مربای گل محمدیمربای گل محمدی با استفاده از برگ های تازه یا خشگ گل محمدی تهیه میشود. گل محمدی از زمان های قدیم در ایران کشت می شده است. از گل محمدی در قمصر کاشان گلاب ناب میگیرند. گلاب (اسانس گل محمدی)یکی از کالاهای صادراتی ایران است که به کشورهای اروپایی مثل انگلستان و فرانسه و…صادر میشود.

با این مقدمه ، طرزتهیه مربای گل محمدی، که یکی از خوشمزه ترین و خوشبوترین انواع مرباها میباشد را آموزش می دهیم.امید که مورد توجه قرار گیرد و کامتان شیرین شود.

مواد لازم:

گل محمدی تازه

500 گرم

شکر

1کیلوگرم

آبلیمو

1 قاشق مرباخوری

هل

یک چهارم قاشق چایخوری

آب

1 لیتر

طرزتهیه:

1) ابتدا گلبرگ های گل محمدی را جدا کرده و داخل ظرفی پر از آب بریزید وخوب شسته و آبکشی کنید و روی یک پارچه تمیز پهن کنید تا آب اضافه آن ها گرفته شود.

2) گلبرگ ها را با قیچی یا وسیله دیگری خرد کنید.

3) آب وشکر را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا قوام بیاید و به غلظت برسد.

4) گلبرگ ها را ذاخل مخلوط آب و شکر غلیظ شده بریزید و حدود نیم ساعت الی 45 دقیقه بپزید

5)آبلیمو وهل را به مربا اضافه کنید وکمی صبر کنید تا جوش بیاید. وقتی یک جوش کوچک زد شعله را خاموش کنید.

6) یک دم کنی روی ظرف مربا قرار دهید و 2 ساعت صبر کنید تا دم بکشد و شربت به خورد گل ها برود.

7) بعد از این که مربا خنک شد داخل ظرف شیشه ای دردار ریخته و در داخل یخچال نگهداری کنید( فراموش نکنید قبل از اینکه مربا را داخل شیشه بریزید هل را در بیاورید)

خواص انجیر

عرق و ادرار بدن را افزایش می دهد.
گرمای بدن را کاهش می دهد و یک میوه چاق کننده است.
جوشانده انجیر خشک التهاب دستگاه تنفسی ، کلیه ها ، ذات الریه ، سرخک ، مخملک و آبله را درمان می کند.
جوشانده غلیظ انجیر خشک برای رفع سرماخوردگی بسیار مفید است و غرغره آن گلو درد را تسکین می دهد.
انجیر برای درمان سوi هاضمه مفید است.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here