مرغ سلطانی

مرغ کینگ واقعاً یک غذای سلطنتی و خاص است. طرز تهیه مرغ سلطانی با ادویه های مختلف همراه با این غذا آن را به یک غذای خاص تبدیل کرد. در ادامه با دستور پخت مرغ سلطانی آشنا خواهید شد.

 موادلازم:

سینه مرغ بی استخوان:شش عدد

کره: سی گرم

قارچ خرد شده:دویست و پنجاه گرم

فلفل دلمه ای قرمز خرد شده:یک عدد

فلفل دلمه ای سبز خرد شده: یک عدد

کره اضافی: شصت گرم

خامه پاکتی: سیصد میلی لیتر

زرده تخم مرغ زده شده:چهار عدد

طرز تهیه:

سینه های مرغ را به اندازه دلخواه خرد می کنیم.کره را در ماهیتابه بزرگی آب کرده،قارچ وفلفلهای دلمه ای خرد شده را اضافه کرده،تفت می دهیم تا نرم بشوند.

کره اضافی را در ماهیتابه آب کرده و سینه های مرغ خرد شده را در آن میریزیم تا سرخ شده وطلایی رنگ بشوند.سپس خامه را به آن اضافه کرده ومی گذاریم بپزد تا گوشت مرغ نرم بشود.ماهیتابه را از روی حرارت برداشته و زرده های تخم مرغ زده شده، قارچ و فلفل سرخ شده را به آن اضافه میکنیم و دوباره روی حرارت ملایم قرار داده، هم می زنیم تا مواد کاملابا هم مخلوط شوند. غذا آماده است.نوش جانتان.!

مرغ سلطانی

مترجم: کارولین

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here