو ، همبرگر ، سالاد و … هستند.

طرز تهیه ترشی پیاز سریع

ترشی پیاز علاوه بر طعم عالی و خوبی که داره خواص بسیار زیادی هم برای بدن دارد.

ترشی پیاز برای معده، تقویت قوای جنسی ، تقویت قلب ، بهبود حالت تهوع ، شفافیت برای پوست

در حقیقت ، خواص دارویی پیاز از زمان های بسیار قدیم شناخته شده است ، زمانی که از آن برای درمان بیماری هایی مانند سردرد ، بیماری های قلبی و زخم های دهان استفاده می شد.

طرز تهیه پیاز ترشی سنتی

همچنین پیاز یک آنتی اکسیدان قوی در بدن شما عمل می کند ، و همچنین از سلول های شما در برابر آسیب های رادیکالی محافطت میکند.

پیاز همچنین سرشار از ویتامین های گروه B است ، از جمله  (B9) و پیریدوکسین (B6) – که نقش اصلی در متابولیسم ، تولید گلبول های قرمز و عملکرد عصبی دارند.

پیاز منبع خوبی از پتاسیم هستند ، ماده معدنی که بسیاری از افراد در آن فاقد آن هستند.

پیاز میتواند از فشار خون را کاهش دهد و از لخته شدن خون جلوگیری کند.

طرز تهیه ترشی پیاز

طرز تهیه ترشی پیاز سریع بعد از مدت زمان کوتاه ۳۰ دقیقه خنک شدن آماده سرو هستند. آماده سازی وعده غذایی خود را با این پیازها شروع کنید ، تا زمانی که بقیه شام ​​شما آماده شود آنها آماده هستند.

ساخت این ترشی پیاز نیز بسیار آسان است. من دوست دارم که آنها را برای هر وعده غذایی که به برخی غذاهای اضافی نیاز دارد ، در کنار خود داشته باشم. !

طرز تهیه پیاز ترشی محلی

من دوست دارم پیازهایم را حلقه ای برش بزنم زیرا متوجه می شوم که حلقه های درهم برداشته شده از شیشه راحت ترند و شکل ظاهری آنها را دوست دارم . اگر ترجیح می دهید ، می توانید پیازها را نیز به نصف ماه تقسیم کنید. .

من فقط از پیاز قرمز برای ترشی پیاز استفاده می کنم ، اما از پیاز زرد یا سفید نیز می توان استفاده کرد. مطمئناً آن رنگ صورتی روشن و دوست داشتنی را نخواهید یافت ، اما اگر این عاملی نیست ، آن را امتحان کنید. حتما از یک پیاز سفت استفاده کنید که عاری از لکه و خرابی باشد.

مواد لازم برای تهیه ترشی پیاز

  • ۲۰ عدد پیاز سفید یا قرمز
  • دو عدد فلفل قرمز
  • دو حبه سیر
  • یک قاشق نعناع خشک
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • نصف قاشق چای  خوری شکر
  • به مقدار مورد نیاز سرکه سفید یا قرمز

طرز تهیه ترشی پیاز سریع

گام اول

برای تهیه ترشی پیاز اول پیازها را پوست بکنید و داخل ظرف بریزید و به خوبی بشویید و داخل آبکش بگذارید تا آبش خشک شود و کنار بگذارید کاملاً باید پیازها خشک شود و هیچ رطوبتی نداشته باشد.

گام دوم

اگرمی خواهید که برای خشک شدن پیاز ها انتظار نکشید میتوانید پیاز ها را بایک دستمال تمیز خشک کنید . توجه داشته باشید ، که اگه پیاز ها دارای رطوبت زیاد باشد ، ترشی شما خیلی سریع خراب میشه و کپک میزنه پس به همین دلیل مرحله خشک کردن پیاز ها را خیلی خوب و با دقت کافی انجام دهید.

گام سوم

سیر ها را پوست بکنید و با یک دستمال خشک و تمیز خشک کنید . فلفل قرمز را بشویید ، توجه داشته باشید مواد ترشی خیلی خوب باید خشک باشند و هیچ رطوبتی نداشته باشند.

گام چهارم

برای درست کردن ترشی یک ظرف شیشه‌ای متناسب با مقدار مواد ترشی انتخاب کنید . پیازها را به همراه فلفل نعنا و سیر  داخل ظرف شیشه‌ای بریزید .

گام پنجم

سرکه را درون ظرف مناسب می ریزیم و روی حرارت مستقیم و متوسط قرار می‌دهیم . تا سرکه به خوبی داغ شود به جوش بیاد بعد از اینکه سرکه داغ شد شکر و نمک را به مقدار مناسب به قابلمه اضافه کنید . و خوب هم بزنید تا شکر و نمک به طور کامل درون سرکه حل شد.

گام ششم

اگر میخواهید ترشی شما کمی ملایمتر شود . کمی آب جوش شده با سرکه رقیق کنید و بعد  آن را به ترشی اضافه کنید در این مرحله باید صبر کنید که سرکه در دمای اتاق خنک شود . سپس آن را با یک پارچه خشک  تمیز کنید و همه مواد را داخل شیشه بریزید .

گام هفتم

ظرف ترشی تان را به مدت یک الی دو هفته در یک جای تاریک و خنک نگهداری کنید تا ترشی آماده شود بعد از اینکه ترشیتان آماده شد آن را درون یخچال نگهداری کنید و بعد از هر مصرف درباره آن را محکم ببندید و هوا نکشد و خراب نشود

نکات مهم برای طرز تهیه ترشی پیاز

پیازها را نازک برش بزنید

ترفند درست کردن پیازهای ترشی سریع این است که پیازها را خیلی نازک (تقریباً ۸/۱ اینچ) خرد کنید ، بنابراین نرم می شوند و به سرعت سرکه را جذب می کنند . این کار را می توانید با چاقوی تیز انجام دهید.

می توانید پیازها را ضخیم تر (حدود ۱/۴ اینچ) برش بزنید تا بیشتر ترد شود . مراقب باشید که پیاز شما به چند ساعت یا شب  استراحت نیاز دارد تا به سرکه زمان دهید تا از طریق پیاز به همه مواد برسد.

سرکه های خود را هوشمندانه انتخاب کنید.

طرز تهیه پیاز ترشی

استفاده از ترکیبی از سرکه سیب و سرکه معمولی باعث جذابیت بیشتر این ترشی ها می شود. .

شیرین کننده های طبیعی برای ” تهیه ترشی پیاز “

انتخاب شربت افرا یا عسل به جای شکر ساده ، عطر و طعم اضافی ایجاد می کند ، در حالی که این ترشی ها را به طور طبیعی شیرین می کنید. من توصیه نمی کنم این ترشی ها را بدون هیچ نوع شیرین کننده ای درست کنید – آنها با آن کاملاً متعادل هستند ، اما بدون آن کاملاً سرکه و تند هستند.

اگر بعد از مدتی رنگ ترشیجان کدر شد میتوانید چغندر یا کلم بنفش را درون ظرف ترشیان بندازید تا رنگ خوبی به ترشی بدهد.

هر چه پیاز شما ریز تر باشد ظاهر ترشی زیبا تر میشود.

ظرف های ترشی را در جای خنک و خشک نگه داری کنید.

و از ظروف خشک استفاده کنید و مطمئن شوید که هیچ رطوبتی نداشته باشند. 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا

بلوک تبلیغ حذف شد

با غیرفعال کردن مسدودکننده تبلیغات از ما حمایت کنید