فارسی کلاب
پورتال خبری و مجله اینترنتی آنلاین

طرز تهیه حلوا سنتی، زینت بخش سفره افطار در ماه رمضان

همانطور که میدانید حلوا یکی از غذاهای مناسب ماه رمضان و زینت بخش سفره های افطار است. می توان گفت تقریبا هیچکس ظاهر زیبا و منقش و طعم شیرین و فوق العاده حلوا را پس نمی زند. کوچک و بزرگ، مرد و زن و همه و همه این غذا را دوست دارند.حلوا

برای تهیه این غذا و دسر فوق العاده ابتدا باید شربت حلوا را درست کنید و بعد حلوا را تهیه کنید.

 

تهیه شربت برای حلوا سنتی مجلسی:

یک و نیم پیمانه آب را داخل قابلمه متوسط یا کوچک بریزید و همان مقدار (یک و نیم پیمانه) شکر به آن اضافه کرده و بگذارید روی شعله اجاق گاز تا حرارت ببیند و شکر در آب حل شود.

بعد از آب شدن شکر، یک و نیم پیمانه گلاب و یک قاشق چایخوری زعفران به آن اضافه کنید و بگذارید روی حرارت تا بجوشد و غلیظ شود. شعله را خاموش کرده و شربت را کنار بگذارید تا بعدا به حلوا اضافه کنید.

 

مواد لازم برای تهیه حلوا:

آرد گندم سبوس دار (آرد سنگک): دو پیمانه

روغن جامد یا کره: دو قاشق غذا خوری

روغن مایع: یک و نیم پیمانه

خلال پسته یا بادام: به مقدار لازم

پودر هل: یک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه حلوا:

آرد را الک کرده و داخل تابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط یا ملایم بگذارید و مرتبا هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شده و طلایی رنگ شود. روغن جامد و مایع و پودر هل را وسط تابه ریخته و شروع به هم زدن و تفت دادن کنید.

آنقدر تفت بدهید تا به رنگ طلایی متمایل به قهوه ای درآید. در همین حین شربتی را که آماده کرده بودید به آن اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا شربت به خورد آرد برود و روغن بیندازد. شعله را خاموش کرده در ظزوف دلخواه بریزید و با خلال پسته یا بادام و پودر نارگیل تزئین کنید و نوش جان کنید.

 

 

 

آدرس کوتاه مطلب

نظر بدهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.