انواع مربا و ترشیجات
روش تهیه لواشک انار در منزل
مطالب پربازدید
لواشک انار در منزل
جزو لواشکهای ترش مثل انار وگوجه سبز وآلو، معمولا در فصل پاییز که انار به وفور یافت میشود تهیه و برای فصلهای دیگر ذخیره میشود. از آنجایی که طعم لواشک انار خالص بسیار ترش است، بعضی افراد از مواد دیگری مانند سیب و به برای تلطیف طعم این لواشک استفاده میکنند. بعضی دیگر نیز برای ترشتر شدن لواشک انار، آن را مخلوط با زرشک تهیه میکنند.
مواد لازم برای تهیه لواشک انار خانگی:
دانه انار | 1 کیلو |
نمک | 1 ق مرباخوری |
طرز تهیه لواشک انار در منزل:
پایه و اساس درستکردن همه لواشکها مثل هم است یعنی؛ جوشاندن میوه، گرفتن عصاره آن، پهن و خشککردن لواشک زیر نور خورشید یا جلوی باد پنکه. طرز تهیه لواشک انار هم مانند سایر میوه هاست به این صورتکه:
- باید ابتدا انارها را دانه کنید و داخل ظرفی ریخته، روی آنها نمک بپاشید.
- حدود 2 ساعت صبر کنید تا نمک به خورد انارها برود.
- بعد از این مدت، دانههای انار را داخل بلندر یا مخلوط کن بریزید تا خوب له شوند.
- دانههای لهشده انار را از صافی عبور دهید و بعد، عصاره جداشده را در صورت تمایل به همراه مقداری آب انار به مدت 15 دقیقه بجوشانید.
- وقتی کمی غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود تا دستتان نسوزد.
- کف یک سینی آلومینیومی را سلفون بکشید و عصاره انار را کف سینی به طور یکدست پهن کنید. بعضی افراد برای بهتر جداشدن لواشک از سینی، کف سینی را چرب میکنند اما این کار توصیه نمیشود؛ زیرا اگر از سینی آلومینیومی مناسب استفاده کنید، نیازی به چربکردن کف سینی و حتی پهنکردن سلفون نیست.
- سینی لواشک را زیر نور خورشید و یا جلوی پنکه قرار دهید تا لواشک خشک شود.
- معمولا بعد از یکی، دو روز لواشک خشک شده و آماده مصرف است.
- لواشک را داخل یخچال نگهداری کنید.
طرز تهیه کیک شکلاتی
مطالب پربازدید
کیک شکلاتی یکی از محبوب ترین کیک هاست که به روش های مختلفی تهیه می شود و با انواع سس ها و تزئینات سرو می شود. به عنوان مثال ، برخی از افراد کیک شکلاتی را با شکلات ذوب شده ، پودر کاکائو ، بدون شکلات ، بدون لبنیات ، رژیم و غیره درست می کنند.
کیک شکلاتی یکی از ساده ترین و در عین حال خوشمزه ترین کیک هاست که افراد کمی از طعم آن لذت نمی برند. مخصوصاً با بافت نرمش
مطالب پربازدید
مطالب پربازدید