فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین

طرز تهیه بیسکوکیک خوشمزه و شیک برای اعیاد و مجالس شادی

بیسکوکیک یک از انواع کیک ها است که در عین خوشمزه بودن، در اشکال مختلفی مثل قلب، عدد و هر طرح دیگری تهیه می شود. طرز تهیه بیسکوکیک بسیار آسان بوده و امروزه بسیار پرطرفدار شده و در بسیاری از اعیاد و مجالس جشن و شادی خودنمایی می کند.طرز تهیه بیسکوکیک

تزئینات جالب و زیبایی که روی این کیک انجام می شود آن را از دیگر کیک ها متمایز کرده وعلاقه مندان بسیاری را به خود جلب کرده است. در ادامه با طرز تهیه بیسکوکیک آشنا خواهید شد.

مواد لازم

آرد الک شده: ۲ پیمانه

تخم مرغ: ۱ عدد

کره: حدود ۱۰۰ گرم

پودر قند: نصف پیمانه

پودر بادام یا (پودر گردو، فندق و پسته): ۷۵ گرم

نمک: نصف قاشق چایخوری

وانیل: نوک قاشق چایخوری

خامه قنادی: به مقدار لازم

طرز تهیه بیسکوکیک

در یک ظرف مناسب، کره و پودرقند را کاملا مخلوط کرده و تخم مرغ و وانیل را نیز اضافه کنید و مجددا مخلوط کنید. پودر بادام را اضافه کنید و دوباره مواد را با هم مخلوط کنید تا نرم و یکدست شود. آرد و نمک را کم کم به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید. (حواستان باشد خمیر را بیش از حد ورز ندهید چون باعث روغن انداختن و سفت و خشک شدن کیک می شود)

خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و روی هر کدام یک نایلون تمیز بکشید و حدود نیم ساعت در یخچال نگه دارید. خمیرها را با وردنه روی کاغذ روغنی به ضخامت دلخواه پهن کنید و به شکل دلخواه (قلب، عدد یا هر شکل دلخواه دیگر) برش دهید یا قالب بزنید. خمیر را روی سینی فر قرار دهید و بگذارید در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد مدت ۱۵ دقیقه بپزد و آماده شود.

خامه قنادی را با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و سفت مانند شود. با یک قیف آشپزی لایه اول کیک را به شکل دلخواه با خامه تزئین کنید و داخل یخچال بگذارید تا کمی سفت شود. لایه دوم را نیز به همین ترتیب تهیه کرده و با خامه تزئین کنید. لایه دوم را با انواع میوه ها، ترافل شکلاتی، شکلات چیپسی رنگی و … می توانید تزئین کنید.

شایان ذکر است که، اگر دوست دارید کیک کاکائویی داشته باشید می توانید به جای پودر بادام، پودر کاکائو اضافه کنید.

 

 

 

 

 

 

آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.