فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین فارسی

آموزش تهیه خامه قنادی خوشمزه – ترفند سفت شدن خامه

طرز تهیه خامه قنادی

 حتما برای شما این سوال به وجود آمده که خامه های قنادی چگونه تهیه می شوند که آنقدر طعم و مزه لذیذ دارند. ما در این مقاله روش تهیه خامه قنادی را برای شما عزیزان آماده کرده ایم. تا به راحتی در منزل بتوانید آن را درست کنید.

خامه، طرز تهیه خامه، آموزش درست کردن خامه

مواد لازم

خامه پر چرب ۲۵۰ گرم

اسانس یا وانیل ½ ق غ

شکر ۲ ق غ

طرز تهیه خامه قنادی

ظرفی را که قرار است خامه را در آن درست کنید برای مدت حداقل ۴۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا خوب سرد شود. بعد از گذشت نیم ساعت، خامه و شکر را در ظرفی که سرد شده میریزیم و به خوبی مخلوط می کنیم. آنقدر با همزن مخلوط می کنیم که رد همزن بر روی خامه بماند تا هنگام وارونه کردن ظرف خامه از ظرف بیرون نریزد.

سپس در مرحله آخر هم اسانس موردنظر یا وانیل را به خامه اضافه کنید و شکل دورانی هم بزنید. اگر همزن برقی ندارید شکر و خامه رو که از قبل مخلوط کردید را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فریزر قرار دهید، بعد از گذشت ۲۰ دقیقه ظرف را بیرون آورده و دوباره هم بزنید این روند را می توانید ۲ الی ۳ بار انجام دهید تا خامه خوب سفت شود. با توجه به سلیقه افراد مختلف می توان برای تغییر سفیدی خامه از رنگ خوراکی یا شکلات برای استفاده کرد تا سفید رنگ نباشد.

دقت کنید

  • حتما از خامه پر چرب استفاده کنید.
  • دقت کنید که بعد از فرم گرفتن خامه حجم آن خیلی بیشتر می شود پس از همان ابتدا ظرفی بزرگ انتخاب کنید، تا در حین تهیه خامه به شکل نخورید.
  • اگر دوست دارید خامه را حالت دهید و آن را با قیف و ماسوره روی کیک بریزید و آن را تزئین کنید حتما ۲ قاشق چایخوری نشاسته ذرت همزمان با شکر به آن اضافه کنید تا خامه فرم خود را بهتر حس کند.
  • بعد از این که خامه کیک خوب فرم گرفت و آماده شد آن را زیاد هم نزنید.
آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.